Brashida Δημοσ. Κυριακή στις 09:17 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:17 μμ Παιδιά έχω το Chromecast νομίζω το 2 η 3 δεν είμαι σίγουρος.τελως πάντων ενώ κάνω μετάδοση κανονικά παντού από όλες τις πλατφόρμες και μετάδοση απευθείας στο κινητό...όταν πχ βλέπω έναν αγώνα ζωντανά σε μια σελίδα(έχω συνδρομή) δεν μου εμφανίζει την ώρα του αγώνα το σημαδακι για να το πατήσω και να κάνει broadcast στην τηλεόραση.. γιατί? Ενώ πριν καιρό μου το εμφανίζε κανονικά? Ο μόνος τρόπος είναι να κάνω μετάδοση στο κινητό και ύστερα στην τηλεόραση..εγώ θέλω κατευθείαν από το site ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Give-me-a-hit Δημοσ. Κυριακή στις 09:18 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:18 μμ (επεξεργασμένο) γιατι τα site αυτα ειναι μαλλον απο τα παρανομα, που εχουν δικους τους player που δεν το επιτρεπουν το cast Επεξ/σία Κυριακή στις 09:19 μμ από Give-me-a-hit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brashida Δημοσ. Κυριακή στις 09:23 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:23 μμ 4 minutes ago, Give-me-a-hit said: γιατι τα site αυτα ειναι μαλλον απο τα παρανομα, που εχουν δικους τους player που δεν το επιτρεπουν το cast Πριν λίγο καιρό όμως γινόταν κανονικά δεν είχα θέμα? Μήπως κάτι χρειάζεται να κάνω από την εφαρμογή home ή κάτι άλλο δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Give-me-a-hit Δημοσ. Κυριακή στις 10:11 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:11 μμ 47 λεπτά πριν, Brashida είπε Πριν λίγο καιρό όμως γινόταν κανονικά δεν είχα θέμα? Μήπως κάτι χρειάζεται να κάνω από την εφαρμογή home ή κάτι άλλο δεν ξέρω δοκιμασε να ανοιξεις το λινκ απο το vlc, και μετα να κανεις cast απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brashida Δημοσ. Κυριακή στις 11:20 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:20 μμ 1 hour ago, Give-me-a-hit said: δοκιμασε να ανοιξεις το λινκ απο το vlc, και μετα να κανεις cast απο εκει. Είμαι από κινητό και το συγκεκριμένο είναι site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα