Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi 13C και lagging .

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κύριοι καλημέρα σας και καλή εβδομάδα , άσχετα με το πώς και το γιατί , βρέθηκα με ένα ολοκαίνουργιο Redmi 13C , αγορασμένο από την ελληνική αγορά , σε έκδοση 4 / 128 , 4G .

Αφού διαπίστωσα ότι ήταν προρυθμισμένο να χρησιμοποιεί μόνον τα 2g της ram , άλλαξα την επιλογή σε 4g η οποία φυσικά είναι αυτή που δουλεύει συνδυαστικά με την εσωτερική μνήμη και όχι με άλλο τρόπο . Όπως και νάχει , το πρόβλημα με το lagging ήταν σε βαθμό απίστευτο , κατέβασα την ταχύτητα κάποιων transition effects , έως και την μηδένισα κάποια στιγμή , κάτι που δεν έλυσε το ζήτημα , παρά μόνον το επιβάρυνε από άλλη σκοπιά .

Πιστεύω πως δεν έχει ευθύνη το bloatware , το οποίο δεν είναι και τόσο τρομερό , ούτε και η αναβάθμιση του firmware η των εγκατεστημένων εφαρμογών .

Σε περίπτωση που έχετε ανακαλύψει κάτι που μπορεί να σώσει την κατάσταση και δεν μιλάω για τα Ινδικής προέλευσης γιατροσόφια διάφορων , ενημερώστε με . Δεν γνωρίζω αν γίνεται downgrade κι' αν αυτό ωφελήσει σε κάτι . 

Για την ιστορία , χρησιμοποιώ κλασσικές εφαρμογές για την επικοινωνία μου , ενώ δεν ασχολούμαι καν με παιχνίδια κλπ η αντίστοιχες απαιτητικές σε ταχύτητα γραφικών εφαρμογές . 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας .

Μία τυπική περιγραφή του lagging , κατεβαίνει από την επάνω μπάρα , ειδοποίηση με εισερχόμενη κλήση , πατάτε το πράσινο στο interface , ανοίγει η κλήση στην οθόνη και περιμένετε ....... να συμπληρωθούν στην οθόνη τα υπόλοιπα γραφικά πχ το εικονίδιο της ανοιχτής ακρόασης για να το πατήσετε .

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά, το λογισμικό είναι αρκετά βαρύ για τα specs που έχει η συσκευή, γι' αυτό λαγκάρει. Σε πρώτη φάση, δοκίμασε να κάνεις αντιγραφή στο cloud φωτογραφίες, έγγραφα κτλ, για να αδειάσεις αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή και επίσης, δες και ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο και τις δευτερεύουσες (όσες δε χρειάζεσαι) κλείστες, απορροφούν ισχύ κι εκείνες....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsimisdel είπε

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά, το λογισμικό είναι αρκετά βαρύ για τα specs που έχει η συσκευή, γι' αυτό λαγκάρει. Σε πρώτη φάση, δοκίμασε να κάνεις αντιγραφή στο cloud φωτογραφίες, έγγραφα κτλ, για να αδειάσεις αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή και επίσης, δες και ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο και τις δευτερεύουσες (όσες δε χρειάζεσαι) κλείστες, απορροφούν ισχύ κι εκείνες....

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση , φυσικά και ήμουν έτοιμος για τέτοιο ενδεχόμενο , θα με βοηθούσε ιδιαίτερα αν είχε κανείς λίστα μη απαραίτητων εφαρμογών που είναι μέρος του λογισμικού , όπου ίσως ακόμη και να τις παγώσουμε δούμε να βελτιώνεται κάτι , φυσικά όσες θεωρείτε ασφαλές να παγώσουν η και να αφαιρεθούν .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, babisskg είπε

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση , φυσικά και ήμουν έτοιμος για τέτοιο ενδεχόμενο , θα με βοηθούσε ιδιαίτερα αν είχε κανείς λίστα μη απαραίτητων εφαρμογών που είναι μέρος του λογισμικού , όπου ίσως ακόμη και να τις παγώσουμε δούμε να βελτιώνεται κάτι , φυσικά όσες θεωρείτε ασφαλές να παγώσουν η και να αφαιρεθούν .

Σίγουρα μια είναι το app store (που είναι μέρος του λογισμικό, όχι το play store που είναι της Google), o Mi Browser και διάφορες άλλες επώνυμες εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι πιθανόν (booking.com). Αχρειαστες έχει να κάνει με το αν τις χρειάζεσαι εσύ η όχι, οι περισσότερες όμως εφαρμογές οι οποίες ήταν εγκατεστημένες στη συσκευή, μπορούν να απενεργοποιηθουν/διαγραφούν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...