tsamster96 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Καλησπέρα... Στο γάμο μου θέλω να εχω κουμπάρα την κολλητή μου.... ο μέλλων σύζυγος σκέφτεται να πει έναν φίλο του ο οποίος είναι ήδη παντρεμένος...Πρέπει αναγκαστικά η γυναίκα του να γίνει κουμπάρα και όχι η κολλητή μου; 1
katergaris79 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Μπορεί να γίνει ο φίλος του και η κολλητή σου. 1
gorge18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Εχω παει σε γαμο με πανω απο 10 κουμπαρους... Απλα το αναφερω.. 7
Apokios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Για να λες "κουμπάροι" και οχι μάρτυρες μάλλον σε θρησκευτικό αναφέρεσαι. Επειδή εγώ τουλαχιστον δεν είμαι καθόλου καλός με αυτά, δε ρωτάς και κάνα παπα ( ακομα καλύτερα αυτόν που θα σας παντρέψει) τι παίζει απο θρησκευτική άποψη;
greekfragma Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 1 hour ago, tsamster96 said: Καλησπέρα... Στο γάμο μου θέλω να εχω κουμπάρα την κολλητή μου.... ο μέλλων σύζυγος σκέφτεται να πει έναν φίλο του ο οποίος είναι ήδη παντρεμένος...Πρέπει αναγκαστικά η γυναίκα του να γίνει κουμπάρα και όχι η κολλητή μου; αν έχουν καλές σχέσεις οι γυναίκα του φίλου με την κολλητή κουμπάρα όλα γίνονται. ή και όχι. ο κουμπάρος τη κουμπάρα 2φορές την εβδομάδα λέει ο σοφός λαός. συζητήστε το πολιτισμένα. 1 3
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, tsamster96 είπε Καλησπέρα... Στο γάμο μου θέλω να εχω κουμπάρα την κολλητή μου.... ο μέλλων σύζυγος σκέφτεται να πει έναν φίλο του ο οποίος είναι ήδη παντρεμένος...Πρέπει αναγκαστικά η γυναίκα του να γίνει κουμπάρα και όχι η κολλητή μου; η κολλητή είναι single ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2 hours ago, tsamster96 said: Καλησπέρα... Στο γάμο μου θέλω να εχω κουμπάρα την κολλητή μου.... ο μέλλων σύζυγος σκέφτεται να πει έναν φίλο του ο οποίος είναι ήδη παντρεμένος...Πρέπει αναγκαστικά η γυναίκα του να γίνει κουμπάρα και όχι η κολλητή μου; Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι τέτοιο αναγκαστικό. Σε γάμο με δύο κουμπάρους, ήμουν ο ένας κουμπάρος (τότε ελεύθερος) και η άλλη κουμπάρα ήταν κανονικά παντρεμένη. Δεν έγινε ο σύζυγος της κουμπάρος, έγινα εγώ. Κανένα πρόβλημα.
st@kas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 6 ώρες πριν, tsamster96 είπε Καλησπέρα... Στο γάμο μου θέλω να εχω κουμπάρα την κολλητή μου.... ο μέλλων σύζυγος σκέφτεται να πει έναν φίλο του ο οποίος είναι ήδη παντρεμένος...Πρέπει αναγκαστικά η γυναίκα του να γίνει κουμπάρα και όχι η κολλητή μου; Όχι δεν είναι απαραίτητο.
Sherlock_7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Έχω ακούσει στην Κρήτη κάνουν κουμπάρους 20 άτομα και ένα παιδί μπορεί να έχει και πχ 5 νονούς. Εσύ επιλέγεις. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου από Sherlock_7
StamTheMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Έχω ακούσει στην Κρήτη κάνουν κουμπάρους 20 άτομα και ένα παιδί μπορεί να έχει και πχ 5 νονούς. Εσύ επιλέγεις. Καλα εκει εχουν δικα τους προβληματα,αστους. 1 1 5
gorge18 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 9 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Έχω ακούσει στην Κρήτη κάνουν κουμπάρους 20 άτομα και ένα παιδί μπορεί να έχει και πχ 5 νονούς. Εσύ επιλέγεις. https://www.enikos.gr/society/kriti-gamos-me-50-koubarous-sto-fodele-deite-to-prosklitirio/2185449/ 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Καλα εκει εχουν δικα τους προβληματα,αστους. Προβληματα, προβληματα μεχρι να ανοιξεις τα δωρα απο τους 50 κουμπαρους+ επισκεπτες.
The_Judas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Καλα εκει εχουν δικα τους προβληματα,αστους. Εκεί παρεξηγούνται εύκολα... οπότε αναγκαστικά βάζεις και τους 50 φίλους-γνωστούς ως κουμπάρους για να μην αρχίσει βεντέτα.
bill_zaf Δημοσ. Πέμπτη στις 05:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:45 μμ Αν κανεις θρησκευτικο, ο κανονισμος ειναι αυτος. Εχεις εναν κουμπαρο και αν ειναι παντρεμένος, με θρησκευτικο εννοείται γιατι αν ειναι με πολιτικο δεν επιτρέπεται να παρει μερος σε μυστήριο, θα μπει και η/ο σύζυγος. Αυτο γινεται γιατι το ζευγαρι στην εκκλησία λογίζεται σαν σαρκα μία. Αυτος ειναι ο κανονας, μην κοιτας τωρα πως τα ξεφτίλισαν ολα με τον σαρωτικο οικουμενισμο 1 7
JakeKaufman Δημοσ. Παρασκευή στις 12:58 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:58 πμ 7 hours ago, bill_zaf said: Αν κανεις θρησκευτικο, ο κανονισμος ειναι αυτος. Εχεις εναν κουμπαρο και αν ειναι παντρεμένος, με θρησκευτικο εννοείται γιατι αν ειναι με πολιτικο δεν επιτρέπεται να παρει μερος σε μυστήριο, θα μπει και η/ο σύζυγος. Αυτο γινεται γιατι το ζευγαρι στην εκκλησία λογίζεται σαν σαρκα μία. Αυτος ειναι ο κανονας, μην κοιτας τωρα πως τα ξεφτίλισαν ολα με τον σαρωτικο οικουμενισμο Δεν υπάρχει τέτοιος «κανονισμός»
Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 09:22 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:22 πμ 8 hours ago, JakeKaufman said: Δεν υπάρχει τέτοιος «κανονισμός» Προφανώς είσαι βλάσφημος, γι'αυτό τα λες αυτά. Spoiler 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα