Προς το περιεχόμενο

Αδειασμα αποθηκών

Sylver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν γινεται να αρνηθει ο δημος.

Εδω στην Θεσσαλονικη διπλο κρεβατι και στρωμα αφησα προσφατα και το πηραν σε 2 μερες. 

τοσο χαλια ειναι ο δημος Αθηνων;

Επεξ/σία από The_Judas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

20 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Και εγω φοβαμαι αυτες τι βλαμμενες οδηγιες αν νομιζουν  οτι ετσι κοβουν ξυλα και μετα που θα τα πας διπλα στους δημοσιους καδους ? how original :P

Εγώ απάντησα στο πως σπας μια σιφονιέρα.

• Confused 1

20 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Εδω στην Θεσσαλονικη διπλο κρεβατι και στρωμα αφησα προσφατα και το πηραν σε 2 μερες. 

Tώρα μιλάμε για τη Θεά Θεσσαλονίκη δεν συγκρίνεται κανένας μαζί της 

2 ώρες πριν, alefther είπε

νοικιασε καδο,  50  ευρω κανουν  οι μικροι (τοποθετηση και αδειασμα)

αυτο που διαφοροι πετανε στρωματα, επιλα κλπ στους δρομους με ξεπερναει.

Περα αυτου υπαρχει και η  ρετο (https://www.retoeshop.com/donations)

Ποιος δινει καδο με 50 ευρω? 

Επεξ/σία από VasKag

Εγώ δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Βάλε γάντια και πέτα τα μικροπράγματα στα σκουπίδια και τα πιο μεγάλα άστα δίπλα στον κάδο να τα πάρει όποιος του γυαλίσουν και τέλος. Αν έχεις ας πούμε θέματα υγείας και δεν μπορείς να σηκώσεις βρες δυο εργάτες για μια ώρα να τα πάνε αυτοί

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

VH4000-500x500-1499758182.jpg

Εδώ βαριέται να σηκώσει το χέρι του να πετάξει τα μικροπράγματα στα σκουπίδια, θα το σηκώσει για να βαράει σφυριές με την βαριά?!

Το να τις λύσει με το κατσαβίδι πιο εύκολο θα ήταν πάντως

• Like 1

49 λεπτά πριν, VasKag είπε

Ποιος δινει καδο με 50 ευρω? 

οκ 84

https://d-constructions.gr/product/kados-3-komma5-kyvikon-metron/

εγω το καλοκαιρι που χρειαστηκα μεσαιο 120 τον πληρωσα, οχι απο αυτον του λινκ

26 λεπτά πριν, alefther είπε

οκ 84

https://d-constructions.gr/product/kados-3-komma5-kyvikon-metron/

εγω το καλοκαιρι που χρειαστηκα μεσαιο 120 τον πληρωσα, οχι απο αυτον του λινκ

απλως το ανεφερα γιατι οι καδοι εχουν ξεφυγει. Παλια παιρναμε το μεγαλο 120-130 και τωρα εχει παει 250+

επισης τετοια τιμη που εβαλες  μπορει να παιζει στα ιωαννινα, στην αθηνα με τιποτα.

Επεξ/σία από VasKag

Υπερβολικές οι τιμές που σου ζήτησαν. Αλλά νομίζω ότι αν τους δείξεις βίντεο μπορεί να στις ρίξουν. Το έχουνε δει το υπόγειο; Τα έπιπλα είναι μικρά ή μήπως θέλουν πολλά άτομα το καθένα για μεταφορά. Υπόψην ότι αυτές οι εταιρείες, για κάθε έναν επιπλέον άνθρωπο που θα έρθει πάνε την τιμή συν 100 ευρώ επάνω. 

Τον Αύγουστο καθάρισα ένα υπόγειο 30-40τμ. Το υπόγειο είχε κάποια πράγματα δικά μας παρατημένα εκεί για καμιά 20ετια. Πέρσι πρεζόνια είχανε ανοίξει την λαμαρίνα από την είσοδο του δρόμου με την οποία το είχαμε κλείσει από έξω και μπήκαν μέσα χωρίς να πάρουμε χαμπάρι, μας ενημέρωσαν οι γείτονες. Στο υπόγειο με δυσκολία έμπαινες μέσα, είχαν γίνει όλα ρημαδιο μαζί με σύριγγες, κόπρανα, ρούχα και σκουπίδια, φαγητά, σκόνη και χώμα. 

Πρώτα προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι άτομα δικά μας με μεροκάματο να το αδειάσουν και να τους δώσουμε εμείς γάντια στολές και μάσκα, αλλά και μόνο που μπήκαν εκεί κόντεψαν να ξεράσουν από την μυρωδιά, αρνήθηκαν και έφυγαν. 

Βρηκαμε μια εταιρεία που ζήτησε 350 ευρώ για το υπόγειο και 200 ευρώ για κάδο μεγάλο που είτε τον φέρνουν αυτοί είτε τον φέρνει ο δήμος και πληρώνω επιτόπου. Πετάξαμε τα άχρηστα και κρατήσαμε κάποια πράγματα που θέλαμε τα οποία μας τα καθαρίσαν. Τα υπόλοιπα τα πετάξαμε, μετά έκαναν καθαρισμό απολύμανση και απεντομωση και το κλείσαμε, τώρα κλείσω να χτίσω την είσοδο από εκεί να ηρεμήσουμε, υπάρχει και είσοδος από αλλού. Ζήτησα από το συνεργείο αν μπορούν να καθαρίσουν και δύο αλλά δωμάτια αποθήκες στο ισόγειο μου είπαν θέλουν 50ευρω παραπάνω και δέχτηκα, βγήκε πολύ βρωμα σκόνη και μπαζα.

Ο κάδος για τα μπαζα ήταν από τους μεγάλους, γέμισε το 70% χονδρικά. Κάδους δύσκολα βρίσκεις επίσης λόγω του ότι όλοι χρησιμοποιούνται τώρα για τις ανακαινίσεις. Σκεφτήκαμε να πετάγαμε στα σκουπίδια τα πράγματα αλλά η περιοχή ελέγχεται πλέον, μάλιστα ήρθαν και γείτονες που μας την έλεγαν επειδή έβλεπαν σκουπίδια μέσα στους κάδους σκουπιδιών και νομιζαν ότι ήταν δικά μας, τους λέμε ότι τα δικά μας τα πετάμε εκεί, έβλεπαν τον δικό μας καδο και έφευγαν μετά χωρίς να πουν κάτι, που να μην είχαμε κιόλας κάδο. Στο μεταξύ μέχρι να τελειώσουμε, ήρθε ένας γύφτος μήπως ήθελε κάτι και του είπαμε πάρε ότι θες από εκείνο τον κάδο, δεν ήθελε κάτι και έφυγε, ένας άλλος περίεργος ήρθε κοντά μας και μας κοιτούσε χωρίς να μας λέει τίποτα, τον ρωτήσαμε άμα ήθελε κάτι, μας είπε όχι και έφυγε. 

Αν πετάξεις τα πράγματα σε πεζοδρόμιο και κληθεί η δημοτική αστυνομία έχει πρόστιμο. 

Ρομα είχα καλέσει παλιά σε άλλο σπίτι να μας πάρουν ένα σκουριασμενο αμάξι γιατί δεν μας το έπαιρναν από τα κέντρα ανακύκλωσης και είχαμε θέμα, δεν υπήρχε άλλη επιλογή εκτός από Ρομα. Αρχιλαμογια και μας κοροιδεψαν κανονικά, από αρχική τιμή 100 ευρώ την έριξα στα 40, μου έδωσαν 20 και μετά έγιναν καπνός. Ήθελαν και υπεύθυνη βεβαίωση για να μεταφέρουν το αμάξι με τον γερανό άλλος δεν δεχόταν, ευτυχώς την πήρε το συνεργείο του γερανού και όχι αυτοι. Ήταν δυστυχώς επιτακτικό να φύγει το αυτοκίνητο από εκεί και δεν υπήρχε άλλη λύση. Δεν σου συνιστώ να τους φέρεις στο υπόγειο, αλλά αν δεν βρεις άλλες λύσεις, είναι μονόδρομος και μεγάλο ρίσκο δυστυχως.

• Like 1

3 ώρες πριν, The_Judas είπε

Χθες το βραδυ εβγαλε ο αδερφος μου στον καδο διπλα 2 στρωματα διπλα.Το πρωι που σηκωθηκα ο καδος ειχε αδειασει και τα στρωματα ελειπαν. (Περιστερι)

• Like 1

Στην Αθήνα άμα αφησετε κάτι ογκώδες είναι θέμα λίγων ημερών να το πάρουν είτε με φορτηγό του Δήμου είτε γύφτοι. Οι γύφτοι θα εξαφανίσουν σε χρόνο dt οτιδήποτε μεταλλικό, επίσης το βράδυ έρχονται ρακοσυλλεκτες βγάζουν έξω οτιδήποτε υπάρχει στους κάδους ανοίγουν τις σακούλες και παίρνουν ότι θεωρούν αξίας. Το θέμα είναι βέβαια, αν πετάς κάτι και καλέσει την αστυνομία γείτονας εχει πρόστιμο. 

Και εμείς θα χρειαστεί να πετάξουμε ένα στρώμα σε λίγες μέρες, θα το κρατήσω στο σπίτι και θα φωνάξω εταιρεία ανακύκλωσης στρωμάτων, ευτυχώς έχουμε μπόλικο χώρο στο σπίτι. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1

8 ώρες πριν, Sylver είπε

Καλησπέρα στα μέλη. Εχω βρεθεί σε τέλμα και χρειάζομαι γνώμες, προσπαθώ να βρώ τρόπο ν' αδειάσω δύο αποθήκες με ελάχιστα αντικείμενα η κάθε μία. Στη μία υπάρχουν πράγματα που άφησαν και δεν τα πήραν και είναι για πέταμα και η άλλη έχει 5 έπιπλα μικρού μεγέθους κι αυτά για πέταμα από μαγαζί πρώην επιχείρηση. Ρωτησα τον Δημο Αθηναίων και δεν παραλαμβάνουν ογκώδη αντικείμενα.  Ψάχνω μέσω ιντερνετ να βρω εταιρίες και έχω προτάσεις τρελές με τιμές 800 και 1000 ρωτώντας δεξιά και αριστερά μου είπαν ν' απευθυνθώ σε Ρομά. Οι γνώμες εδώ διίστανται αλλοι μου λένε μακρυά και άλλοι έλα μωρε θα βρεις όλο και καποιος γυρνάει σε γειτονιές, στη δική μου πάντως όχι.Τί κάνω? δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις τιμές που μου προτείνουν και κανένας από τον κύκλο μου δεν προτίθεται να βοηθήσει.  

Ζήτα από την RETO HELLAS να έλθει να τα πάρει

18 λεπτά πριν, costas_ είπε

Ζήτα από την RETO HELLAS να έλθει να τα πάρει

Το έχω κάνει έχουν έρθει αλλά δεν τα έκριναν κατάλληλα 

4 ώρες πριν, gogkroj είπε

υπάρχουν στο facebook σελιδες που χαριζουν πράγματα.Βαλε τα πραγματα σου σε αγγελια!

Δεν είναι για χάρισμα δεν είναι σε καλή κατάσταση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...