Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα συμ-φορουμίτες !

Ανοίγω αυτό το thread ψάχνοντας να βρω αν υπάρχουν εδώ Έλληνες που ζουν/κατοικούν στην Ελβετία για να γνωριστούμε !

Την καλημέρα μου από το Canton Zug :)

Switzerland Suisse GIF by Alle FarbenGreek Mythology Greece GIF by Zhot

• Like 1
  • Haha 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Papakaliati είπε

Οι υπόλοιποι είναι λογικά απασχολημένοι μετρώντας τα φράγκα τους :(

Λογικά αυτός στο Zug μετράει τα φράγκα του.

Πάντως OP υπάρχουν αρκετές ομάδες στο FB με αυτό που θέλεις, δεν ξέρω πόσοι μπορεί να μπαίνουν στο insomnia!

• Like 1
Δημοσ.

Υπερβολη το μετράω τα φράγκα μου χαχαχα

Απλά σκεφτόμουν μήπως κάποιος/κάποιοι είναι εδω , να κάνουμε και εδώ μια παρέα :)

Δημοσ.
2 hours ago, Skandalf said:

Υπερβολη το μετράω τα φράγκα μου χαχαχα

Απλά σκεφτόμουν μήπως κάποιος/κάποιοι είναι εδω , να κάνουμε και εδώ μια παρέα :)

Θα βγεις kurios και mantra και θα βρεις τους expats ή στο zugerberg Κυριακή με ήλιο😎

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά έχω ανοίξει αυτό το thread για να επικοινωνούμε όσοι είμαστε Ελβετία.

Tips , προτάσεις και γιατί όχι να γνωριστούμε κιόλας :)

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

επιτρεψτε μου μια απορια, για φοιτητή που ''κοιταει'' προς ελβετια για επαγγελματικη αποκατασταση, ποια γλωσσα θα ηταν προτιμοτερο να μαθει;

[γνωριζει αγγλικα, ιταλικα]

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yioula είπε

επιτρεψτε μου μια απορια, για φοιτητή που ''κοιταει'' προς ελβετια για επαγγελματικη αποκατασταση, ποια γλωσσα θα ηταν προτιμοτερο να μαθει;

Χωρις να μενω εκει, θα προτεινα Γαλλικα, καθως και επισημη γλωσσα ειναι, και του ανοιγει επολογες αν αργοτερα θελει να παει αλλου (Βελγιο,Γαλλια,Λουξεμβουργο).

• Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, LabrakisG1992 said:

Χωρις να μενω εκει, θα προτεινα Γαλλικα, καθως και επισημη γλωσσα ειναι, και του ανοιγει επολογες αν αργοτερα θελει να παει αλλου (Βελγιο,Γαλλια,Λουξεμβουργο).

Εξαρτάται προς τα που κοιτάζει. Στη Βασιλεία ή στη Ζυρίχη μιλάνε μόνο Γερμανικά. Είναι όπως στο Βέλγιο, τα Γαλλικά σου είναι ελάχιστα ή καθόλου χρήσιμα αν είναι να δουλεψεις στην Αμβέρσα. 

• Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, yioula said:

Γαλλικα ειναι προς Γενευη και πιο "θεωρητικα" επαγγελματα, νομικος κτλ..

Γερμανικα ειναι προς Ζυριχη για IT data science κτλ..

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, yioula είπε

Γαλλικά και Γερμανικά. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/1/2025 στις 1:54 ΜΜ, mpTrios είπε

τι φαση με την Ελβετια?

καποιος μου ειχε στειλε πμ ρωτωντας με αν ειμαι Ελβετος

Μήπως ρώτησε αν είσαι Ελβενός? 😂

• Haha 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα