fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε γιατι απο παντοτε στο χολυγουντ (και το εχουν περασει και σε εμας αυτο) δινουμε περισσοτερη σημασια στον σκηνοθετη παρα στο σεναριο. οι σκηνοθετες παιρνουν πολυ περισσοτερο credit απο οσο τους αξιζει ειδικα στις εποχες απο το 90 και μετα που το να γυρισεις μια ταινια ειναι υποθεση εκατονταδων συντελεστων και οχι 20-30 ανθρωπων. Μια καλη σκηνοθεσια μπορει να βελτιωσει μια ταινια με μετριο σεναριο, και ενα καλο σεναριο να βελτιωσει μια με μετρια σκηνοθεσια. Ο Κοππολα εχει περασει στο πανθεον για τους "Νονους"(εκει συνδυαζονται και τα δυο), που σιγουρα χωρις αυτον δε θα ειχαν απογειωθει. Οι υπολοιπες ταινιες του ομως που εχω παρακολουθησει δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση, δε φανηκε να τους δινει κατι επιπλεον.
profile Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Οι υπολοιπες ταινιες του ομως που εχω παρακολουθησει δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση, Δες αυτήν και θα ξεχάσεις ότι έχεις δει Αποκάλυψη τώρα! (1979) - IMDb
Arkin Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Παιδια ο Coppola εχει κανει ταινιαρες. Νονος/αποκαλυψη τωρα/The Conversation/The Outsiders/Rumble Fish/The Rainmaker. Ναι οκ οι περισσοτεροι οσο μεγαλωνουν πεφτουν σε ποιοτητα οπως ο Scott πχ και ο Coppola εννοειται αλλα δεν σημαινει οτι δεν μεγαλουργησαν στη ζωη τους πανω στον κινηματογραφο. Ενας Clint Eastwood εμεινε που ακομα και στα 94 του μεγαλουργει με την τελευταια του φετινη ταινια Juror #2 να δειχνει πολυ αξιολογη. Ενας ειναι ομως ειναι η εξαιρεση οχι ο κανονας. Ο Coppola ειναι 85 και οπως φαινεται εχει τουλαχιστον 15 χρονια που δεν μπορει να ανταπεξελθει στην κορυφαια ποιοτητα παλιων του εξαιρετικων ταινιων που ειχε κανει νεος. Δεν θα τον πουμε κιολας σταματα οτι κανεις η μην πετας τα λεφτα σου για μενα αρκει που προσπαθει 85 ειναι ασχετα απο το αν η ταινια ειναι για 10 η 5.
pontez2 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Καταλαβαίνω να κραξει κάνεις μια ταινία ή σειρά που πάει να διαλύσει τα πάντα, αλλά να κράζουμε έναν σκηνοθέτη επειδή δε μας αρέσει μια ταινία του ή επειδή ακόμα καλύτερα δε τη καταλαβαίνουμε; Ακόμα μια φορά που αποδεικνύεται πως η μόδα θέλει το θαψιμο θεαμάτων και τη αυστηρή κριτική στα πάντα.... 2
xavier Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) βλεπει καποιος αυτην ταινια και η συζητηση που γινεται ειναι για το ποσο θα βγαλει τα χρηματα της στο box office. ποσο ειρωνικο. αυτοι ειμαστε. ειναι πολυ καλη η ταινια. Μπηκα να την δω ψιλοχαλαρα, αλλα με απορροφησε εντελως. ας επιστρεψουμε τωρα στην πεζη και κυνικη καθημερινοτητα μας,...ευτυχως που υπαρχουν ταινιες σαν και αυτην που μας θυμιζουν ποια ειναι τα πραγματικα ερωτηματα. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από xavier 2
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, profile είπε Δες αυτήν και θα ξεχάσεις ότι έχεις δει Αποκάλυψη τώρα! (1979) - IMDb Φυσικα και εχω δει την "Αποκαλυψη", ειναι η τριτη πιο φημισμενη ταινια του Κοππολα. Προσωπικα δε μου λεει πολλα πραγματα. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από fitsoulas2024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα