Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ακρίβεια είναι η ενδιάμεση συσκευή που μετατρέπει τις συχνότητες του φωτός της οπτικής ίνας σε ηλεκτρικά σήματα Ethernet πακέτων (και το αντίστροφο) για μεταφορά τους προς/από το τοπικό δίκτυο του χρήστη.

Συνήθως είναι αυτόνομη συσκευή ξεχωριστή από τον Router, αν και συχνά εμπεριέχονται και τα δύο στην ίδια.

• Like 1
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 hours ago, yocol said:

Τι σημαίνει αυτό παρακαλώ? ONT?

πολλοι παροχοι δινουν ενα Ont για να κανεις την ινα σε χαλκο και μετα τον χαλκο τον βαζεις στην wan του router που σου δινουν.αλλοι παροχοι δινουν modem router που παιρνει πανω την ινα κατευθειαν

Δημοσ.
5 ώρες πριν, yocol είπε

Τι σημαίνει αυτό παρακαλώ? ONT?

Μια χαρά είναι το router Huawei με WiFi6 κουμπώνει και η οπτική ίνα κατευθείαν πάνω. Εγώ με το Samsung galaxy S3 ultra με WiFi πιάνω 970mbps download και 530mbps Upload. Εχω δει μερικές φορές και 1100mbps. Όλα αυτά με WiFi.

Εμένα την χιλιάρα την πήρα με 28,5€ είχε 6 μήνες δώρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/12/2024 στις 4:01 ΜΜ, nasos2465 είπε

Μια χαρά είναι το router Huawei με WiFi6 κουμπώνει και η οπτική ίνα κατευθείαν πάνω. Εγώ με το Samsung galaxy S3 ultra με WiFi πιάνω 970mbps download και 530mbps Upload. Εχω δει μερικές φορές και 1100mbps. Όλα αυτά με WiFi.

Εμένα την χιλιάρα την πήρα με 28,5€ είχε 6 μήνες δώρο.

Το ρουτερ ακριβώς ποιο είναι; 

Επεξ/σία από feelihipo
Δημοσ.

Αυτα τα huawei εχουν 2.5αρα lan ? Εμενα στην 500αρα μου εδωσαν το HG8145X16-10 και δεν εχει. Απο ο,τι εψαξα τωρα , ουτε το EG8145X6-10 εχει.

Δημοσ.

Αυτα τα ΟΝΤ που λετε, ειναι ολα τα ιδια? Ολες οι εταιριες τα ιδια βαζουν? και απο εκει φευγει καλωδιο ethernet σε δικο μου ρουτερ (fritzbox)?

Δημοσ.
44 minutes ago, yocol said:

Αυτα τα ΟΝΤ που λετε, ειναι ολα τα ιδια? Ολες οι εταιριες τα ιδια βαζουν? και απο εκει φευγει καλωδιο ethernet σε δικο μου ρουτερ (fritzbox)?

Ειτε θα σου δωσουν ρουτερ που εμπεριεχει το ont ειτε θα σου δωσουν ont + router. Το να συνδεσεις μετα το ont δικο σου ρουτερ ειναι κατι που δεν ειναι εφικτο παντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...