Προς το περιεχόμενο

Αισθητήρας πλημμύρας

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω δύο αισθητήρες έναν για τον χώρο που βρίσκεται το πλυντήριο ρούχων γιατί δεν υπάρχει λούκι για τυχόν διαρροή νερών και έναν για το πατάρι λόγω του θερμοσίφωνα. Το ερώτημα μου είναι ότι για να λειτουργήσει με κάποιο app και να μου στέλνει alert στο κινητό θα πρέπει να αγοράσω κ άλλη συσκευή εκτός του αισθητήρα; Υπάρχει κάποια μάρκα που να παίζει απευθείας με σύνδεση προς το κινητό με WiFi? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 ώρες πριν, greekparot είπε

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω δύο αισθητήρες έναν για τον χώρο που βρίσκεται το πλυντήριο ρούχων γιατί δεν υπάρχει λούκι για τυχόν διαρροή νερών και έναν για το πατάρι λόγω του θερμοσίφωνα. Το ερώτημα μου είναι ότι για να λειτουργήσει με κάποιο app και να μου στέλνει alert στο κινητό θα πρέπει να αγοράσω κ άλλη συσκευή εκτός του αισθητήρα; Υπάρχει κάποια μάρκα που να παίζει απευθείας με σύνδεση προς το κινητό με WiFi? 

εγω εχω βαλει της tp link αλλα θελει και το hub για να παιζει smart αλλιως χτυπαει συναγερμος μονο ηχητικα. ομως επειδη ειχα και καμερες tapo, και γενικα ειδα οτι εχει πολλα ηδη αισθητηρων η tp link επενδυσα σε αυτη παιρνοντας και αλλους αισθητηρες, πχ εχω βαλει σε πορτες και γκαραζ για να γνωριζω αν ειναι ανοιχτοι ή κλειστοι, εχω βαλει διακοπτες φωτο, προβολεις κτλ οποτε τα εκανα ολα smart με tp link. εχει καλο app και δουλευει αριστα για τα λεφτα του ολο το οικοσυστημα.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...