hanibal1981 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Παιδιά δεν γνωρίζω από μηχανάκια. Έχω χρόνια ένα zip 50αρι 4χρονο. Όλα καλά μέχρι που πριν καιρό δεν μου έπαιρνε μπροστά ορισμένες φορές. Αναγκαζομουν μόνο με μανιβέλα μέχρι που σχεδόν την αχρηστευσα από πολύ χρήση. Μπορεί πχ κάποιες μέρες να έπαιρνε μπροστά και ξαφνικά όχι. Σημειώστε εδώ πως πάντα ακούγονταν η μίζα απλά δεν ξεκινούσε. Ορισμένες φορές σε σημεία stop που κόβουμε λίγο μου έσβηνε ή το εσωνα άλλοτε με γκάζι. Αν έσβηνε εκεί , μπροστά έπαιρνε ξανά μετά από ώρες. Πάει το μηχανάκι σε μάστορα, κοιτάει καρμπυρατέρ όλα οκ μου λέει σου δουλεύει. Μετά από μέρες ξαναντα ίδια. Το πάω αλλού μου αλλάζουν μίζα. Μετά από μέρες ξανά τα ίδια. Εντομεταξυ δεν είχε τύχει να το πάω σε μάστορα και να μην λειτουργεί εκεί μέχρι που έγινε κ αυτό. Εκεί λοιπόν το άνοιξε μπροστά μου κ δεν έδινε ρεύμα. Θες αντικατάσταση ηλεκτρονικής μου λέει κ αυτό το βλέπουμε τώρα. Δηλαδή δεν γίνονταν αντιληπτό όταν έπαιρνε μπροστά. Να σημειώσω εδώ πως όλα τα χρόνια το ξεκινουσα με μίζα - γκαζι- φρένο ενώ στο διάστημα αυτό μου λέγαν πως όταν είναι κρύο να μην χρησιμοποιώ γκάζι. Πολλές φορές καθόμουν δέκα λεπτά κ κατάφερνα να βάλω μπρος.. σκέτο μιζα-φρενο...ή λίγο γκαζι κλπ. Κάποιος άλλος μου ανέφερε πως απλά σου μπουκωνει. Τέλος πάντων η τελική γνωμάτευση είναι πως έχει θέμα η ηλεκτρονική. Το δικό μου ερώτημα είναι : Γιατί έχει φορες που δουλεύει και άλλες όχι; Επίσης σημειώστε πως δεν έχει σχέση αν είναι κρύο ή ζεστό κλπ. Μπορεί να βάλει μπρος τώρα και σε μια ώρα να μην πάρει μπροστά. Το δεύτερο ερώτημα μου είναι πως μου είπαν 100 ευρώ να την παραγγείλει αλλά αν μια στο τόσο δεν είναι αυτό το πρόβλημα δεν θα χάσω τα χρήματα μου. Εγώ όμως βρήκα και με 50 στο διαδυκτιο καινούργια. Οπότε έχω το δειλλημα αυτό. Αν ήμουν σίγουρος θα αγόραζα το πιο οικονομικό αλλά επειδή το πρόβλημα μπορεί να μην είναι αυτό κ είναι οτιδήποτε άλλο πουν δεν βρισκουν(μπούκωμα..κάποια επαφή?) ή οτιδήποτε άλλο τότε με συμφέρει να κάνω το πρώτο. Εσείς κ όσοι γνωρίζετε από όσα σας περιέγραψα τι πιστεύετε; Έχετε έτσι γνώση ή εμπειρία; Αν μια ηλεκτρονική έχει πρόβλημα δεν κλαταρει τελείως; Γίνεται μια να δουλεύει κ μια όχι; Θέλω τις απαντήσεις σας διότι είναι το μόνο μεταφορικό μου μέσο και έχω ρίξει πολύ περπάτημα και πρόβλημα στην δουλειά όταν δεν ξεκινάει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
SaFiS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Η συμπεριφορα προβληματικης ηλεκτρονικης ειναι ακριβως αυτη. Αλλοτε δουλευει μια χαρα και αλλοτε οχι. Τι χρονολογιας ειναι?? Αν ειναι απο τα πολυ παλια, η γνησια ηλεκτρονικη εχει οντως 51€. Απο εκει και περα, ως 50αρι και ψόφιο, εχει γινει ποτε ελεγχος σε βαλβιδες / συμπιεση?? Τα μοτερ αυτα δεν ηταν για πολλα πολλα και παθαιναν ευκολα απο ελατηρια πιστονιου και βαλβιδες…
hanibal1981 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Ευχαριστώ για την απάντηση. 12ετιας είναι αλλά χωρίς προβλήματα ή τρελα χιλιόμετρα. Γι αυτά που μου είπες θα πρέπει να δω αν τα τσεκαραν στο σέρβις που έκανα όταν το πήγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα