Προς το περιεχόμενο

Πολύπριζο Allocacoc PowerCube Original 4 Θέσεων SCHUKO 16A/250V + 2 USB-A 2.1A/5V 10.40 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, Tetix είπε

wtf ? μισό ευρώ για "εξυπηρέτηση".....

Κοντεύει να κλείσει χρόνο αυτό, αν δεν κάνω λάθος.Απο αλλού,τους έστειλαν και ομαδικά email για διαμαρτυρία,αλλά όπως καταλαβαίνεις, ο κάθε επιχειρηματίας πράττει όπως θέλει αυτός

Για το προϊόν,όταν είχαν βγει προσφορά από τις μεγάλες αλυσίδες στα 3€(εγώ νομίζω πήρα από media), άξιζαν

Για 10€ ,ούτε καν. 

• Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγάλη εξυπηρέτηση για αυτό έκαναν 20 μέρες να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω από μια οθόνη που τη αγόρασα το απόγευμα και την επόμενη το πρωί την πήγα πίσω.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Sad 1

Το είχα αγοράσει τον Μάρτιο όταν είχε παίξει ξανά στην ίδια τιμή. 

Ιδιαίτερα ογκώδες, σε πολύπριζο καταλαμβάνει διπλή θέση. 

Το πάρκαρα σε ένα συρτάρι όπως ήταν. Το πήρα μαζί στις διακοπές μου μόνο,για να γλυτώσω το κουβάλημα δύο φορτιστών. Που και πάλι, λόγω όγκου, είναι μία ή άλλη. 

Νομιζω εξαρταται από τον χωρο και την διαταξη των αντικειμενων. Εγω δεν το βρισκω καθολου ογκωδες και για χρηση πανω σε γραφειο ή βιβλιοθηκη είναι οτι ακριβως χρειαζομουν. Φυσικα, για αλλους μπορει να ειναι προτιμοτερη η χρηση κλασικου πολυμπριζου.

Επεξ/σία από Stonedreamer
  • Like 1

9 λεπτά πριν, Stonedreamer είπε

Νομιζω εξαρταται από τον χωρο και την διαταξη των αντικειμενων. Εγω δεν το βρισκω καθολου ογκωδες και για χρηση πανω σε γραφειο ή βιβλιοθηκη είναι οτι ακριβως χρειαζομουν. Φυσικα, για αλλους μπορει να ειναι προτιμοτερη η χρηση κλασικου πολυμπριζου.

Σε αυτό συμφωνώ. Άλλωστε για αυτό μίλησα μόνο για τον όγκο του, δεν είπα ότι είναι κακό προϊόν. 

Χρησιμοποιώ και ένα μονόπριζο προστασίας τάσης, πριν το πολύπριζο. 

Επίσης, το πολύπριζο είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/29183674/SAS-Polyprizo-Asfaleias-6-THeseon-me-Diakopti-kai-Kalodio-1-5m-Gri-100-11-140.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Που το πήρα για αυτό το λόγο, να ανοιγοκλείνω κατά δοκούν τις συσκευές που έχω μόνιμα συνδεμένες πάνω. Για αυτό, δεν με εξυπηρετεί. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 1

3 ώρες πριν, Rattlehead είπε

.....

Για το προϊόν,όταν είχαν βγει προσφορά από τις μεγάλες αλυσίδες στα 3€(εγώ νομίζω πήρα από media), άξιζαν

Για 10€ ,ούτε καν. 

https://t.ly/2KBvM, από 4.5 € τα χωρίς USB.

• Like 3

1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

https://t.ly/2KBvM, από 4.5 € τα χωρίς USB.

Αυτά είναι,  τα εκ των υστέρων. Τα είχα πάρει το 2019 με τα usb στην τιμη που είπα.

23 λεπτά πριν, safridia είπε

Ναι και εγω ειχα παρει πολλα, αλλα τι σχεση εχει τι τιμη ειχε τοτε με το σημερα;

Σε αυτή την τιμή παίζουν συχνά από το κιτρινομαγαζο.δεν είναι κάτι καινούργιο. Μη σου πω σε λίγες μέρες λόγω BF θα πέσουν περισσότερο. 

Και κατά την άποψή σου,για 10.40€ αξίζουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, safridia είπε

...τι σχεση εχει τι τιμη ειχε τοτε με το σημερα;

Καμία, ούτε είχαν ποτέ και πουθενά € η 4.5 € τα Allocacoc PowerCube Original με USB.

Επεξ/σία από zacharis1955

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...