imgema Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Για αρκετό καιρό που ήμουν άνεργος είχα επιδότηση στην κάρτα μου κανονικά. Κάθε μήνα μπορούσα να πάω στο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων και να ενεργοποιήσω την επιδότηση για να μετακινούμαι δωρεάν με τρένο. Μετά έπιασα δουλειά για ένα διάστημα ενός χρόνου και φυσικά η επιδότηση κόπηκε. Τελείωσε λοιπόν η δουλειά και ξαναμπήκα στον ΟΑΕΔ με νέα αίτηση για κάρτα ανεργίας και τώρα είμαι σχεδόν 1 μήνα άνεργος. Ομως όταν πήγα να βάλω την επιδότηση στην κάρτα ΑΤΗena μου την ακύρωσε. Γιατί έγινε αυτό? Δεν δικαιούμαι επιδότηση ένα μήνα άνεργος? Πρέπει να βγάλω καινούρια κάρτα ATHena?
Ntinaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, imgema είπε Για αρκετό καιρό που ήμουν άνεργος είχα επιδότηση στην κάρτα μου κανονικά. Κάθε μήνα μπορούσα να πάω στο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων και να ενεργοποιήσω την επιδότηση για να μετακινούμαι δωρεάν με τρένο. Μετά έπιασα δουλειά για ένα διάστημα ενός χρόνου και φυσικά η επιδότηση κόπηκε. Τελείωσε λοιπόν η δουλειά και ξαναμπήκα στον ΟΑΕΔ με νέα αίτηση για κάρτα ανεργίας και τώρα είμαι σχεδόν 1 μήνα άνεργος. Ομως όταν πήγα να βάλω την επιδότηση στην κάρτα ΑΤΗena μου την ακύρωσε. Γιατί έγινε αυτό? Δεν δικαιούμαι επιδότηση ένα μήνα άνεργος? Πρέπει να βγάλω καινούρια κάρτα ATHena? Για μπες στη σελιδα του οαεδ, σε δειχνει ανεργο? Τον Γεναρη που αλλαξα δουλεια, και εμεινα 2 μερες ανεργος, προλαβα και εβγαλα τη καρτα κανονικα.
pluss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 18 λεπτά πριν, imgema είπε Για αρκετό καιρό που ήμουν άνεργος είχα επιδότηση στην κάρτα μου κανονικά. Κάθε μήνα μπορούσα να πάω στο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων και να ενεργοποιήσω την επιδότηση για να μετακινούμαι δωρεάν με τρένο. Μετά έπιασα δουλειά για ένα διάστημα ενός χρόνου και φυσικά η επιδότηση κόπηκε. Τελείωσε λοιπόν η δουλειά και ξαναμπήκα στον ΟΑΕΔ με νέα αίτηση για κάρτα ανεργίας και τώρα είμαι σχεδόν 1 μήνα άνεργος. Ομως όταν πήγα να βάλω την επιδότηση στην κάρτα ΑΤΗena μου την ακύρωσε. Γιατί έγινε αυτό? Δεν δικαιούμαι επιδότηση ένα μήνα άνεργος? Πρέπει να βγάλω καινούρια κάρτα ATHena? Όταν ξαναέμεινες άνεργος, μπήκες πάλι στο site της ΗΔΙΚΑ για να ενεργοποιήσεις την επιδότηση της κάρτας σου;
imgema Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, Ntinaras είπε Για μπες στη σελιδα του οαεδ, σε δειχνει ανεργο? Τον Γεναρη που αλλαξα δουλεια, και εμεινα 2 μερες ανεργος, προλαβα και εβγαλα τη καρτα κανονικα. Ναι με δείχνει με 1 μήνα συμπληρωμένο. 5 ώρες πριν, pluss είπε Όταν ξαναέμεινες άνεργος, μπήκες πάλι στο site της ΗΔΙΚΑ για να ενεργοποιήσεις την επιδότηση της κάρτας σου; Οχι, νόμιζα ότι τα βλέπουν αυτόματα αυτά. Θα το ψάξω, ευχαριστώ. Το αποτέλεσμα: Αυτό βγάζει οταν πατήσω το πρασσινο κουμπί "Εγκριση Κομίστρου" Δεν ξερω βέβαια αν πρέπει να το πατήσω ή όψι η πρέπει να περιμένω καποιες μερες κλπ
pluss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Για να πιστοποιηθεί το δικαίωμα δωρεάν μετακίνησης, θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνεις την απαιτούμενη διαδικασία στο site της ΗΔΙΚΑ. Πάντως, το site είχε κάποια θέματα σήμερα, οπότε ξαναδοκίμασε όταν μπορέσεις. Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία στο site της ΗΔΙΚΑ, θα περιμένεις περίπου 3 εργάσιμες ημέρες και μετά θα μπορέσεις να φορτίσεις την κάρτα σου με το κόμιστρο των ανέργων. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από pluss
mariosnik_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Τα έχουνε σκατα τα συστήματα τους. Στο πρόβλημα που έχεις δεν έχω κάποια λύση. Σε εμένα έγινε το άλλο, άμα πας να ανανεώσεις την κάρτα από τα μηχανήματα στην Ομόνοια λέει το μηχάνημα για αποτυχία. Όταν όμως βάλεις την κάρτα στην πύλη εισόδου λειτουργεί κανονικά, δηλαδή η φόρτιση γίνεται κανονικά αλλά το μηχάνημα λόγω κάποιου σφάλματος σου λέει ότι απέτυχε η φόρτιση. Το άλλο που έπαθα πρόσφατα ήταν ότι έβαλα την κάρτα ενώ την είχα φορτίσει και η πύλη εισόδου στον έναν σταθμό δεν άνοιγε, έκανε τρία μπιπ, δεν γνωρίζω τον λόγο. Άμα είναι άδεια η κάρτα σου λέει σε μήνυμα πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά εκεί έκανε μόνο τρία μπιπ και δεν άνοιγε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περάσω. Ένας άλλος να ναι καλά μου επέτρεψε να περάσω μαζί του χωρίς να του ζητήσω κάτι. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από mariosnik_
kr0m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 15 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Το άλλο που έπαθα πρόσφατα ήταν ότι έβαλα την κάρτα ενώ την είχα φορτίσει και η πύλη εισόδου στον έναν σταθμό δεν άνοιγε, έκανε τρία μπιπ, δεν γνωρίζω τον λόγο. Άμα είναι άδεια η κάρτα σου λέει σε μήνυμα πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά εκεί έκανε μόνο τρία μπιπ και δεν άνοιγε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περάσω. Ένας άλλος να ναι καλά μου επέτρεψε να περάσω μαζί του χωρίς να του ζητήσω κάτι. 100% δικο σου φταιξιμο. καπου δεν χτυπησες το εισιτηριο προηγουμενως (σε καποια εξοδο;) ενω θα επρεπε να ειχε χτυπηθει. εν τω μεταξυ off topic: μου φαινεται απιστευτο σχεδον 8 χρονια μετα το ηλεκτρονικο εισιτηριο ο κοσμος ακομα να μην ειναι ικανος να χειριστει μια ρημαδοκαρτα που κυριολεκτικα εχει ειτε 2 καταστασεις, ειτε εισοδου ειτε εξοδου. βλεπω ατομα να χτυπανε την καρτα τους, να μην περνανε την πυλη, και μετα να πηγαινουν να την ξαναχτυπησουν, και οταν δεν ανοιγει η πυλη να μην καταλαβαινουν τι συμβαινει και δεν ανοιγει... απιστευτη ανοησια πραγματικα. 1
mariosnik_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, kr0m είπε 100% δικο σου φταιξιμο. καπου δεν χτυπησες το εισιτηριο προηγουμενως (σε καποια εξοδο;) ενω θα επρεπε να ειχε χτυπηθει. εν τω μεταξυ off topic: μου φαινεται απιστευτο σχεδον 8 χρονια μετα το ηλεκτρονικο εισιτηριο ο κοσμος ακομα να μην ειναι ικανος να χειριστει μια ρημαδοκαρτα που κυριολεκτικα εχει ειτε 2 καταστασεις, ειτε εισοδου ειτε εξοδου. βλεπω ατομα να χτυπανε την καρτα τους, να μην περνανε την πυλη, και μετα να πηγαινουν να την ξαναχτυπησουν, και οταν δεν ανοιγει η πυλη να μην καταλαβαινουν τι συμβαινει και δεν ανοιγει... απιστευτη ανοησια πραγματικα. Ποιος σου είπε ότι δεν χτυπήθηκε το εισιτήριο σε κάποια είσοδο; Μια χαρά χτυπήθηκε το εισιτήριο στην είσοδο. Δεν άνοιγε η πύλη όταν πήγα να φύγω από τον σταθμό, έκανε τρία συνεχόμενα μπιπ. Αυτά περί κόσμου που δεν ξέρει να χρησιμοποιεί κάρτες, βρείτε αλλού να τα πείτε. Έχουμε γίνει ένα σκατοκρατος που που την πραγματική γραφειοκρατία των παλαιών εποχών την έχουμε μεταφέρει στα ηλεκτρονικά και ψηφιακά συστήματα. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από mariosnik_ 1 1
kr0m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 26 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Ποιος σου είπε ότι δεν χτυπήθηκε το εισιτήριο σε κάποια είσοδο; Μια χαρά χτυπήθηκε το εισιτήριο στην είσοδο. Δεν άνοιγε η πύλη όταν πήγα να φύγω από τον σταθμό, έκανε τρία συνεχόμενα μπιπ. Αυτά περί κόσμου που δεν ξέρει να χρησιμοποιεί κάρτες, βρείτε αλλού να τα πείτε. Έχουμε γίνει ένα σκατοκρατος που που την πραγματική γραφειοκρατία των παλαιών εποχών την έχουμε μεταφέρει στα ηλεκτρονικά και ψηφιακά συστήματα. κοιτα, εαν θελεις να επιμενεις ενω δεν ξερεις τι λες, προβλημα σου. επειδη γνωριζω καλα τα περι ηλεκτρονικου εισιτηριου, σε διαβεβαιω οτι εφταιξες εσυ, απο εκει και περα πιστευε ο,τι θελεις. οσο για το "περι κοσμου που δεν ξερει να χρησιμοποιει καρτες", οντως δεν ξερει, κατσε 5-10 λεπτα διπλα στις μπαρες καποιου σταθμου και θα το διαπιστωσεις. περνα και μια βολτα απτα ανοιχτα εκδοτηρια στα οποια ο κοσμος στηνεται για να βαλει εισιτηρια αντι να παει στα μηχανηματα, και θα καταλαβεις ακομα καλυτερα τι λεω. επισης τρανταχτο παραδειγμα, ειναι αυτοι που ΚΟΛΛΑΝΕ στις πυλες, χτυπανε το εισιτηριο τους, και απορουν με το γιατι οι πυλες δεν ανοιγουν. 8 χρονια μετα και δεν εχουν μαθει να μην ειναι κολλημενοι στις πυλες ή ακομα και να ειναι κολλημενοι, να κανουν ενα βημα πισω. αλλα τι εισιτηρια λεμε, εδω δεν κανουν στην ακρη για να βγει ο κοσμος απ'τα βαγονια...τι λεω και εγω τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα