Vault13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ειχαν βγει παλιοτερα σε χαμηλοτερη τιμη ναι. Ειχα παρει αρκετα. Οχι 3€ καπου 4 και 5 ευρω. τι το κουραζουμε; Για καποιον που θελει καλη ειναι και η τιμη 10.5€ οταν κανουν 15€ κανονικα. Δεν θα ξαναβγουν στα 4€ ξεχαστε το τιμη γνωριμιας ηταν. ειναι προσφορα. Οχι σουπερ ντουπερ αλλα ειναι, Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από Vault13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Εγώ πέρυσι είχα πάρει 3 με καλώδιο, όλα σε πολύ χαμηλή τιμή. Το 1 με βόλεψε γιατί δεν είχα πρίζα κοντά μου. Το 2ο είναι με το ξεχωριστό button που ανοιγοκλείνει το ρεύμα και επικοινωνεί ασύρματα. Το 3ο είναι smart και λειτουργεί με την εφαρμογή, είχε κάπου 35€ και το είχα πάρει 12-15€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Αν δεν θελετε τις usb https://www.kafkas.gr/ilektrologika/fis-polybriza/polybriza-xoris-kalodio/legrand-antaptor-prizas-souko-se-3-prizes-souko-lefko-mavr_289802/ καλυτερη τιμη και ποιοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. Δευτέρα στις 12:07 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:07 πμ Εγώ πάντως στην τότε προσφορά (απο MM, public κτλ) που είχα πάρει απο διάφορα καταστήματα αρκετά, τα μισά (2-3 τουλάχιστον) μου είχαν βγει προβληματικά οπότε προσωπικά ούτε δίευρω δεν θα έδινα για αυτά. Αντίθετα κάτι άλλα powercube (τα E15C) που είχα πάρει σε crazy sundays στα 7,9 ευρώ (δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμα τώρα, ήταν νομίζω πριν 2-3 βδομάδες πάλι σε crazy sundays) με 2x usb-a και 1x usb-c ήταν τρομερό VFM και μου βγήκαν άψογα. Φτηνότερα και με 3.1A στα USB. Δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλού διαθέσιμα σε τέτοια τιμή, απλά τα βάζω στην εξίσωση αν τα βρει κανείς και ακριβώς επειδή κάθε λίγες εβδομάδες βγαίνουν σε προσφορά εκείνα, προσωπικά δεν θεωρώ ιδιαίτερη προσφορά αυτά του θέματος (sorry..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. Δευτέρα στις 07:49 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:49 πμ 7 ώρες πριν, Craven είπε Εγώ πάντως στην τότε προσφορά (απο MM, public κτλ) που είχα πάρει απο διάφορα καταστήματα αρκετά, τα μισά (2-3 τουλάχιστον) μου είχαν βγει προβληματικά οπότε προσωπικά ούτε δίευρω δεν θα έδινα για αυτά. Τα δικά μου από τότε είναι ΟΚ, χωρίς ιδιαίτερη χρήση βέβαια, αλλά συμφωνώ, στα 10€ με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. Δευτέρα στις 09:50 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:50 πμ 2.99 τα ειχαμε παρει τοτε με τη ντουζινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 μμ Μέλος Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 μμ 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε 2.99 τα ειχαμε παρει τοτε με τη ντουζινα https://t.ly/2KBvM. Δεν είχαν ποτέ και πουθενά 3 € η 4.5 € τα Allocacoc PowerCube Original με USB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 μμ Μαζι σου μα δε λεω οτι δεν ειναι καλη τιμη . Αλλα τα usb οντως χαλανε ας πουμε σε 3 στα 10 μου εχουν βγει off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. Δευτέρα στις 02:54 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 02:54 μμ (επεξεργασμένο) Αν βάλω στις θύρες του powerCube led usb φωτάκι, θα τραβήξει όσα Volt+Amber χρειάζεται σωστά;Δεν έχει πρόβλημα να καεί. Γράφει 5V-3 Watt. 0.5 Amber το ελάχιστο χρειάζονται τα usb led; Εναλλακτικά μπορώ να το βάλω και σε οποιοδήποτε φορτιστή κινητού 5V ασχέτως πόσα amber είναι; Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:55 μμ από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. Δευτέρα στις 06:43 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 06:43 μμ (επεξεργασμένο) Πάμε στο μακρυνό 2021: Spoiler Spoiler Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:53 μμ από dimigar 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tequilas Δημοσ. Τρίτη στις 02:09 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:09 μμ Στις 11/11/2024 στις 12:48 ΜΜ, zacharis1955 είπε https://t.ly/2KBvM. Δεν είχαν ποτέ και πουθενά 3 € η 4.5 € τα Allocacoc PowerCube Original με USB. Είχανε όντως. Τα ξεστόκαρε τότε το Media Markt. Και εμένα μου έκανε εντύπωση η τιμή αλλά τσίμπησα και εγώ τότε 3 διαφορετικά. Δεν έχουν πάθει κάτι μέχρι σήμερα, αλλά έχω δεί πολύ κόσμο να τα κράζει για αξιοπιστία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. Τρίτη στις 02:49 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:49 μμ (επεξεργασμένο) Kαι το public στην επαρχια γιατι ειχα τσίμπησει 20 και ανησυχω οτι δε θυμαμαι αλλα 200 ευρο σε πριζες αποκλειεται να ειχα δωσει Επεξ/σία Τρίτη στις 02:49 μμ από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arch11 Δημοσ. χθες στις 02:24 πμ Share Δημοσ. χθες στις 02:24 πμ Δεν βολεύει ο κυβος οταν βαλεις σε ολες τις υποδοχες κατι, καθεται καπως ατσαλα, το κλασσικο πολυμπριζο πιο τακτοποιημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα