Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους !

Έπειτα από 11 χρόνια αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου, ένα νέο PC. Στο εν λόγω build δε θα χρειαστεί να υπολογίσουμε περιφερειακά, ούτε οθόνη καθώς υπάρχει προς το παρόν μία 1080p 144hz με 1ms απόκριση (η οποία και θα αντικατασταθεί εντός 6μήνου για να πάμε σε 2k high refresh κλπ κλπ).

Τώρα χρησιμοποιώ έναν i5 4690k, MSI Z97 krait edition, Corsair Vengence 4x4gb 3600mhz & GTX 1060 6gb, (αρχικά είχε GTX 970 G1)

Το μηχάνημα που έχω τώρα το είχα επιλέξει & συναρμολογήσει κομμάτι-κομμάτι μόνος, όμως από τότε έχουν αλλάξει πολλά στον χώρο και θα ήθελα μια βοήθεια για να σιγουρευτώ.

Όπως αναγράφεται και στον τίτλο το ταβάνι είναι στα +/- 1600€ και θα το συναρμολογήσω μόνος γιατί εκεί είναι η μαγεία άλλωστε. Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με OC. Αν μπορείτε να μου υποδείξετε κάποια διόρθωση ή και βελτίωση ώστε να σιγουρευτώ & για compatibilities και να αξιοποιήσω το budget στο μέγιστο θα με βοηθούσε πολύ. 

Υ.Γ.: Η αγορά θα πραγματοποιηθεί από ένα μαγαζί.

image.png.523a6f33395e5393153d06e0bbc2493f.png

Επεξ/σία από iplaynaked
Δημοσ.
5 hours ago, iplaynaked said:

Καλησπέρα σε όλους !

Έπειτα από 11 χρόνια αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου, ένα νέο PC. Στο εν λόγω build δε θα χρειαστεί να υπολογίσουμε περιφερειακά, ούτε οθόνη καθώς υπάρχει προς το παρόν μία 1080p 144hz με 1ms απόκριση (η οποία και θα αντικατασταθεί εντός 6μήνου για να πάμε σε 2k high refresh κλπ κλπ).

Τώρα χρησιμοποιώ έναν i5 4690k, MSI Z97 krait edition, Corsair Vengence 4x4gb 3600mhz & GTX 1060 6gb, (αρχικά είχε GTX 970 G1)

Το μηχάνημα που έχω τώρα το είχα επιλέξει & συναρμολογήσει κομμάτι-κομμάτι μόνος, όμως από τότε έχουν αλλάξει πολλά στον χώρο και θα ήθελα μια βοήθεια για να σιγουρευτώ.

Όπως αναγράφεται και στον τίτλο το ταβάνι είναι στα +/- 1600€ και θα το συναρμολογήσω μόνος γιατί εκεί είναι η μαγεία άλλωστε. Αν μπορείτε να μου υποδείξετε κάποια διόρθωση ή και βελτίωση ώστε να σιγουρευτώ & για compatibilities και να αξιοποιήσω το budget στο μέγιστο θα με βοηθούσε πολύ. 

Υ.Γ.: Η αγορά θα πραγματοποιηθεί από ένα μαγαζί.

image.png.523a6f33395e5393153d06e0bbc2493f.png

Καλες οι επιλογες αλλα προσεξε το τροφοδοτικο που διαλεξες! Βγαζει τις θεσεις πλαγια και πρεπει να εχεις ειδικο κουτι που να εχει πολυ χωρο αλλιως δεν θα κλεινει πισω το κουτι.

RM1200x-SHIFT-13_sidepanel.jpg.7.width-1000.format-webp.webp

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, FasTaker είπε

Αρχικά πρέπει να αναφέρεις αν πας για OC γιατί αν πας θα πρότεινα   καλύτερη ψύκτρα.

https://www.skroutz.gr/s/23324379/Arctic-Freezer-34-eSports-Duo-PSyktra-Epexergasti-Diplou-Anemistira-gia-Socket-AM4-AM5-1200-115x-Grey-White.html#description

Έχεις δίκιο, δεν έχω σκοπό να μπω σε τέτοια μονοπάτια :) ενημέρωσα και την αρχική .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...