ss13 Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ Είδα αυτό Lenovo TAB M11 FullHD-IPS*90Hz Mediatek 8GB/128GB επίσης έπεσε στο μάτι μου κι αυτό Apple iPad 2021 10.2" with WiFi (3GB/64GB) Space Gray οι απαιτήσεις μου είναι καθαρά και μόνο για πολυωρο διάβασμα ( προγραμματισμού) , δεν ασχολουμαι με τίποτε άλλο, δηλαδή να το έχω σαν βοηθητικό. Δεν έχω κανένα κόλλημα με Ipad κλπ, ΑΛΛΑ υπάρχει διαφορά στην ανάλυση οθόνης. γι αυτό το σκέφτομαι. Η διαφορά είναι μικρή ( εννοώ τα 80 ευρώ που έχει το ένα από το άλλο) Αξίζει να παρω το Ipad η όχι ( βάσει της καλύτερης ανάλυσης) ; Ευχαριστώ για την οποία βοήθεια 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. Κυριακή στις 10:56 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:56 μμ Δεν είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά , αυτό που κάνει τα ipad να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ταμπλετ. Το ipad os θα σε βοηθήσει περισσότερο για την δουλειά που θέλεις, μιας και μπορείς να επεκτεινεις τις γνώσεις στο προγραμματισμό και για Apple προϊόντα https://developer.apple.com/swift-playgrounds/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:14 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 01:14 πμ Πολύωρο διάβασμα σε φωτιζόμενη οθόνη;;;😵 Νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να πας σε κάποιο ebook reader σαν το kindle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 πμ Μέλος Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 πμ 7 ώρες πριν, micos000 είπε Πολύωρο διάβασμα σε φωτιζόμενη οθόνη;;;😵 Νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να πας σε κάποιο ebook reader σαν το kindle. Ναι τώρα διάβασα πως τα eBook readers έχουν καλυτερες οθόνες, αλλά αν σε περιοριζει μόνο στο διάβασμα, νομίζω πως υπάρχει προβλημα , γιατί θες και να δεις κάτι στο Internet κλπ , νομίζω πως αυτό είναι ένα προβλημα . Δηλαδή οι οθόνες των readers πολυ είναι καλύτερες από του Ipad ; Γιατί αμα σε περιοριζει , θα πρεπει να έχω ένα eBook reader, ένα tablet και στο σπίτι άλλο μηχάνημα. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια 😎 9 ώρες πριν, atheatos είπε Δεν είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά , αυτό που κάνει τα ipad να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ταμπλετ. Το ipad os θα σε βοηθήσει περισσότερο για την δουλειά που θέλεις, μιας και μπορείς να επεκτεινεις τις γνώσεις στο προγραμματισμό και για Apple προϊόντα https://developer.apple.com/swift-playgrounds/ Ναι το ξερω, αλλά ήδη είμαι σε άλλη γλώσσα προγραμματισμου , εάν ασχοληθώ και με άλλη, θα γίνω μέτριος ( εννοώ πως δε γίνεται να είσαι πολυ καλός σε δυο πραγματα ) η θα γίνω σαν ρομπότ 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:11 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:11 μμ Τα ebook readers ειναι μονο Για διάβασμα και είναι πολύ καλά σε αυτό. Η οθόνη δεν είναι φωτιζόμενη, εκτός αν το θέλεις εσύ και είναι ότι κοντινότερο στην ανάγνωση κανονικής σελίδας. Χρησιμοποιούν τεχνογια e-ink και είναι πολύ οικονομικά σε μπαταρία. Αν όμως θέλεις και άλλα πράγματα θα έλεγα να πάρεις δύο συσκευές. Αν ξεφεύγει το κόστος τότε καλύτερα ipad, έστω και λίγο παλαιότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες 21 ώρες πριν, micos000 είπε Τα ebook readers ειναι μονο Για διάβασμα και είναι πολύ καλά σε αυτό. Η οθόνη δεν είναι φωτιζόμενη, εκτός αν το θέλεις εσύ και είναι ότι κοντινότερο στην ανάγνωση κανονικής σελίδας. Χρησιμοποιούν τεχνογια e-ink και είναι πολύ οικονομικά σε μπαταρία. Αν όμως θέλεις και άλλα πράγματα θα έλεγα να πάρεις δύο συσκευές. Αν ξεφεύγει το κόστος τότε καλύτερα ipad, έστω και λίγο παλαιότερο. Σε ευχαριστώ πολυ για την ανάλυση!! Νομίζω πως δεν είναι πολυ βολικό να έχω δυο συσκευές ταυτόχρονα μαζί, Δηλαδή να διαβάζω κάτι και μετά να αλλάζω συσκευή για να κάνω κάτι άλλο. Τέλος παντων θα δω τι θα κανω . Αν και δεν εχω Apple, έως τώρα, βλέποντας τις οθόνες τους, είναι πολυ καλές, μάλλον θα παω προς Ipad μεριά 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα