Skandalf Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα συμ-φορουμίτες ! Ανοίγω αυτό το thread ψάχνοντας να βρω αν υπάρχουν εδώ Έλληνες που ζουν/κατοικούν στην Ελβετία για να γνωριστούμε ! Την καλημέρα μου από το Canton Zug 1 1
Papakaliati Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Οι υπόλοιποι είναι λογικά απασχολημένοι μετρώντας τα φράγκα τους 1 9
Moderators Kercyn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε Οι υπόλοιποι είναι λογικά απασχολημένοι μετρώντας τα φράγκα τους Λογικά αυτός στο Zug μετράει τα φράγκα του. Πάντως OP υπάρχουν αρκετές ομάδες στο FB με αυτό που θέλεις, δεν ξέρω πόσοι μπορεί να μπαίνουν στο insomnia! 1
Skandalf Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Υπερβολη το μετράω τα φράγκα μου χαχαχα Απλά σκεφτόμουν μήπως κάποιος/κάποιοι είναι εδω , να κάνουμε και εδώ μια παρέα
Finn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, Skandalf said: Υπερβολη το μετράω τα φράγκα μου χαχαχα Απλά σκεφτόμουν μήπως κάποιος/κάποιοι είναι εδω , να κάνουμε και εδώ μια παρέα Θα βγεις kurios και mantra και θα βρεις τους expats ή στο zugerberg Κυριακή με ήλιο😎 1
Skandalf Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Πιο πιθανό στο YNOS για φρέντο καπουτσίνο...
Skandalf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Γενικά έχω ανοίξει αυτό το thread για να επικοινωνούμε όσοι είμαστε Ελβετία. Tips , προτάσεις και γιατί όχι να γνωριστούμε κιόλας 1
yioula Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου επιτρεψτε μου μια απορια, για φοιτητή που ''κοιταει'' προς ελβετια για επαγγελματικη αποκατασταση, ποια γλωσσα θα ηταν προτιμοτερο να μαθει; [γνωριζει αγγλικα, ιταλικα]
LabrakisG1992 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, yioula είπε επιτρεψτε μου μια απορια, για φοιτητή που ''κοιταει'' προς ελβετια για επαγγελματικη αποκατασταση, ποια γλωσσα θα ηταν προτιμοτερο να μαθει; [γνωριζει αγγλικα, ιταλικα] Χωρις να μενω εκει, θα προτεινα Γαλλικα, καθως και επισημη γλωσσα ειναι, και του ανοιγει επολογες αν αργοτερα θελει να παει αλλου (Βελγιο,Γαλλια,Λουξεμβουργο). 1
Speculoos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 12 minutes ago, LabrakisG1992 said: Χωρις να μενω εκει, θα προτεινα Γαλλικα, καθως και επισημη γλωσσα ειναι, και του ανοιγει επολογες αν αργοτερα θελει να παει αλλου (Βελγιο,Γαλλια,Λουξεμβουργο). Εξαρτάται προς τα που κοιτάζει. Στη Βασιλεία ή στη Ζυρίχη μιλάνε μόνο Γερμανικά. Είναι όπως στο Βέλγιο, τα Γαλλικά σου είναι ελάχιστα ή καθόλου χρήσιμα αν είναι να δουλεψεις στην Αμβέρσα. 2
mpTrios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου τι φαση με την Ελβετια? καποιος μου ειχε στειλε πμ ρωτωντας με αν ειμαι Ελβετος 3
giwfys Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 6 hours ago, yioula said: επιτρεψτε μου μια απορια, για φοιτητή που ''κοιταει'' προς ελβετια για επαγγελματικη αποκατασταση, ποια γλωσσα θα ηταν προτιμοτερο να μαθει; [γνωριζει αγγλικα, ιταλικα] Γαλλικα ειναι προς Γενευη και πιο "θεωρητικα" επαγγελματα, νομικος κτλ.. Γερμανικα ειναι προς Ζυριχη για IT data science κτλ.. 1
mariosnik_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, yioula είπε επιτρεψτε μου μια απορια, για φοιτητή που ''κοιταει'' προς ελβετια για επαγγελματικη αποκατασταση, ποια γλωσσα θα ηταν προτιμοτερο να μαθει; [γνωριζει αγγλικα, ιταλικα] Γαλλικά και Γερμανικά. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Στις 20/1/2025 στις 1:54 ΜΜ, mpTrios είπε τι φαση με την Ελβετια? καποιος μου ειχε στειλε πμ ρωτωντας με αν ειμαι Ελβετος Μήπως ρώτησε αν είσαι Ελβενός? 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα