MadeBy.Me Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 ρε παιδιά κατέβασα ένα παιχνίδι το οποίο στο ρεαδμε λέει οτι χρειάζετε το service pack 2 Microsoft .Net Framework. αυτο το βρήκα στο ιντερνετ είναι 6 μβ αλλά δν το βρήκα σε ελληνική έκδοση. δν έχω ούτε το service pack 1 Microsoft .Net Framework(23μβ) και τώρα το κατεβάζω. θα έχω πρόβλημα άμα το σπ 1 είναι ελληνικά και το σπ 2 αγγλικά?αν ναι ας μου πεί κάποιος απο που θα κατεβάσω το σπ2 ελληνικό???
Highlander Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Service Pack 2 Download Download .NET Framework 1.0 SP2 to address security topics and other issues found after the initial release of the .NET Framework 1.0. The service pack is available in nine localized languages. Click on a language below to begin the download. English Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) French German Italian Japanese Korean Spanish Που σημαίνει ότι ή δεν θα βγεί ποτέ ή θα καθυστερήσει.... Έχε υπομονή...
Typhoon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Υπάρχει & .ΝΕΤ Framework 1.1 βέβαια αλλά είναι αρκετά MB.
kazantzidis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 To opoio uparxei mesa sto cd egkatastashs twn windows xp....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.