Προς το περιεχόμενο

DJI Mini 2 SE Fly More Combo Drone 339€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει παιχτει και πιο φτηνα στην απο οτι βλεπω στο σκρουτζ ή εχει διαφορά αυτο το fly more combo απο το απλο;

Επεξ/σία από spiros696
Δημοσ.
10 ώρες πριν, spiros696 είπε

εχει παιχτει και πιο φτηνα στην απο οτι βλεπω στο σκρουτζ ή εχει διαφορά αυτο το fly more combo απο το απλο;

Τρεις μπαταρίες, τσαντάκι μεταφοράς φορτιστής για 3 μπαταρίες και εχτρα πτερύγια. Υπόψην είναι το SE δεν έχει 4Κ βίντεο όπως το Mini 2. Επίσης ο γερμανός το δίνει ως εξαντλημένο. Σε αυτά τα λεφτά πάντως βρίσκεις το 4Κ μοντέλο μεταχειρισμένο. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fmarkos είπε

Τρεις μπαταρίες, τσαντάκι μεταφοράς φορτιστής για 3 μπαταρίες και εχτρα πτερύγια. Υπόψην είναι το SE δεν έχει 4Κ βίντεο όπως το Mini 2. Επίσης ο γερμανός το δίνει ως εξαντλημένο. Σε αυτά τα λεφτά πάντως βρίσκεις το 4Κ μοντέλο μεταχειρισμένο. 

Με 18 λεπτά χρόνο πτήσης; Για πρώτο drone το SE ίσως είναι καλύτερη επιλογή. 

Σε εμένα το δείχνει διαθέσιμο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Zus είπε

Με 18 λεπτά χρόνο πτήσης; Για πρώτο drone το SE ίσως είναι καλύτερη επιλογή. 

Σε εμένα το δείχνει διαθέσιμο.

31 λεπτά πτήσης έχει το Mini 2 

Δημοσ.

δεν αξιζει η αγορά του,με ενα 150αρι ακομα παιρνεις πολλά περισσότερα με το mini 2.Το misi se ειναι ουσιαστικά mini με απλα 2.7k αναλυση βιντεο.Το dji mini ειναι drone 5ετιας σχεδον ,δωστε αλλου τα λεφτα σας.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
32 minutes ago, HatTrick said:

δεν αξιζει η αγορά του,με ενα 150αρι ακομα παιρνεις πολλά περισσότερα με το mini 2.Το misi se ειναι ουσιαστικά mini με απλα 2.7k αναλυση βιντεο.Το dji mini ειναι drone 5ετιας σχεδον ,δωστε αλλου τα λεφτα σας.

Οπότε ποιο προτείνεις για κάποιον νεοεισερχόμενο στον κόσμο των Drones με budget 300-350€ ? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sablj είπε

Οπότε ποιο προτείνεις για κάποιον νεοεισερχόμενο στον κόσμο των Drones με budget 300-350€ ? 

μεταχειρισμένο dji mini 3,θα το ευχαριστηθείς εχεις περισσοτερες πιθανότητες να μην το τρακαρεις λογω υπαρξης αισθητήρων και μεγαλυτερη εμβέλεια.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/11/2024 στις 11:42 ΜΜ, SonathSko είπε

DJI Mini 2 SE Fly More Combo Drone

339€ η φτηνότερη τιμή μέχρι τώρα..

Ερώτηση...

Καλησπέρα! Μια ερώτηση, έχω στη κατοχή μου το mini 2 se combo . Εάν αγοράσω κάποιο νεότερο μοντέλα ,( πχ mini 3, mini 4 )μόνο το drone , θα μπορέσω να το συνδυάσω με τον εξοπλισμό του mini 2 se ?
Δηλαδή , remote, μπαταρίες κλπ , θα μπορώ να τα εχω παράλληλα και με τα 2 μοντέλα ; Ευχαριστώ 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, MitsosAxd είπε

Ερώτηση...

Καλησπέρα! Μια ερώτηση, έχω στη κατοχή μου το mini 2 se combo . Εάν αγοράσω κάποιο νεότερο μοντέλα ,( πχ mini 3, mini 4 )μόνο το drone , θα μπορέσω να το συνδυάσω με τον εξοπλισμό του mini 2 se ?
Δηλαδή , remote, μπαταρίες κλπ , θα μπορώ να τα εχω παράλληλα και με τα 2 μοντέλα ; Ευχαριστώ 

Μπαταρίες 100% όχι.

Χειριστήριο αναλόγως ποιο έχεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο mini 3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...