Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια στη παρέα.

Θέλω να αλλάξω τα λάστιχα στη μηχανή , Kawasaki Z 750 2006, φοράω dunlop sportsmart 3 από τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος καθώς θέλουν αρκετό ζεσταμα για να αποδώσουν και στην φανταστική άσφαλτο της Θεσσαλονίκης σπινιαρει και η 4η λες και έχω ΖΖR1400...

Παλιότερα είχα τα dunlop qualifier 2 τα οποία ήταν εξαιρετικά αλλά θα ήθελα και κάποια άλλη άποψη καθώς αυτά βγήκαν πριν καμία 15 χρόνια. Όλο και κάτι καλύτερο θα κυκλοφορεί!! 

Γενικά θέλω λάστιχο μαλακό, να μη θέλει πολύ ζεσταμα και δε με ενδιαφέρει να βγάλει πολλά χιλιόμετρα καθως κάνω 3-4000 το χρόνο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

θεσσαλονικη και εσυ....... θα σε3 στανχωρισω..... οταν βρεις κατι που παταει στην ασφαλτο μας πες και σε μενα....... εχω δωκιαμασει πολλα και διαφορα τελευταια 3 χρονια ασφαλτος μας εχει γινει τοσο αθλια που πεφτεις και με τα ποδια (δεν ειναι αναγκη να εχεις μηχανη)

• Haha 1
Δημοσ.

εγώ σε άλλη μηχανή (R 1200 GSA) βέβαια, είχα κοντι και έβαλα μετσελερ και μου αρέσουν περισσότερο. μου είχε κάνει εντύπωση ότι σε αυτά τα μπαλώματα που κάνουν στην άσφαλτο (που είναι σα φίδια) με τα μετσελερ ένιωθα πιο ωραία το μπροστινό μέρος. Αλλά έχει δίκιο ο φίλος πάνω, η άσφαλτος είναι τόσο χάλια που και με τα πόδια γλυστράς καμια φορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Pilot Road το χειροτερο ελαστικο για Θεσσαλονικη και γενικα το χειροτερο που ειχα ποτε.  Φορουσα τα 5 στο Fazer μου και δεν μαζευοταν πουθενα. Ειδικα στην Τσιμισκη, πατιναζ…

Γενικα, τα ελαστικα ειναι δυσκολο θεμα για το τι καθεται καλα στην καθε μηχανη, δρομο, αναβατη…

Δημοσ.

Τα michelin road είναι για μένα τα κορυφαία touring λάστιχα (φοράω τα 6), αλλά καμία σχέση με αυτό που ψάχνει ο φίλος

Αν είναι να πάει σε michelin, τότε στα power 6

Δημοσ.

Για να διευκολύνω κι άλλο τους φίλους που θέλουν να βοηθήσουν, δε θέλω touring ελαστικό, τα dunlop που φοράει πάνω το μηχανάκι σε διαδρομές εκτός πόλης που θα ζεσταθούν και καλά, είναι μια χαρά. Στις εντός διαδρομές έχω πρόβλημα καθώς το λάστιχο δε ζεσταίνεται ΠΟΤΕ και γλιστράει όπως είπα και με 4η.

Θα εκτιμούσα εμπειρία από κάποιον που έχει παρόμοιο μηχανάκι (Ζ, fazer, triple, hornet κλπ) και έχει αλλάξει κάποια. 

Και γνώμη για metzeler  M5 M7 αν έχει δοκιμάσει κάποιος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...