andreas1gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Στις 10/11/2024 στις 7:12 ΠΜ, pavloa είπε Τα έπιπλα είναι καινούρια έναν χρόνο τα έχουμε και είναι κρίμα να χαλάσουν από κόλλα.. θα μου πεις ο μικρός θα τα ζωγραφίσει θα τα χτυπήσει με αντικείμενα... Αν κάνατε το μεγάλο λάθος να αγοράσετε έπιπλα καλής ποιότητας - ακριβά, και αν δεν θέλετε να χάσετε τον ύπνο σας, την ψυχική σας υγεία ή να είστε μόνιμα με ένα «Μη», τότε πουλήστε τα άμεσα γιατί το παιδί θα τα κάνει άχρηστα σε χρόνο dt… Για τα επόμενα 17 χρόνια να την περάσετε με παλιά μεταχειρισμένα έπιπλα ή πολύ φτηνά από τις γνωστές αλυσίδες φτηνιάρικων «κινέζικων» επίπλων… 1
JakeKaufman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 43 minutes ago, andreas1gr said: Αν κάνατε το μεγάλο λάθος να αγοράσετε έπιπλα καλής ποιότητας - ακριβά, και αν δεν θέλετε να χάσετε τον ύπνο σας, την ψυχική σας υγεία ή να είστε μόνιμα με ένα «Μη», τότε πουλήστε τα άμεσα γιατί το παιδί θα τα κάνει άχρηστα σε χρόνο dt… Για τα επόμενα 17 χρόνια να την περάσετε με παλιά μεταχειρισμένα έπιπλα ή πολύ φτηνά από τις γνωστές αλυσίδες φτηνιάρικων «κινέζικων» επίπλων… Συμφωνώ απόλυτα. Τα δικά μου είναι 5 και 2. Απλά έχω αποφασίσει ότι σε 10 χρόνια θα πάρω νέα έπιπλα στο σαλόνι. Δεν μπορείς να προστατέψεις τίποτα. Οπότε βάλε τις γωνίες σου και μην σκας με τις κόλλες. Εμένα τις γωνίες έχουν βρει τώρα και τις ξεκολλάνε και παίζουν, οπότε ούτε αυτό δεν έχω καταφέρει.
pavloa Δημοσ. Παρασκευή στις 09:24 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:24 πμ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. θα βάλω γωνίες και ότι γίνει.. Πριν έναν χρόνο μπήκαμε στο δικό μας σπίτι οπότε όλα τα πήραμε καινούρια... έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κουφώματα, κάναμε και μια μικρή ανακαίνιση το μπάνιο...
unforgiven Δημοσ. Παρασκευή στις 11:53 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:53 πμ Αχ οι νέοι γονείς... 🙂 Βάλε τις γωνίες με κόλα και, μάλλον, θα βγουν μετά. Και να μην βγουν, λίγο θα σε πειράξει σε σχέση με όλες τις άλλες ζημιές που θα κάνει το μικρό. Και μην πεις "το δικό μου το παιδί δεν..." Και εγώ τα ίδια έλεγα και προσπαθούσα να ξεσφηνώσω όλα τα δισκάκια από μέσα από το ΧΒΟΧ, να βρω τρόπο να μην σπάσει για τρίτη φορά τηλεόραση, να σκεφτώ πώς στην οργή ένα πιτσιρίκι 10 κιλών έσπασε ένα μαρμάρινο τραπέζι στη μέση, να βρω τεχνικό για τον ενισχυτή, να του εξηγήσω πως δεν τραβάμε το καλώδιο του προτζέκτορα που είναι στο ταβάνι κτλ κτλ
stylish Δημοσ. Παρασκευή στις 01:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:43 μμ Ήμουν κι εγώ στην ίδια φάση. Σίγουρα πολλά ξηλώνονται και ξαναέβαλα αλλά με έχουν σώσει απο σίγουρο τραυματισμό, οπότε ειδικά μέχρι να τα μάθει, προτείνω να μπουν. Όταν μεγαλώσει μη ξεχάσεις να βάλεις στον φούρνο και στο ψυγείο-κατάψυξη. Έχω φτιάξει 2 βιντεο, που σιγουρα ενδιαφέρουν τους νέους γονείς και φυσικά αφορά την ερώτηση του θέματος. Αν σας άρεσε μη ξεχάσετε να κάνετε ένα like και μία εγγραφή στο κανάλι. Ευχαριστώ 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. Παρασκευή στις 03:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:48 μμ (επεξεργασμένο) Βαλε αυτα τα αφρωδη σε γωνιες κλπ. Σε ντουλαπια και συρταρια παρε αυτα που μπαινουν μεσα απο το ντουλαπι και ανοιγουν μονο με μαγνητακι απ εξω. Οποιαδηποτε αλλη ασφαλεια μαθαινει και την ανοιγει απο πολυ νωρις. https://www.amazon.co.uk/dp/B0BYFQXDLW?th=1 Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:50 μμ από SagoniasSlutRos
gianniz_k Δημοσ. Παρασκευή στις 07:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:07 μμ 7 ώρες πριν, unforgiven είπε να σκεφτώ πώς στην οργή ένα πιτσιρίκι 10 κιλών έσπασε ένα μαρμάρινο τραπέζι στη μέση, Καράτε λέγεται και είναι απλό 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα