Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμαστε νέοι γονείς και σε λίγο καιρό το μωρό θα αρχίσει να μπουσουλαει. 

Θέλουμε να καλύψουμε τις γωνίες από τα έπιπλα αλλά δεν ξέρουμε τι να πάρουμε. 

Όσα έχουμε βρει είναι με κόλα και σκεφτόμαστε ότι αν τα κολλήσουμε μετά θα βγει η κόλα ή θα μείνει σημάδι? 

Υπάρχει κάτι που να μπαίνει χωρίς να κολλάει?

Για πείτε μου τις γνώμες σας?

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pavloa είπε

Όσα έχουμε βρει είναι με κόλα και σκεφτόμαστε ότι αν τα κολλήσουμε μετά θα βγει η κόλα ή θα μείνει σημάδι? 

Αν δεν έχει κόλλα θα πέσει μόλις το ακουμπήσει οτιδήποτε εκτός αν το έπιπλο έχει σχεδιαστεί για να έχει κάτι τέτοιο

Υπάρχουν στην αγορά αρκετά χημικά για την αφαίρεση κόλλας

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pavloa είπε

αγορασα απο temu... εχει τα παντα για αυτο που θες

https://www.temu.com/search_result.html?search_key=baby protection&search_method=user&refer_page_el_sn=200010&srch_enter_source=top_search_entrance_10005&refer_page_name=home&refer_page_id=10005_1731196173416_6opktgvads&refer_page_sn=10005&_x_sessn_id=puw3jzucg1

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Αν δεν έχει κόλλα θα πέσει μόλις το ακουμπήσει οτιδήποτε εκτός αν το έπιπλο έχει σχεδιαστεί για να έχει κάτι τέτοιο

Υπάρχουν στην αγορά αρκετά χημικά για την αφαίρεση κόλλας

Ναι το ξέρω αυτό ότι αν δεν κολλήσει δεν θα μπορεί να σταθεροποιηθεί. 

Τα έπιπλα είναι καινούρια έναν χρόνο τα έχουμε και είναι κρίμα να χαλάσουν από κόλλα.. θα μου πεις ο μικρός θα τα ζωγραφίσει θα τα χτυπήσει με αντικείμενα...

Θα ψάξω να βρω κάποιο χημικό και θα το δοκιμάσω αν είναι..

5 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε

Ευχαριστώ θα τα κοιτάξω.  

Δημοσ.

Δεν αφήνει σημάδι η κόλλα.

Όταν τα αφαιρείς παραμένουν κάποια υπολλείματα κόλλας, τα οποία σχετικά εύκολα αφαιρείς με οινόπνευμα/βενζίνη.

Δεν χρειάζεται να σκας για κάτι.

Έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα τα προστατευτικά (γωνίας, άνοιγμα ντουλαπιών  κλπ) και δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε χάλασε κάτι.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, pavloa said:

Χωρίς κόλλα δυστυχώς δεν κάνεις δουλειά. 

Έχει και το ΙΚΕΑ κάποια αξεσουάρ, από εκεί είχα πάρει εγώ: 

https://www.ikea.gr/proioda/vrefika-paidika-eidi-epipla/vrefiko-domatio/asfaleia-gia-paidia/

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

Δεν αφήνει σημάδι η κόλλα.

Όταν τα αφαιρείς παραμένουν κάποια υπολλείματα κόλλας, τα οποία σχετικά εύκολα αφαιρείς με οινόπνευμα/βενζίνη.

Δεν χρειάζεται να σκας για κάτι.

Έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα τα προστατευτικά (γωνίας, άνοιγμα ντουλαπιών  κλπ) και δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε χάλασε κάτι.

Για αυτά τα υπολείμματα σκέφτομαι.. αν θα φύγουν ή θα μείνουν και για να βγουν θα σακατεψουμε τα έπιπλα. Για τα ντουλάπια τι είχες βάλει? Εγώ σκέφτομαι να βάλω αυτά που μπαίνουν στην μέσα μεριά και ανοίγει με μαγνήτη. 

3 ώρες πριν, paredwse είπε

Χωρίς κόλλα δυστυχώς δεν κάνεις δουλειά. 

Έχει και το ΙΚΕΑ κάποια αξεσουάρ, από εκεί είχα πάρει εγώ: 

https://www.ikea.gr/proioda/vrefika-paidika-eidi-epipla/vrefiko-domatio/asfaleia-gia-paidia/

Τα έχω δει και στα jumbo , temu, eliexreess.  Θα αγοράσω να δοκιμάσω..

23 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Μη στεναχωριέσαι, όλα τανα θα γίνουν εξάλλου όταν μεγαλώσει το παιδί 

Καλά αυτό το ξέρω απλά όσο μπορούμε να τα προστατέψουμε για να τα χαρούμε λίγο ακόμη χωρίς σημάδια κτλ.

Δημοσ.

