Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Στο γάμο μου θέλω να εχω κουμπάρα την κολλητή μου.... ο μέλλων σύζυγος σκέφτεται να πει έναν φίλο του ο οποίος είναι ήδη παντρεμένος...Πρέπει αναγκαστικά  η γυναίκα του να γίνει κουμπάρα και όχι η κολλητή μου;

• Haha 1
Δημοσ.

Για να λες "κουμπάροι" και οχι μάρτυρες μάλλον σε θρησκευτικό αναφέρεσαι.

Επειδή εγώ τουλαχιστον δεν είμαι καθόλου καλός με αυτά, δε ρωτάς και κάνα παπα ( ακομα καλύτερα αυτόν που θα σας παντρέψει) τι παίζει απο θρησκευτική άποψη;

Δημοσ.
1 hour ago, tsamster96 said:

Καλησπέρα... Στο γάμο μου θέλω να εχω κουμπάρα την κολλητή μου.... ο μέλλων σύζυγος σκέφτεται να πει έναν φίλο του ο οποίος είναι ήδη παντρεμένος...Πρέπει αναγκαστικά  η γυναίκα του να γίνει κουμπάρα και όχι η κολλητή μου;

αν έχουν καλές σχέσεις οι γυναίκα του φίλου με την κολλητή κουμπάρα όλα γίνονται. ή και όχι.

ο κουμπάρος τη κουμπάρα 2φορές την εβδομάδα λέει ο σοφός λαός.

συζητήστε το πολιτισμένα.

mortal kombat GIF

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsamster96 είπε

η κολλητή είναι single ?

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, tsamster96 said:

Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι τέτοιο αναγκαστικό. Σε γάμο με δύο κουμπάρους, ήμουν ο ένας κουμπάρος (τότε ελεύθερος) και η άλλη κουμπάρα ήταν κανονικά παντρεμένη. Δεν έγινε ο σύζυγος της κουμπάρος, έγινα εγώ. 

Κανένα πρόβλημα. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsamster96 είπε

Όχι δεν είναι απαραίτητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ακούσει στην Κρήτη κάνουν κουμπάρους 20 άτομα και ένα παιδί μπορεί να έχει και πχ 5 νονούς. Εσύ επιλέγεις. 

Επεξ/σία από Sherlock_7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Έχω ακούσει στην Κρήτη κάνουν κουμπάρους 20 άτομα και ένα παιδί μπορεί να έχει και πχ 5 νονούς. Εσύ επιλέγεις. 

Καλα εκει εχουν δικα τους προβληματα,αστους.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

https://www.enikos.gr/society/kriti-gamos-me-50-koubarous-sto-fodele-deite-to-prosklitirio/2185449/

6 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Προβληματα, προβληματα μεχρι να ανοιξεις τα δωρα απο τους 50 κουμπαρους+ επισκεπτες.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Εκεί παρεξηγούνται εύκολα... οπότε αναγκαστικά βάζεις και τους 50 φίλους-γνωστούς ως κουμπάρους για να μην αρχίσει βεντέτα.

Δημοσ.

Αν κανεις θρησκευτικο, ο κανονισμος ειναι αυτος. Εχεις εναν κουμπαρο και αν ειναι παντρεμένος,  με θρησκευτικο εννοείται γιατι αν ειναι με πολιτικο δεν επιτρέπεται να παρει μερος σε μυστήριο, θα μπει και η/ο σύζυγος. Αυτο γινεται γιατι το ζευγαρι στην εκκλησία λογίζεται σαν σαρκα μία.  

Αυτος ειναι ο κανονας, μην κοιτας τωρα πως τα ξεφτίλισαν ολα με τον σαρωτικο οικουμενισμο

• Like 1
  • Haha 7
Δημοσ.
7 hours ago, bill_zaf said:

Αν κανεις θρησκευτικο, ο κανονισμος ειναι αυτος. Εχεις εναν κουμπαρο και αν ειναι παντρεμένος,  με θρησκευτικο εννοείται γιατι αν ειναι με πολιτικο δεν επιτρέπεται να παρει μερος σε μυστήριο, θα μπει και η/ο σύζυγος. Αυτο γινεται γιατι το ζευγαρι στην εκκλησία λογίζεται σαν σαρκα μία.  

Αυτος ειναι ο κανονας, μην κοιτας τωρα πως τα ξεφτίλισαν ολα με τον σαρωτικο οικουμενισμο

Δεν υπάρχει τέτοιος «κανονισμός»

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...