Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Opel Corsa 2004 με βλάβη.

Θέλω να πάρω άλλο αμάξι και αυτό δεν θα πιάσει τίποτα αν το πουλήσω.

Με τήν απόσυρση τι παίζει? Πόσα να υπολογίζω ότι θα πάρω? 

Δεν θέλω να το δώσω κάπου και από εκεί ν πάρω άλλο αμάξι, θέλω να το δώσω πχ για σίδερα η ότι τα κάνουν τέλος πάντων και να πάρω μετρητά, γνωρίζει κανείς την διαδικασία?

Είμαι Λάρισα το αμάξι προς το παρόν κινείται 

Έχει βλάβη στον εγκέφαλο

Δημοσ.

+/- κανα 500 λογικα θα δωσουν.... μηπως ποιο πολυ σε συμφερει σε καποιο scrap yard να βρεις εγκεφαλο να το φτοιαξεις να το δωσεις καμια 2 χλιαρικα?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Black Demis είπε

+/- κανα 500 λογικα θα δωσουν.... μηπως ποιο πολυ σε συμφερει σε καποιο scrap yard να βρεις εγκεφαλο να το φτοιαξεις να το δωσεις καμια 2 χλιαρικα?

Ο εγκέφαλος κοστίζει 250,

Έχει πολλά θέματα το αμάξι.. Για να στρώσει θέλει πολλά παραπάνω και δεν νομίζω θα πιάσει 2 χιλιάρικα με τίποτα 

Εγκέφαλο, θέλει αντλία βενζίνης, το μοτέρ "πίνει" νερά, έχει κάνα δυο μεγάλες γρατσουνιές αριστερά δεξιά, η οροφή έχει ξεβαψει, οι σκάλες του αέρα δεν δουλεύουν, και το καλύτερο σε λίγους μήνες πρέπει να αλλαχτεί η φιάλη αερίου συμπληρώνει 10 χρόνια μετά δεν θα μπορεί να περάσει ΚΤΕΟ αν δεν αλλαχτεί...

Και εξωτερικά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση το έχω ταλαιπωρήσει πολύ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mastoras007 είπε

Έχει πολλά θέματα το αμάξι.. Για να στρώσει θέλει πολλά παραπάνω και δεν νομίζω θα πιάσει 2 χιλιάρικα με τίποτα 

Εγκέφαλο, θέλει αντλία βενζίνης, το μοτέρ "πίνει" νερά, έχει κάνα δυο μεγάλες γρατσουνιές αριστερά δεξιά, η οροφή έχει ξεβαψει, οι σκάλες του αέρα δεν δουλεύουν, και το καλύτερο σε λίγους μήνες πρέπει να αλλαχτεί η φιάλη αερίου συμπληρώνει 10 χρόνια μετά δεν θα μπορεί να περάσει ΚΤΕΟ αν δεν αλλαχτεί...

Από 50-250€ να υπολογίζεις .

Έδωσα εγώ Honda accord  βέβαια τρακαρισμένο . Έβγαλα ότι μπορούσα να δώσω και ήρθαν το πήραν 100€ . 

Θα σου δώσουν απόδειξη , και η διαδικασία να φύγει εντελώς από το μητρώο οχημάτων του ΑΦΜ σου θα πάρει 20 μέρες .

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.
1 hour ago, mastoras007 said:

Τότε πολλά είπα 500 ίσος 😔

Δημοσ.

Οπότε να το δώσω σκραπ θα το πάρουν τσάμπα, 

Θα το παρκάρω δίπλα εδώ σε ένα οικόπεδο και θα πουλάω ανταλλακτικά, Μπορώ να βγάλω ότι θέλω από πάνω ότι πουλήσω και μετά σκραπ..

Τώρα όπως είναι 80€ έκανε η μπαταρία, 120 το cd player κρεμαριερα σχεδόν καινούρια..

Μπεκ καυσίμου έχει ένα καινούργιο.. μπεκ αερίου έγιναν σέρβις πριν λίγους μήνες 

Πνεύμονας αερίου 160€ λίγο πριν χαλάσει..

Γιατί η ειρωνεία είναι θα το πάρουν σκραπ 150€ και μετά θα πουλήσουν ένα μόνο εξάρτημα από πάνω 100€ 

• Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Οπότε να το δώσω σκραπ θα το πάρουν τσάμπα, 

Θα το παρκάρω δίπλα εδώ σε ένα οικόπεδο και θα πουλάω ανταλλακτικά, Μπορώ να βγάλω ότι θέλω από πάνω ότι πουλήσω και μετά σκραπ..

Τώρα όπως είναι 80€ έκανε η μπαταρία, 120 το cd player κρεμαριερα σχεδόν καινούρια..

Μπεκ καυσίμου έχει ένα καινούργιο.. μπεκ αερίου έγιναν σέρβις πριν λίγους μήνες 

Πνεύμονας αερίου 160€ λίγο πριν χαλάσει..

Γιατί η ειρωνεία είναι θα το πάρουν σκραπ 150€ και μετά θα πουλήσουν ένα μόνο εξάρτημα από πάνω 100€ 

Εννοείται αυτό , ή το βαζεις κατευθείαν τιμη που πιστευεις και το δινεις ως εχει . Ουτε να λύνεις ουτε τίποτα .

Μέχρι τέλος 2024 έχεις χρόνο. 

Ποιο μοτέρ φοράει z12 z14 , twinport ; Να σε εχω υπ οψιν , γιατι εχω το 1.2 Corsa C  

• Moderators
Δημοσ.

Αν το δώσεις για διαγραφή όπως είπαν υπολόγιζε κάνα 100-200  καλύτερα βάλτο αγγελία πωλείτε για ανταλακτικα ολόκληρο με άδεια 800 ευρώ, με τα παζάρια που στάνταρ θα σου κάνουν θα το δώσεις 600-700

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...