kozanitis_itis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μια ερώτηση,ποιο είναι αυτό το pluggin που μετατρέπει τα emails σε posts; μπορείς να στείλεις ένα link;
mindreader Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 4 hours ago, kozanitis_itis said: Μια ερώτηση,ποιο είναι αυτό το pluggin που μετατρέπει τα emails σε posts; μπορείς να στείλεις ένα link; Δεν το εχω, δεν το γνωριζω. Το προτεινε εταιρια σε γνωστο μου, δεν το εχει αγορασει, δεν το εχει δει πως δουλευει, ομως, προφανως, για να προσπαθησουν να του το πουλησουν, ειναι κατι υπαρκτο, και γιατι να μην ειναι δηλαδη, με τοσες σημαντικες εξελιξεις που εχουμε δει. Ο γνωστος μου ειχε αλλα προβληματα να επιλυσει πρωτα, πριν αποφασισει αν θελει να αγορασει αυτο το plugin.
Giannis77i Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Άμα είναι Joomla και παλιά έκδοση δυστυχώς θα έχει πρόβλημα στο μέλλον. Καλό είναι να σκεφτεί την μετατροπή του σε WordPress τώρα που είναι νωρίς. Όσο το αφήνει διαιωνίζεται το πρόβλημα του ειδικά σε θέματα ασφάλειας του site. Ρώτησε σε τι έκδοση Joomla παίζει η σε τι έκδοση php για να έχουμε μια ιδέα. Εδώ είμαστε να προτείνουμε λύσεις. 1
kozanitis_itis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 On 23/11/2024 at 16:41, mindreader said: Δεν το εχω, δεν το γνωριζω. Το προτεινε εταιρια σε γνωστο μου, δεν το εχει αγορασει, δεν το εχει δει πως δουλευει, ομως, προφανως, για να προσπαθησουν να του το πουλησουν, ειναι κατι υπαρκτο, και γιατι να μην ειναι δηλαδη, με τοσες σημαντικες εξελιξεις που εχουμε δει. Ο γνωστος μου ειχε αλλα προβληματα να επιλυσει πρωτα, πριν αποφασισει αν θελει να αγορασει αυτο το plugin. Μωρέ σίγουρα θα είναι υπαρκτό, και πως να μην είναι με τόσο ai παντού πλέον; απλά ρωτάω γιατί με ενδιέφερε να μάθω πληροφορίες!
mindreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Αυτες εδω οι νεες εξελιξεις σε ΑΙ, πως θα μπορουσαν ισως να βοηθησουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα