predator Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 brhka ena DVD tyxaia sto net pou epsaxna edw kai kairo! einai syllogy oloklirou tou prwtou kyklou tis seiras party of five (sta ellhnika legotan "Monoi sto Spiti" kai tin edeixne to Mega to '94-'95) einai h seira apo thn opoia xekinisan h Neve Campbell kai h Jennifer Love Hewitt! anyway... to dvd brisketai EDW to 8elw kolasmena ... to 8ema einai pws de stelnoune apo US antikatabolh kai pistwtiki den exw! mipws 3erei kaneis an yparxei se kana shop ths a8hnas (px uncut) h an yparxei kamia allh lysh na to apoktisw? thanks se opoion asxoli8ei mazi mou!
^BOOMBOOM Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Μια λύση είναι να πας σε μία τράπεζα και να ανοίξεις ενα λογαριασμό με λίγα λεφτά (πχ 100 ευρώ) και να χρησιμοποιήσεις την electron visa κάρτα που σου δίνουν για το ΑΤΜ. Είναι απόλυτα ασφαλές μιας και ακόμα και αν κάποιος σου υποκλέψει το νούμερο της κάρτας δεν μπορεί να πάρει περισσότερα λεφτά απο όσα έχεις μέσα. Εγώ έχω ενα λογαριασμό στην Alpha bank είδικά για αγορές μέσω ίντερνετ . Ελπίζω να σε βοήθησα
sotris99 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Αυτό που είπε ο boom boom είναι το καλύτερο. το amazon είναι από τα λίγα sites που στηρίζουν την electron visa ή electron maestro. μπορείς βέβαια να το πάρεις σε συνεργασία με κάποιον insomniac που κάνει αγορές με πιστωτική και να του δώσεις το αντίστοιχο ποσό...
^BOOMBOOM Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Εγω πάντως όσες φορές έχω αγοράσει κάτι έχω χρησιμοποιήσει electron visa χωρίς κανένα πρόβλημα
avenger Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Πρώτα να υποθέσω πως δεν υπάρχει στο Αγγλικό amazon?Γιατι ή προσωπική μου εμπειρία απο το Αγγλικό Amazon είναι η καλύτερη.Χρησιμοποίησα attica gift card(απο την Τράπεζα Αττικής,βγαίνει σε μισή ώρα απο το κατάστημα της Πανεπιστημίου).Μετά έκανα τις αγορές μου μια χαρά και μάλιστα με κανονικό ταχυδρομείο,όχι courier.Κοίτα αν την έχει το Αγγλικό Amazon για να μην μπλεχτείς με τελωνεία κλπ.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Μπορείς επίσης να πας στην Τράπεζα Αττικής και να πάρεις μια Attica Gift Card που προπληρώνεις τον τόκο και ισχύει μέχρι το συγκεκριμένο ποσό που έδωσες...
^BOOMBOOM Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Η electron visa δεν έχει τόκο, απο το amazon που έχω ψωνίσει αρκετές φορές μου έχουν έρθει με κανονικό ταχυδρομίο αλλα και αλλες 2 φορές που μου ήρθανε με UPS (όχι απο amazon) δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Ναι αλλά προϋποθέτει να ανοίξεις λογαριασμό. Τέλοσπάντων, επιλογές έχει...
tsabukalis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Μπορείς επίσης να συνεννοηθής με κάποιο video club να στο παραγγείλουν, έχοντας φροντίσει πρώτα μαζί τους το οικονομικό θέμα. Έχω παραγγείλει μ'αυτό τον τρόπο.
1Mbitmx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 episis an to exei to amazon uk mporeis na steileis taxidromiki epitagi stin etairia kai na sto steiloun. exo agorasei dvd pou irthan ellada kai camera pou irthe agglia kai ola me taxidromiki epitagi apo ellada.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.