predator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 nomizw axizei na 3e8apsoume ayto to topic!
pmghal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Αν και δεν ημουν τοσο κολλημενος ωστε να θυμαμαι σειρες και ατακες (οπως ο Καιζερ πχ) οι εικονες που παρεθεσε ο predator μου επανεφεραν αρκετες αναμνησεις... Damn I feel so old right now... :?
pseira Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Egw katebasa merika episodeia apo GI JOE pantws gia na 8ymi8w ta palia! Cobra commander kai Destro tous 8ymaste? morfes , oxi asteia!
predator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 pmghal, kai egw merikes fores etsi niw8w! kai na fantasteis oti eimai mono 25! diladi ama paw 60 pws prepei na niw8w?:roll:
mindtrapper Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Ego eblepa Thunderscats, GARGOYLES(!), Silverhawks, Bravestarr, Serifi tou Diasthmatos, Masters of the Univere, Smurfs, MacGyver, Knight Rider, Captain Planet, Sport Billy... De thymamai kati allo tora... Orea xronia. Tora olo mlks blepoun ta mikra...
cronos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Θυμάμαι πολύ καλά τη σειρά The A-Team, αλλά θυμάμαι ακόμα καλύτερα τα απίστευτα σκετσάκια του Benny Hill με την B-Team. Με τον Benny Hill να κάνει τον Mr.T. Απίστευτο γέλιο. Προσπαθώ να τα βρώ όλα μαζεμένα αλλά τίποτα.
kx5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Ego eblepa Thunderscats' date=' GARGOYLES(!), Silverhawks, Bravestarr, Serifi tou Diasthmatos, Masters of the Univere, Smurfs, MacGyver, Knight Rider, Captain Planet, Sport Billy... De thymamai kati allo tora... Orea xronia. Tora olo mlks blepoun ta mikra...[/quote'] Captain Planet... !!! Που το θυμήθηκες αυτό!
mindtrapper Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Captain Planet... !!! Που το θυμήθηκες αυτό! Are you serious? Δεν το ξέχασα και ποτέ
sotris99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Το ανεβάζω γιατί είναι κρίμα να χαθεί ένα τόσο ωραίο τόπικ και δυσκολεύτηκα να το βρω...
Panathinaikara Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 παιδιά, θυμάστε ένα παιδικό που έδειχνε το Mega νομίζω με ένα μαθητή και ένα δάσκαλο καράτε που κάθονταν μαζί και ο δάσκαλος έλεγε το ίδιο πράγμα για 5 περίπου λεπτά: "τέχνη μου είναι βουδισμός και ο βουδισμός είναι η τέχνη μου" Καραλολ. Θυμάραι κανείς πώς λεγόταν;
Panathinaikara Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 πάντως φοβερό αυτό το topic. Παλιά λιώναμε στα παιδικά όλο το πρωινό του Σαββατοκύριακου. Τώρα είναι αίσχος. Θυμάμαι επίσης ένα άλλο γαμάτο παιδικό που είχε η Νετ κάθε απόγευμα με τους καλούς που είχαν φτερά στη λευκή στολή τους και τον πρωταγωνιστή έναν Έις που έψαχνε να βρει τον πατέρα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.