Diavolos666 Δημοσ. Κυριακή στις 11:45 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:45 μμ (επεξεργασμένο) Ανακοινώθηκε ότι το cash back δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για την vodafone. Μέχρι τις 24/11/2024 θα μπορούν οι συνδρομητές να βάλουν αποδείξεις και να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα του cash back μέχρι τις 08/12/2024. Οπότε όσοι έχετε δεύτερο κινητό ή δεν χρησιμοποιείτε το κινητό σας συχνά και το έχετε για να δέχεστε κλήσεις άκουσα ότι η Nova f2g από τότε που κατάργησε την 1 ευρώ ανανέωση έφαγε πόρτα από αρκετούς και ενώ θεωρητικά έχει το όριο των 4 μηνών από την τελευταία ανανέωση για φραγή εισερχομένων, δεν το τηρεί και το κρατάει ως 12 μήνες. Άρα μία φορά τον χρόνο ανανέωση με 8 ευρώ από κατάστημα και για 12 μήνες δέχεστε μηνύματα και κλήσεις. Χωρίς το cash back τι νόημα έχει να είναι κανείς vodafone αν δεν έχει κάποιο εταιρικό πακέτο ή κάποια υποχρέωση να είναι εκεί; Ούτε καλό σήμα δεν έχουν ούτε καλά πακέτα και όλοι έχουν ανανέωση από 13 ευρώ και πάνω. ~~~ Υ.Γ. στο site τους λέει ότι μετά τους 4 μήνες κάνουν φραγή εισερχομένων, απλά αυτό δεν το τηρούν άτυπα και χωρίς πολύ θόρυβο. https://www.f2g.gr/gr/f2g/support/xekinontas-sto-free2go/pia-ine-i-chroniki-diarkia-tis-free2go-kartas-mou Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:29 πμ από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 πμ 8 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Χωρίς το cash back τι νόημα έχει να είναι κανείς vodafone αν δεν έχει κάποιο εταιρικό πακέτο ή κάποια υποχρέωση να είναι εκεί; Ούτε καλό σήμα δεν έχουν ούτε καλά πακέτα και όλοι έχουν ανανέωση από 13 ευρώ και πάνω. Ίσως γιατί έχει τις καλύτερες προσφορές σε καρτοκινητά; Επίσης το σήμα είναι διαφορετικό σε κάθε περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. Δευτέρα στις 12:25 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:25 μμ 12 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Υ.Γ. στο site τους λέει ότι μετά τους 4 μήνες κάνουν φραγή εισερχομένων, απλά αυτό δεν το τηρούν άτυπα και χωρίς πολύ θόρυβο. https://www.f2g.gr/gr/f2g/support/xekinontas-sto-free2go/pia-ine-i-chroniki-diarkia-tis-free2go-kartas-mou Δεν αποκλείω να είναι "τυρί" για να τσιμπήσει συνδέσεις και να αρχίσει να το τηρεί σε 1-2-3 μήνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 πμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 πμ (επεξεργασμένο) 22 hours ago, skoulas said: Δεν αποκλείω να είναι "τυρί" για να τσιμπήσει συνδέσεις και να αρχίσει να το τηρεί σε 1-2-3 μήνες... Ότι έκανε για την ανανέωση με 1 ευρώ, τράβηξε όλο τον κόσμο που δεν ήθελε να δίνει 13 ευρώ τον μήνα και μετά το άλλαξε όπως όλοι. Με την μία έφυγα. Εγώ απλά δεν χρησιμοποιώ το κινητό μου για τίποτα και για κανέναν, μόνο για να με παίρνουν το έχω. Οπότε δεν δικαιολογώ να πληρώνω κάτι για να διατηρώ κινητό που μας το έχουν και υποχρεωτικό για υπηρεσίες δημοσίου κτλ. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:37 πμ από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 πμ 17 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Ότι έκανε για την ανανέωση με 1 ευρώ, τράβηξε όλο τον κόσμο που δεν ήθελε να δίνει 13 ευρώ τον μήνα και μετά το άλλαξε όπως όλοι. Με την μία έφυγα. Εγώ απλά δεν χρησιμοποιώ το κινητό μου για τίποτα και για κανέναν, μόνο για να με παίρνουν το έχω. Οπότε δεν δικαιολογώ να πληρώνω κάτι για να διατηρώ κινητό που μας το έχουν και υποχρεωτικό για υπηρεσίες δημοσίου κτλ. Σε ίδια κατάσταση είμαι και εγώ... έχω 2 αριθμούς (cosmote και vodafone) με 100+euro. Μετακόμισα πρόσφατα και δεν έχω βάλει ακόμα σταθερό οπότε σκέφτομαι σοβαρά τα χρησιμοποιήσω σε πακέτα Internet μόνο και μόνο για να μην αυξάνονται...(άσε που έχω το άγχος μην ξεχαστώ και τα χάσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 πμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 πμ (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, skoulas said: Σε ίδια κατάσταση είμαι και εγώ... έχω 2 αριθμούς (cosmote και vodafone) με 100+euro. Μετακόμισα πρόσφατα και δεν έχω βάλει ακόμα σταθερό οπότε σκέφτομαι σοβαρά τα χρησιμοποιήσω σε πακέτα Internet μόνο και μόνο για να μην αυξάνονται...(άσε που έχω το άγχος μην ξεχαστώ και τα χάσω) Αυτό που το πας, κι εγώ είχα μαζέψει αρκετά χρήματα και σε κάποια φάση ξέχασα να βάλω κάρτα εγκαίρως και έχασα περίπου 80 ευρώ και αυτό γιατί ενώ έβαζα κάρτα κάθε 2 μήνες για να τα μεταφέρω στον επόμενο μήνα, δεν τα χρησιμοποιούσα ούτε για πακέτα ούτε για τίποτα γιατί δεν το χρειάζομαι. Από τότε που έγινε αυτό είπα δεν θα ξαναβάζω κάρτα στο κινητό εφόσον δεν το χρησιμοποιώ. Τώρα διάβασα ότι και η Nova και η Cosmote έχουν 8 ευρώ ανανέωση στο κατάστημα, απλά η Nova διατηρεί ακόμα το 12-μηνο, οπότε για εκεί με κόβω. Μίά φορά τον χρόνο 8 ευρώ κάρτα για διατήρηση αριθμού. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:26 πμ από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. Τρίτη στις 01:28 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 01:28 μμ Με vodafone μπορούσες σε κατάστημα από το μηχάνημα μόνο να έβαζες 8 ευρώ.Δυστυχως από τις αρχές του μήνα έκοψε και τα 8 από το μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα