Προς το περιεχόμενο

Αδειασμα αποθηκών

Sylver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στα μέλη. Εχω βρεθεί σε τέλμα και χρειάζομαι γνώμες, προσπαθώ να βρώ τρόπο ν' αδειάσω δύο αποθήκες με ελάχιστα αντικείμενα η κάθε μία. Στη μία υπάρχουν πράγματα που άφησαν και δεν τα πήραν και είναι για πέταμα και η άλλη έχει 5 έπιπλα μικρού μεγέθους κι αυτά για πέταμα από μαγαζί πρώην επιχείρηση. Ρωτησα τον Δημο Αθηναίων και δεν παραλαμβάνουν ογκώδη αντικείμενα.  Ψάχνω μέσω ιντερνετ να βρω εταιρίες και έχω προτάσεις τρελές με τιμές 800 και 1000 ρωτώντας δεξιά και αριστερά μου είπαν ν' απευθυνθώ σε Ρομά. Οι γνώμες εδώ διίστανται αλλοι μου λένε μακρυά και άλλοι έλα μωρε θα βρεις όλο και καποιος γυρνάει σε γειτονιές, στη δική μου πάντως όχι.Τί κάνω? δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις τιμές που μου προτείνουν και κανένας από τον κύκλο μου δεν προτίθεται να βοηθήσει.  

Επεξ/σία από Sylver
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Αλλο λέει εδώ 

https://www.cityofathens.gr/who/ti-kano-me-ta-ogkodi-ta-epipla-kai-ta-apovlita-ilektrikoy-kai-ilektrologikoy-exoplismoy/

Όταν έχουμε έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κλείνουμε ραντεβού με τα συνεργεία ειδικής αποκομιδής του Δήμου Αθηναίων.

Οι καναπέδες, τα στρώματα, τα κουφώματα, τα έπιπλα, τα εγκαταλελειμμένα οχήματα, οι κουζίνες, τα ψυγεία, τα πλυντήρια, οι οθόνες, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι τηλεοράσεις, οι θερμοσίφωνες, οι πρίζες και όλες οι ηλεκτρικές και οι ηλεκτρονικές συσκευές μεταλλικά αντικείμενα όπως καλοριφέρ, σκραπ, λαμαρίνες και πάσης φύσεως μεταλλικά αντικείμενα απαιτούν ειδική αποκομιδή.

11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αλλο λέει εδώ 

https://www.cityofathens.gr/who/ti-kano-me-ta-ogkodi-ta-epipla-kai-ta-apovlita-ilektrikoy-kai-ilektrologikoy-exoplismoy/

Όταν έχουμε έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κλείνουμε ραντεβού με τα συνεργεία ειδικής αποκομιδής του Δήμου Αθηναίων.

Οι καναπέδες, τα στρώματα, τα κουφώματα, τα έπιπλα, τα εγκαταλελειμμένα οχήματα, οι κουζίνες, τα ψυγεία, τα πλυντήρια, οι οθόνες, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι τηλεοράσεις, οι θερμοσίφωνες, οι πρίζες και όλες οι ηλεκτρικές και οι ηλεκτρονικές συσκευές μεταλλικά αντικείμενα όπως καλοριφέρ, σκραπ, λαμαρίνες και πάσης φύσεως μεταλλικά αντικείμενα απαιτούν ειδική αποκομιδή.

καλησπέρα σας είναι μικροέπιπλα δύο σιφονιέρες μικρές και δύο συρταριέρες μικρές κι αυτές σαν μικρές στήλες και στη μία αποθήκη είναι πεταμένα πράγματα άλλου που μου έχουν αφήσει μπορώ να διακρίνω μία βαλίτσα ένα σπασμένο λυμένο κρεβάτι μια ντουζιέρα και κάτι σαν μπουφάν αλλά δεν τολμώ ν΄ ακουμπήσω γιατί σιχαίνομαι είναι μέσα στη βρώμα. Αλλοι μου λένε φορτηγό άλλοι μου λένε κάδο πανάκριβος βέβαια και όχι μόνο έναν και άλλοι Ρομά αυτοί λένε τα παίρνουν και να τους βρώ Πού ?

