manosp87 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα έγινε εγκατάσταση οπτικής ίνας από την cosmote στην οικία μου . Γνωρίζει κάποιος τον τύπο της οπτικής ίνας από το μπριζάκι του τοίχου μέχρι το ont ; Γιατί ο τεχνικός μου άφησε μεγάλο κομμάτι ίνας και δεν χρειάζεται. θέλω να πάρω αυτο . θα είναι συμβατό ; Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2024 από manosp87
kage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 μεσα στο κουτι του νοκια Ont εχει το καλωδιο π θελεις...1-1.5μ
manosp87 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 δεν δια 2 λεπτά πριν, kage είπε μεσα στο κουτι του νοκια Ont εχει το καλωδιο π θελεις...1-1.5μ Δεν διαφωνώ ! το μόνο που θέλω είναι να το αντικαταστήσω λόγω μήκους
Λύση infin1tyGR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, manosp87 said: θέλω να πάρω αυτο . θα είναι συμβατό ; Δεν είναι συμβατό. Θες APC βύσμα (πράσινο) και στα 2 άκρα. Π.χ. https://www.skroutz.gr/s/38456259/Goobay-Kalodio-Optikis-Inas-SC-APC-0-5m-Leyko-59593.html Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2024 από infin1tyGR 2
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 τα περισσοτερα ftth modem router παιζουν με sc apc ειναι που ειναι η πρασινη μεγαλη.υπαρχουν και καποια fritz που αν θυμαμαι καλα ειναι με lc -apc. γενικότερα το καλωδιο ειναι και απο τις δυο πλευρες apc λόγω μικρότερου reflectance κτλ Since some applications are more sensitive to return loss, APC connectors are preferred in these fields, for instance, in higher wavelength range like those used for RF video signals, especially FTTx applications and for applications such as passive optical networks and other WDM systems using high wavelength via single mode fiber. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα