manosp87 Δημοσ. Κυριακή στις 08:00 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:00 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα έγινε εγκατάσταση οπτικής ίνας από την cosmote στην οικία μου . Γνωρίζει κάποιος τον τύπο της οπτικής ίνας από το μπριζάκι του τοίχου μέχρι το ont ; Γιατί ο τεχνικός μου άφησε μεγάλο κομμάτι ίνας και δεν χρειάζεται. θέλω να πάρω αυτο . θα είναι συμβατό ; Επεξ/σία Κυριακή στις 08:00 μμ από manosp87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. Κυριακή στις 08:29 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:29 μμ μεσα στο κουτι του νοκια Ont εχει το καλωδιο π θελεις...1-1.5μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosp87 Δημοσ. Κυριακή στις 08:33 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:33 μμ δεν δια 2 λεπτά πριν, kage είπε μεσα στο κουτι του νοκια Ont εχει το καλωδιο π θελεις...1-1.5μ Δεν διαφωνώ ! το μόνο που θέλω είναι να το αντικαταστήσω λόγω μήκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση infin1tyGR Δημοσ. Κυριακή στις 08:43 μμ Λύση Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:43 μμ (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, manosp87 said: θέλω να πάρω αυτο . θα είναι συμβατό ; Δεν είναι συμβατό. Θες APC βύσμα (πράσινο) και στα 2 άκρα. Π.χ. https://www.skroutz.gr/s/38456259/Goobay-Kalodio-Optikis-Inas-SC-APC-0-5m-Leyko-59593.html Επεξ/σία Κυριακή στις 08:45 μμ από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosp87 Δημοσ. Κυριακή στις 09:34 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:34 μμ Ευχαριστώ πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα