evitsakalidou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Θα ήθελα να σας περιγράψω το ''θέμα'' που με απασχολεί εδώ και κάποιον καιρό όσον αφορά τις εξετάσεις για δίπλωμα αυτοκινήτου, να ανταλλάξουμε απόψεις και, αν είναι εφικτό, να μου φύγει ένα μέρος του άγχους μου. Αρχικά, πήρα πολύ ζεστά το θέμα του διπλώματος εξ αρχής, διότι παρόλο που δεν είναι κάτι το οποίο έχω άμεση ανάγκη, είναι κάτι το οποίο χρησιμεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε όλη μας τη ζωή. Πέρασα με το καλό τα σήματα και πολύ σύντομα ξεκίνησα τα μαθήματα οδήγησης. Χωρίς καμία πείρα (δεν είχα αγγίξει ποτέ τιμόνι) και με πολύ βασικές γνώσεις (ταχύτητες, συμπλέκτη-φρένο-γκάζι) τα πήγαινα πολύ καλά ήδη από το πρώτο μάθημα. Επίσης, ο δάσκαλος ήταν εξαιρετικός και δεν είχα άγχος ενώ έκανα τα μαθήματα. Σε ένα από τα τελευταία μαθήματα, με ενημέρωσαν πως ο δάσκαλός μου φεύγει από τη σχολή (;) και από Σταυρούπολη που ήταν να δώσω εξετάσεις (Θεσσαλονίκη), θα δώσω στο Καλοχώρι. Από εκεί και έπειτα με κατέβαλε άγχος και άρνηση, κάπως φοβόμουν να πάω και το παράτησα ενώ είχα δύο μαθήματα ακόμη. Άφησα τον καιρό να περάσει, η καρτέλα μου λήγει τον Μάρτιο και θέλω να πάω αύριο στο γραφείο να κλείσουμε ραντεβού για μάθημα, αλλά αγχώνομαι υπερβολικά πολύ, απορώ με τον εαυτό μου πώς το άφησα έτσι. Πιστεύετε μπορώ να τα καταφέρω χωρίς επιπλέον μαθήματα; Πώς βλέπετε την κατάσταση; Με συγχωρείτε για το ''σεντόνι'' και ευχαριστώ προκαταβολικά, εννοείται κάθε σχόλιο είναι δεκτό. 1
Black Demis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου για αρχη μια χααρα ειναι το καλοχορι το μονο που εχεις να κανεις να κάνεις μερικα μαθυματα εκει περα (σου εμειναι δυο πχ εσυ πλήρωσε λίγο ακόμη και κανε 4 η 5) απο εκει και περα τπτ δεν εχεις να σκεφτεις ολα τα ιδια θα ειναι
vaggos231 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου καλοχωρι ειναι πιο ευκολα απο σταυρουπολη, πηγαινε και θα δεις θα σου ερθουν ολα κατευθειαν ξανα..
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 12 ώρες πριν, evitsakalidou είπε Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Θα ήθελα να σας περιγράψω το ''θέμα'' που με απασχολεί εδώ και κάποιον καιρό όσον αφορά τις εξετάσεις για δίπλωμα αυτοκινήτου, να ανταλλάξουμε απόψεις και, αν είναι εφικτό, να μου φύγει ένα μέρος του άγχους μου. Αρχικά, πήρα πολύ ζεστά το θέμα του διπλώματος εξ αρχής, διότι παρόλο που δεν είναι κάτι το οποίο έχω άμεση ανάγκη, είναι κάτι το οποίο χρησιμεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε όλη μας τη ζωή. Πέρασα με το καλό τα σήματα και πολύ σύντομα ξεκίνησα τα μαθήματα οδήγησης. Χωρίς καμία πείρα (δεν είχα αγγίξει ποτέ τιμόνι) και με πολύ βασικές γνώσεις (ταχύτητες, συμπλέκτη-φρένο-γκάζι) τα πήγαινα πολύ καλά ήδη από το πρώτο μάθημα. Επίσης, ο δάσκαλος ήταν εξαιρετικός και δεν είχα άγχος ενώ έκανα τα μαθήματα. Σε ένα από τα τελευταία μαθήματα, με ενημέρωσαν πως ο δάσκαλός μου φεύγει από τη σχολή (;) και από Σταυρούπολη που ήταν να δώσω εξετάσεις (Θεσσαλονίκη), θα δώσω στο Καλοχώρι. Από εκεί και έπειτα με κατέβαλε άγχος και άρνηση, κάπως φοβόμουν να πάω και το παράτησα ενώ είχα δύο μαθήματα ακόμη. Άφησα τον καιρό να περάσει, η καρτέλα μου λήγει τον Μάρτιο και θέλω να πάω αύριο στο γραφείο να κλείσουμε ραντεβού για μάθημα, αλλά αγχώνομαι υπερβολικά πολύ, απορώ με τον εαυτό μου πώς το άφησα έτσι. Πιστεύετε μπορώ να τα καταφέρω χωρίς επιπλέον μαθήματα; Πώς βλέπετε την κατάσταση; Με συγχωρείτε για το ''σεντόνι'' και ευχαριστώ προκαταβολικά, εννοείται κάθε σχόλιο είναι δεκτό. Και επειδή θα δώσεις αλλού εξετάσεις τι αλλάζει;Θα οδηγείς μόνο στην Σταυρούπολη όλη σου την ζωή; Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα,απλά απέβαλλε το άγχος.Οσο πιο πολύ άγχος τόσο χειρότερα. Καλή τύχη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα