Skandalf Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Καλημέρα συμ-φορουμίτες ! Ανοίγω αυτό το thread ψάχνοντας να βρω αν υπάρχουν εδώ Έλληνες που ζουν/κατοικούν στην Ελβετία για να γνωριστούμε ! Την καλημέρα μου από το Canton Zug 1 1
Papakaliati Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Οι υπόλοιποι είναι λογικά απασχολημένοι μετρώντας τα φράγκα τους 6
Moderators Kercyn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε Οι υπόλοιποι είναι λογικά απασχολημένοι μετρώντας τα φράγκα τους Λογικά αυτός στο Zug μετράει τα φράγκα του. Πάντως OP υπάρχουν αρκετές ομάδες στο FB με αυτό που θέλεις, δεν ξέρω πόσοι μπορεί να μπαίνουν στο insomnia! 1
Skandalf Δημοσ. Δευτέρα στις 10:09 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:09 πμ Υπερβολη το μετράω τα φράγκα μου χαχαχα Απλά σκεφτόμουν μήπως κάποιος/κάποιοι είναι εδω , να κάνουμε και εδώ μια παρέα
Finn Δημοσ. Δευτέρα στις 12:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:26 μμ 2 hours ago, Skandalf said: Υπερβολη το μετράω τα φράγκα μου χαχαχα Απλά σκεφτόμουν μήπως κάποιος/κάποιοι είναι εδω , να κάνουμε και εδώ μια παρέα Θα βγεις kurios και mantra και θα βρεις τους expats ή στο zugerberg Κυριακή με ήλιο😎 1
Skandalf Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες Πιο πιθανό στο YNOS για φρέντο καπουτσίνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα