Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lefwar είπε

Ο σταθερός υπολογιστης είναι με gigabyte z170 , i5 6600, 16gb ram κλπ κλπ και το λάπτοπ το δανείστηκα από έναν φίλο είναι δυνατό διετίας οπότε αμφιβάλλω ότι φταίει και αυτό. ping αν εννοείς ms χωρίς να είμαι σιγουρος θυμάμαι κάπου 15-17. Βρίσκομαι Καβάλα. Σε αντίστοιχες γραμμές εδώ σε 300 και 500 πάνε τρένο φουλ. 1000αρα δε ξέρω άλλον να έχει για να γνωρίζω.

Εγώ πιστεύω ότι η γραμμή δεν έχει θέμα ειδικά από την στιγμή που με το WiFi πιάνει τις ενδεικτικές ταχύτητες(κατι παίζει με τις ρυθμίσεις στο ethernet)

Και το 15 με 17 που έγραψες εάν είναι με server Αθήνας μια χαρά είναι. Όταν λες πάνε τρένο η 300 με 500 δηλαδή?

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nasos2465 είπε

Εγώ πιστεύω ότι η γραμμή δεν έχει θέμα ειδικά από την στιγμή που με το WiFi πιάνει τις ενδεικτικές ταχύτητες(κατι παίζει με τις ρυθμίσεις στο ethernet)

Και το 15 με 17 που έγραψες εάν είναι με server Αθήνας μια χαρά είναι. Όταν λες πάνε τρένο η 300 με 500 δηλαδή?

300 και 500 πιάνουν φουλ δλδ 300 και 500. Αυτή τη στιγμή πάντως απαντάω από το κινητό με δεδομένα γιατί από τις 12 παρά το πρωί δεν έχω καθόλου ίντερνετ.. και να φανταστείς πριν που είχα 100αρα χωρίς οπτική ινα έπιανα 110 χωρίς αποσυνδέσεις κ χωρίς προβλήματα.. τι να πω θα φανεί !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefwar είπε

300 και 500 πιάνουν φουλ δλδ 300 και 500. Αυτή τη στιγμή πάντως απαντάω από το κινητό με δεδομένα γιατί από τις 12 παρά το πρωί δεν έχω καθόλου ίντερνετ.. και να φανταστείς πριν που είχα 100αρα χωρίς οπτική ινα έπιανα 110 χωρίς αποσυνδέσεις κ χωρίς προβλήματα.. τι να πω θα φανεί !

Αρε ριμάδα Nova έχεις κάψει κόσμο. Μια από τα ίδια πριν λίγες μέρες. Έκαναν 5 μέρες να το φτιάξουν. Να φανταστείς το δίκτυο με τις ίνες, καμπίνες γενικά τα πάντα όλα καινούργια του κουτιού πρίν 3 μήνες τα τελείωσαν και χάλασε ένα splitter και μας άφησε 5 μέρες χωρίς ίντερνετ αλλά είχε μεσολαβήσει ΣΚ αλλά και πάλι δεν δικαιολογούνται. Οι 300αρες και οι 500αρες εννοείται ότι θα τερματίζουν εύκολα αφού όσο ποιο πάνω πάμε τόσο περισσότερες απαιτήσεις. Και η χιλιάρα ακόμη και στην inalan που την έχουν όλοι σαν σημείο αναφοράς κάπου στα 930 φτάνει. Και όπως είπες το wifi παίζει πάνω από 900 άρα η γραμμή είναι οκ ... κάτι παίζει με το ethernet. Τώρα που δεν έχεις ίντερνετ για τη βλάβη τι σου είπαν?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nasos2465 είπε

Αρε ριμάδα Nova έχεις κάψει κόσμο. Μια από τα ίδια πριν λίγες μέρες. Έκαναν 5 μέρες να το φτιάξουν. Να φανταστείς το δίκτυο με τις ίνες, καμπίνες γενικά τα πάντα όλα καινούργια του κουτιού πρίν 3 μήνες τα τελείωσαν και χάλασε ένα splitter και μας άφησε 5 μέρες χωρίς ίντερνετ αλλά είχε μεσολαβήσει ΣΚ αλλά και πάλι δεν δικαιολογούνται. Οι 300αρες και οι 500αρες εννοείται ότι θα τερματίζουν εύκολα αφού όσο ποιο πάνω πάμε τόσο περισσότερες απαιτήσεις. Και η χιλιάρα ακόμη και στην inalan που την έχουν όλοι σαν σημείο αναφοράς κάπου στα 930 φτάνει. Και όπως είπες το wifi παίζει πάνω από 900 άρα η γραμμή είναι οκ ... κάτι παίζει με το ethernet. Τώρα που δεν έχεις ίντερνετ για τη βλάβη τι σου είπαν?

Αρχικά μου είπαν ότι το ethernet στο modem αποκλείεται να έχει πρόβλημα. Το παραβλέπω. Για το τωρινό θέμα έστειλαν μήνυμα ότι θα επικοινωνήσει τεχνικός θα επίσκεψη δια ζωσης. Βοήθεια μας ! χαχα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lefwar είπε

Ποσό καιρο έκαναν να εγκαταστήσουν την ινα; Από την αίτηση; Επίσης, υπήρχε ήδη υποδομή στην πολυκατοικία; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, feelihipo είπε

Ποσό καιρο έκαναν να εγκαταστήσουν την ινα; Από την αίτηση; Επίσης, υπήρχε ήδη υποδομή στην πολυκατοικία; 

Δεν υπήρχε κ είμαστε μια μικρή οικοδομή με δύο οροφους και 3 διαμερίσματα σύνολο. Σε μια βδομάδα είχαν έρθει για τη μελέτη, την επόμενη βδομάδα ήρθαν έκαναν την εγκατάσταση στο κτίριο σε δύο φάσεις και μετά από μερικες ημέρες ήρθαν και πέρασαν και την οπτική χωρίς κανάλι μέσα στο σπίτι. Για τα τυπικά το συμβόλαιο βγήκε 13/12/24 και η ενεργοποίηση 09/01/25

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lefwar είπε

Δεν υπήρχε κ είμαστε μια μικρή οικοδομή με δύο οροφους και 3 διαμερίσματα σύνολο. Σε μια βδομάδα είχαν έρθει για τη μελέτη, την επόμενη βδομάδα ήρθαν έκαναν την εγκατάσταση στο κτίριο σε δύο φάσεις και μετά από μερικες ημέρες ήρθαν και πέρασαν και την οπτική χωρίς κανάλι μέσα στο σπίτι. Για τα τυπικά το συμβόλαιο βγήκε 13/12/24 και η ενεργοποίηση 09/01/25

Οκει, ευχαριστώ 

Δημοσ.

Η 12ωρη διακοπη ηταν λογω δηλωσης του σειριακου του ρουτερ απο τον ΟΤΕ.

Σήμερα οι πρωτες δοκιμες εφτασαν 700-750 και μετα απο καμια ωρα 920 περιπου σε ethernet και 5G.

Αν παραμεινει εκει νομιζω οτι ειμαι καλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefwar είπε

Η 12ωρη διακοπη ηταν λογω δηλωσης του σειριακου του ρουτερ απο τον ΟΤΕ.

Σήμερα οι πρωτες δοκιμες εφτασαν 700-750 και μετα απο καμια ωρα 920 περιπου σε ethernet και 5G.

Αν παραμεινει εκει νομιζω οτι ειμαι καλα.

Όταν λες ..λογω δηλωσης του σειριακου του ρουτερ απο τον ΟΤΕ?? Δηλαδή? 

Nova είπες ότι έχεις?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, nasos2465 είπε

Όταν λες ..λογω δηλωσης του σειριακου του ρουτερ απο τον ΟΤΕ?? Δηλαδή? 

Nova είπες ότι έχεις?

Όπως ακριβώς το είπε ο τεχνικός από τα κεντρικά της nova στον τεχνικό της οπτικής ίνας που ήταν στο σπίτι, έτσι ακριβώς σου το λέω και εγώ. Nova έχω ναι.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, lefwar είπε

13/12/24 και η ενεργοποίηση 09/01/25

Στον πατέρα μου με την εγκατάσταση στο κτίριο έτοιμη από πέρυσι και με συμβόλαιο στις 12/12/24, ακόμη περιμένουμε για τηλέφωνο από τεχνικό για να μπει μέσα η ίνα.

Είναι βέβαια και αναβάθμιση γραμμής από παλαιότερο συμβόλαιο με λήξη κάπου στο Μάρτη οπότε ίσως δεν βιάζονται, θα περιμένει σου λέει! 😆

• Sad 1
Δημοσ.

Ξερει κανεις τι ισχυει τωρα? επειδη πλησιαζει η στιγμη για ανανεωση.

Εχω Nova fiber 200mbs επειδη το δικτυο ειναι της Cosmote στην γειτονια μου. Αλλιως υποτιθεται θα ηταν 1gpbs αν το δικτυο ηταν της Nova. Αυτο ισχυει ακομα ή μπορω να ελπιζω για ακομα μεγαλυτερες ταχυτητες απο Νοβα?

Ενναλακτικα να μην ανανεωσω σε μαζι τους και να παω Κοσμοποτε που θα μου δωσουν το 1 Gbps.

• Super Moderators
Δημοσ.
46 minutes ago, minim3 said:

Ξερει κανεις τι ισχυει τωρα? επειδη πλησιαζει η στιγμη για ανανεωση.

Εχω Nova fiber 200mbs επειδη το δικτυο ειναι της Cosmote στην γειτονια μου. Αλλιως υποτιθεται θα ηταν 1gpbs αν το δικτυο ηταν της Nova. Αυτο ισχυει ακομα ή μπορω να ελπιζω για ακομα μεγαλυτερες ταχυτητες απο Νοβα?

Ενναλακτικα να μην ανανεωσω σε μαζι τους και να παω Κοσμοποτε που θα μου δωσουν το 1 Gbps.

Η Nova πλέον δίνει  και ταχύτητες άνω των 200Mbps σε περιοχές άλλων παρόχων. Όχι όμως με τις τιμές που χρεώνει στις δικές της περιοχές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...