Είχαμε πάρει τα κλασικά από jumbo για τις γωνίες του τραπεζιού στο σαλόνι. Σε όλο αυτό το διάστημα στο τραπεζάκι έμειναν σημάδια από τις κόλλες, χύθηκαν και νερά, το παιδί το ζωγράφισε και διάφορα άλλα. Η δουλειά έγινε, το παιδί προστατεύτηκε, το τραπέζι το χαρίσαμε σε συγγενή που το ήθελε, αγοράσαμε άλλο, life goes on. Το παιδί να είναι καλά.

Tip: μην αγοράσεις ακριβή τηλεόραση.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

image.jpeg.5beebb5d21916b4a2e20699389aef131.jpeg

Οι κόλλες έφυγαν χωρίς πρόβλημα ξαναλέω, σε ότι προστασία χρησιμοποιήσαμε

Επεξ/σία από nickol-us
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παντως σε εμενα δε δούλεψε τίποτα και δεν εβαλα. Οτι ειχα βάλει τα ξηλωνε και τα εσπαγε σε 1-2 μερες. Ακομα και ασφάλειες τις ξεκολαγε απο τα ντουλάπια. 

Ισως η κολλα να ειναι προβλημα σε μερικα επιπλα αλλα αναλογα. 

Δημοσ.

Μακριά από jumbo, temu και άλλες τέτοιες χωματερές για κόλληση. Να πάρεις τα προστατευτικά, ναι. Αλλά ταινία διπλής όψης θέλεις την διάφανη της 3M. Πανάκριβη αλλά κορυφαία. Απίστευτη αντοχή και δεν αφήνει υπολείμματα. Προσοχή στους βαμμένους τοίχους, μπορεί να φύγει και το χρώμα μαζί.

https://www.3m.com/3M/en_US/p/d/b40072022/

Προσωπικά, πήρα μία 10μετρη πριν 7 χρόνια και έχω ακόμα την μισή (χρειάζεται μικρότερη ποσότητα από τις άλλες). Όταν ανοίγω κάποιο προϊόν που έχει μέσα δική του ταινία διπλής όψης, την πετάω και κόβω κομμάτι από την 3M (αν ψάξεις, υπάρχουν αντίστοιχες ποιότητες με αρκετά χαμηλότερο κόστος, αλλά δεν ξέρω από που, μία τέτοια που έχω (πέρα από την 3M) μου την είχε φέρει γνωστός πριν χρόνια).

Δημοσ.
Στις 10/11/2024 στις 11:31 ΠΜ, gianniz_k είπε

Είχαμε πάρει τα κλασικά από jumbo για τις γωνίες του τραπεζιού στο σαλόνι. Σε όλο αυτό το διάστημα στο τραπεζάκι έμειναν σημάδια από τις κόλλες, χύθηκαν και νερά, το παιδί το ζωγράφισε και διάφορα άλλα. Η δουλειά έγινε, το παιδί προστατεύτηκε, το τραπέζι το χαρίσαμε σε συγγενή που το ήθελε, αγοράσαμε άλλο, life goes on. Το παιδί να είναι καλά.

Tip: μην αγοράσεις ακριβή τηλεόραση.

Το ξέρω ότι τι μωρό θα τα σακατεψει τα έπιπλα αλλά όσο μπορούμε να τα προστατέψουμε.. 

Τηλ. Μας έκαναν δώρο για το γάμο 55tcl, την έχω κρεμάσει στον τοίχο..

Στις 10/11/2024 στις 3:18 ΜΜ, ΠάρηςΓ είπε

Παντως σε εμενα δε δούλεψε τίποτα και δεν εβαλα. Οτι ειχα βάλει τα ξηλωνε και τα εσπαγε σε 1-2 μερες. Ακομα και ασφάλειες τις ξεκολαγε απο τα ντουλάπια. 

Ισως η κολλα να ειναι προβλημα σε μερικα επιπλα αλλα αναλογα. 

Εγώ για αυτό σκέφτομαι στα ντουλάπια να βάλω τις κλειδαριές με μαγνήτη από την μέσα μεριά. Τώρα για τις γωνίες όσο κρατήσουν 

Δημοσ.

Φίλε μου να σου ζήσει ο γιόκας σου και να είναι πάντα καλά και υγιής .

Θα μεγαλώσει και θα βρεί 1000+ τρόπους να καταστρέψει ότι υπάρχει στο σπίτι επίτηδες ή απο λάθος (όπως όλα τα παιδιά)

Οπότε μην σκας για τις κόλες :D

Όπως είπαν και οι υπόλοιποι φεύγουν εύκολα και εγώ τα ίδια χρησιμοποιούσα , μετά μεγαλώνουν και κάνουν ακόμη και ποδήλατο μέσα στο σπίτι οπότε κλάιν

Να είστε καλά να τον χαιρόσαστε

• Thanks 1
Δημοσ.

Εμείς βάλαμε τα 

Bebe Stars Προστατευτικά για Γωνίες

σε ξύλο και γυάλινες/σιδερένιες γωνίες και μέχρι στιγμής κανένα θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...