1 λεπτό πριν, Sylver είπε

καλησπέρα σας είναι μικροέπιπλα δύο σιφονιέρες μικρές και δύο συρταριέρες μικρές κι αυτές σαν μικρές στήλες και στη μία αποθήκη είναι πεταμένα πράγματα άλλου που μου έχουν αφήσει μπορώ να διακρίνω μία βαλίτσα ένα σπασμένο λυμένο κρεβάτι μια ντουζιέρα και κάτι σαν μπουφάν αλλά δεν τολμώ ν΄ ακουμπήσω γιατί σιχαίνομαι είναι μέσα στη βρώμα. Αλλοι μου λένε φορτηγό άλλοι μου λένε κάδο πανάκριβος βέβαια και όχι μόνο έναν και άλλοι Ρομά αυτοί λένε τα παίρνουν και να τους βρώ Πού ?

Οτι μπορεί να πάει στα σκουπίδια πχ βαλίτσα και μπουφάν και τα υπόλοιπα ο δήμος.

Βεβαια όλοι στα σκουπίδια ή δίπλα στους κάδους τα πάνε.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οτι μπορεί να πάει στα σκουπίδια πχ βαλίτσα και μπουφάν και τα υπόλοιπα ο δήμος.

Βεβαια όλοι στα σκουπίδια ή δίπλα στους κάδους τα πάνε.

και μετά θα πάθω πρώτον χολέρα και δεύτερον πρόστιμο 

• Haha 1

νοικιασε καδο,  50  ευρω κανουν  οι μικροι (τοποθετηση και αδειασμα)

αυτο που διαφοροι πετανε στρωματα, επιλα κλπ στους δρομους με ξεπερναει.

Περα αυτου υπαρχει και η  ρετο (https://www.retoeshop.com/donations)

• Confused 1

7 λεπτά πριν, Sylver είπε

και μετά θα πάθω πρώτον χολέρα και δεύτερον πρόστιμο 

Mόνα τους δεν θα σου αδειάσουν  τον χώρο.Ή θα το κάνεις μόνη/ος  σου ή θα πληρώσεις κάποιον να το κάνει.

• Sad 1

24 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Σπάστα και πέτατα στα σκουπίδια 

Συμφωνοι πως σπας μια σιφονιέρα?

42 λεπτά πριν, Sylver είπε

30 λεπτά πριν, alefther είπε

νοικιασε καδο,  50  ευρω κανουν  οι μικροι (τοποθετηση και αδειασμα)

αυτο που διαφοροι πετανε στρωματα, επιλα κλπ στους δρομους με ξεπερναει.

Περα αυτου υπαρχει και η  ρετο (https://www.retoeshop.com/donations)

λοιπον στη Ρέτο απευθύνθηκα δεν πείραν τίποτε ήρθαν τα είδαν και δεν τα έκριναν αξιοποιήσιμα όσο για τον κάδο θέλω δυο μικρούς αξίας 150 ευρώ έκαστος και εάν αποφασίσω μεγάλο 250 ευρώ. 

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Αλλο λέει εδώ 

Αγαπητέ Αγγλε UK ενώ είχα παρει τον δήμο και μου απέκλεισαν τα επιπλα μου μπήκα στο site και το διάβασα και ξαναπήρα τηλέφωνο στο ίδιο που είχα πάρει και πριν, ενώ πήγαν να μου αρνηθούν τους διάβασα το κειμενο και θα περάσουν να δουν τι έπιπλα είναι τουλάχιστον είναι ένα βήμα Ευχαριστώ !!!!!!

14 λεπτά πριν, Sylver είπε

Αγαπητέ Αγγλε UK ενώ είχα παρει τον δήμο και μου απέκλεισαν τα επιπλα μου μπήκα στο site και το διάβασα και ξαναπήρα τηλέφωνο στο ίδιο που είχα πάρει και πριν, ενώ πήγαν να μου αρνηθούν τους διάβασα το κειμενο και θα περάσουν να δουν τι έπιπλα είναι τουλάχιστον είναι ένα βήμα Ευχαριστώ !!!!!!

You are welcome mate.

Off to my Sunday roast. 

Cheerio!!

• Like 3

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

VH4000-500x500-1499758182.jpg

δηλαδή εάν αρχίσω και τη χτυπάω με αυτό είναι σίγουρο ότι θα σπάσει ή το μόνο που θα καταφέρω είναι να σπάσω τα δάκτυλά μου ? Φοβάμαι ότι δεν αρκεί ένα σφυρί !

Και εγω φοβαμαι αυτες τι βλαμμενες οδηγιες αν νομιζουν  οτι ετσι κοβουν ξυλα και μετα που θα τα πας διπλα στους δημοσιους καδους ? how original :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...