predator Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 den exei kamia sxesh me to Doctor Snuggles ayto pou les e?:roll:
Dragoneti2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Καλα ε, τι καταπληκτικο τοπικ ειναι αυτο? Εχω παθει overdose απο τις αναμνησεις! Εγω εκει την εποχη ημουνα και λιγο τυχερος μιας και ο πατερας μου διατηρουσε videoclub και ετσι εβλεπα αρκετα κινουμενα σχεδια!! Μια αλλη σειρα που θυμαμαι ειναι οι zone raiders (η κατι τετοιο τελος παντων) που και καλα πολεμουσαν κατι εξωγηνους που εβαζαν κατι γενητριες που εγκλωβηζαν το μυαλο των αθρωπων!! Τι θυμαμαι τωρα ο ανθρωπος! Θυμαμαι οτι οταν βγηκαν τα mega / ant1 που ειχαν ολη την πρωινη ζωνη με κινουμενα σχεδια, τι διαφορα με την κρατικη τηλεοραση νιωθαμε!!
KaizerSoze Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Malaka ti les twra?Zone raiders vlepame san treloi.Vasika oi gennitries deleutherwnan kapoion io pou se ekane san zombie kai vgazane kai kati perierga exogomata.Come in the zone or suffer the concequences itan to tagline pou elege o arxi-kakos/Theiki seira kai to prwto kinoumeno pou m eixe frikarei,kyriolektika me fovize
Fozzy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Pwpw!!! Nai Re Dragoneti2! Kai to eixa sto myalo mou afto to paidiko!!! Axeto...alla poulane pouthena ton paramitha? eixe fantastikes istories re gmt... Episis thimatai kaneis prin xronia sthn ET2 pou edeixne kati "Rwsika Paramythia"?
paschalia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Κατι μου λενε αλλα εχουν περασει πολλα χρονια και δεν ειμαι και τοσο σιγουρη. Φυσικα ο LL θα ξερει στα σιγουρα να σου πει..! Η κινητη τηλεοπτικη (και οχι μονο) βιβλιοθηκη του insomnia αποδεικνυεται..!
Cristina Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Ρε συ Γιάννη, πέρσι μου έλεγες για τα Γιαπωνέζικα παραμύθια, τώρα θες τα Ρώσικα; Δεν ήταν αυτά που είχαν όλοι οι χαρακτήρες στρόγγυλα προσωπάκια και κόκκινα μαγουλάκια;
Fozzy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Nai mpravo cris! Asxeto... vlepate to xroniko ths Narnia e? girizetai kai se tainia apoti akousa...
LL_NEO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Ρε σεις. Θυμάστε μια άλλη σειρά (όχι κινούμενα) με έναν τύπο και ενα αγοράκι που πήγαιναν πίσω στο χρόνο και διόρθωναν αποκλίσεις απο την ιστορία. Το ρόλο της μηχανής τον έπαιζε ένα τσουτσέκι σαν πυξίδα
SGP Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 The Mysterious Cities of Gold Γαμώ τα thread btw:p. edit: και http://www.whimsy.demon.co.uk/gold/index.html
dpolal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε σεις. Θυμάστε μια άλλη σειρά (όχι κινούμενα) με έναν τύπο και ενα αγοράκι που πήγαιναν πίσω στο χρόνο και διόρθωναν αποκλίσεις απο την ιστορία. Το ρόλο της μηχανής τον έπαιζε ένα τσουτσέκι σαν πυξίδα <Tαξιδιώτες του Χρόνου> ή κάπως έτσι λεγόταν νομίζω. Στο πρώτο επεισόδιο ο ταξιδιώτης χάνει κατά λάθος το βιβλίο ιστορίας που κουβαλούσε από όπου έβλεπε τί έπρεπε να διορθωθεί και πέρνει μαζί του το αγοράκι που γνώριζε την ιστορία από το σχολείο. To τσουτσέκι έδειχνε την χρονολογία που βρίσκονταν οι ταξιδιώτες και αν υπήρχε πρόβλημα άναβε ένα κόκκινο λαμπάκι αλλιώς ήταν πράσινο. Καλό ήταν για τότε.
kostas_crete Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Den prepei na exei anafer8ei. Mia seira pou provalotane palia sthn ert me ena typo pou eixe ena mikro rompotaki pou xwnotane pantou thn 8ymaste ???? Se fash diasthmatos prepi na htane.
aragorn Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Και επίσης έχω στη μνήμη μου πολύ αμυδρά ένα γιαπωνέζικο μάλλον πρέπει να ήταν, και το μόνο που θυμάμαι από αυτό είναι κάτι θαλάσσια τέρατα.
Innersense Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Kala omologw pws milame gia ena akoma trelo post tou insomnia! Me paraxenepse to gegonos oti se toses selides den anaferete pout8ena h Omada Drashs 21 (21 Jump Street - 1987) h opoia -nai to omologw- me anagkase na valw ta klamata gia na mou paroun oi goneis mou thleorash! ouf to eipa Ti na pw, auto to to isomnia leitourgei san psyxiatrikh klinikh wres wres, prosferei ka8asrh psyxhs, afesh amartiwn eswterikh hremia kai polla alla A! poly kalo epishs htan kai to Mystirio ths Paraskeuhs ston Ant1 kathe paraskeuh vrady. Ti X-Files kai malakies mou lete egw xezomouna panw mou...
aragorn Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Αυτό το πρώτο που λες ήταν που έπαιζε ο Τζόνι Ντεπ? *bow*
Cristina Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Το '21 Jump Street' στην Ελλάδα ξεκίνησε να προβάλετε το 1990. Μόλις είχαν ξεκινήσει τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια. Μάλλον γι αυτό δεν το είπε και κανείς. Εννοείς το 'Παρασκευή και 13'; Μου θύμισες και το 'Twilight Zone'!!! Τί ωραία που ήταααααααααααααν!!! Ti na pw, auto to to isomnia leitourgei san psyxiatrikh klinikh wres wres, prosferei ka8asrh psyxhs, afesh amartiwn eswterikh hremia kai polla alla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.