TRILOBYTER Δημοσ. Σάββατο στις 05:10 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 05:10 μμ Καλησπερα παιδια. Εχω χτισει εναν πυργο με οτι παλιο παρτ βρηκα. Το θεμα ειναι οτι η 580 τρωει μπουκαλι απο τον i7 860 με στοκ κλοκς. Ηξερα οτι θα ειμαι μια χαρα με τον ι7 αλλα δεν περιμενα να συμβει αυτο. Κατεβασα απο steam το titan quest και το grim dawn και παρολο που ειδικα στο grim dawn εχω πολυ καλα fps (70-110) και στο tq (40-80) η 580 μαξαρει με τη μια και αρχιζει να μου ριχνει τα fps ενω ο επεξεργαστης καθεται στο 19%. Δοκιμασα και στο total war με παρομοια αποτελεσματα. Δεν θελω να ριξω την ποιοτητα για να κανω utilize τον επεξεργαστη. Αλλα τι μπορω να κανω; Αμα παρω τις καλυτερες μνημες που μπορω να βρω για αυτο το σοκετ και κανω ενα oc στην καρτα θα δω αποτελεσματα λετε; Εγω κουμπωσα και αφτερ μαρκετ ψυκτρα στον επεξεργαστη νομιζοντας οτι το bottleneck θα παει αναποδα και ημουν ετοιμος για oc στον επεξεργαστη.. Σε 1080 παιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. Σάββατο στις 05:14 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 05:14 μμ Αν μαξάρει η RX 580 δηλαδή παίζει στο 100% τότε δεν έχεις ''μπουκάλι'' . Βάλε το MSI Afterburner όταν παίζεις και δες αν μένει πάντα στο 100% η κάρτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. Σάββατο στις 05:28 μμ Μέλος Share Δημοσ. Σάββατο στις 05:28 μμ 13 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Αν μαξάρει η RX 580 δηλαδή παίζει στο 100% τότε δεν έχεις ''μπουκάλι'' . Βάλε το MSI Afterburner όταν παίζεις και δες αν μένει πάντα στο 100% η κάρτα. Το εχω το afterburber απο εκει ειδα τα αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. Σάββατο στις 06:38 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 06:38 μμ 1 ώρα πριν, TRILOBYTER είπε Το εχω το afterburber απο εκει ειδα τα αποτελεσματα. Είναι μόνιμα η κάρτα στο 100% ή πέφτει πιο κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. Σάββατο στις 06:52 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 06:52 μμ (επεξεργασμένο) Κανονικα η RX 580 εχει καλα αποτελεσματα με πολυ καλυτερους επεξεργαστες.Αυτος ο επεξεργαστης που αναφερεις ειναι κακο συνταιριασμα λογω του οτι ειναι παλιος και αδυναμος. Μιλαμε για cpu 16ετιας! https://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-580-review,5020.html Και φυσικα υπαρχουν και πολλα βιντεο στο youtube. O φτωχος συγγενης ειναι ο επεξεργαστης. Δες και εδω πως παιζει μια χαρα η RX 580 συνταιριασμενη με i5 13600K! Σε πολλα games! Αυτος ο επεξεργαστης εχει 16 πυρηνες και βγηκε τον Απριλη του 2022! Επεξ/σία Σάββατο στις 06:55 μμ από benign 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. Σάββατο στις 07:14 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 07:14 μμ 19 λεπτά πριν, benign είπε Κανονικα η RX 580 εχει καλα αποτελεσματα με πολυ καλυτερους επεξεργαστες.Αυτος ο επεξεργαστης που αναφερεις ειναι κακο συνταιριασμα λογω του οτι ειναι παλιος και αδυναμος. Μιλαμε για cpu 16ετιας! https://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-580-review,5020.html Και φυσικα υπαρχουν και πολλα βιντεο στο youtube. O φτωχος συγγενης ειναι ο επεξεργαστης. Δες και εδω πως παιζει μια χαρα η RX 580 συνταιριασμενη με i5 13600K! Σε πολλα games! Αυτος ο επεξεργαστης εχει 16 πυρηνες και βγηκε τον Απριλη του 2022! Σε αυτό το βίντεο φαίνεται ότι τα καταφέρνει ο 860 να φτάσει στο 100% την κάρτα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. Σάββατο στις 08:50 μμ Μέλος Share Δημοσ. Σάββατο στις 08:50 μμ (επεξεργασμένο) Παιδια χωρις παρεξηγηση αλλα δεν ξερω τι λεει ποιος στο youtube εγω ξερω οτι τρωει μπουκαλαρα η καρτα. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε. Το θεμα ειναι να κανω κανα οc την καρτα να παρω καμια ραμ τπτ τετοιο η δεν εχει νοημα? Να το αφησω οπως ειναι? 2 ώρες πριν, aetos1988 είπε Είναι μόνιμα η κάρτα στο 100% ή πέφτει πιο κάτω; Φτανει 100% και μενει αλλα αναλογα την σκηνη, αν δεν εχει τπτ τοτε δεν ειναι 100%. Σε αδειο χαρτη δεν εχει λογο να φτασει 100% ετσι και αλλιως. Ο επεξεργαστης πανω απο 20% παιζει να μην εχει φτασει. PS: Ισως αν βρω κανενα καινουργιο παιχνιδι και πιο βαρυ να δω πιο νορμαλ αποτελεσματα? Επεξ/σία Σάββατο στις 09:01 μμ από TRILOBYTER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 μμ 2 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε Παιδια χωρις παρεξηγηση αλλα δεν ξερω τι λεει ποιος στο youtube εγω ξερω οτι τρωει μπουκαλαρα η καρτα. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε. Το θεμα ειναι να κανω κανα οc την καρτα να παρω καμια ραμ τπτ τετοιο η δεν εχει νοημα? Να το αφησω οπως ειναι? Φτανει 100% και μενει αλλα αναλογα την σκηνη, αν δεν εχει τπτ τοτε δεν ειναι 100%. Σε αδειο χαρτη δεν εχει λογο να φτασει 100% ετσι και αλλιως. Ο επεξεργαστης πανω απο 20% παιζει να μην εχει φτασει. PS: Ισως αν βρω κανενα καινουργιο παιχνιδι και πιο βαρυ να δω πιο νορμαλ αποτελεσματα? Δες χρήση ανα πυρήνα στον επεξεργαστή, γιατί αν maxάρουν 2 threads απο τα 8 θα δεις 25% αλλά θα σε κόβει ο επεξεργαστής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. Σάββατο στις 11:25 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:25 μμ αυτο πως το βλεπουμε 19 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δες χρήση ανα πυρήνα στον επεξεργαστή, γιατί αν maxάρουν 2 threads απο τα 8 θα δεις 25% αλλά θα σε κόβει ο επεξεργαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. Σάββατο στις 11:26 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:26 μμ Με task manager, Hw info 64 κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. Σάββατο στις 11:42 μμ Μέλος Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:42 μμ (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δες χρήση ανα πυρήνα στον επεξεργαστή, γιατί αν maxάρουν 2 threads απο τα 8 θα δεις 25% αλλά θα σε κόβει ο επεξεργαστής. αλλαξε φωτο προφιλ επιτελους. 30 χρονια περασαν Επεξ/σία Σάββατο στις 11:42 μμ από TRILOBYTER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. Σάββατο στις 11:46 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:46 μμ 3 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε αλλαξε φωτο προφιλ επιτελους. 30 χρονια περασαν Κάτσε, τωρα ξαναμπήκα στο φόρουμ, με έπιασες απο τα ... μούτρα προφίλ. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. Κυριακή στις 12:01 πμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:01 πμ 14 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Κάτσε, τωρα ξαναμπήκα στο φόρουμ, με έπιασες απο τα ... μούτρα προφίλ. xaxaxa ε μα και εγω, δεν εχω πισι εδω και χροοονια. Καλα ηταν εδω στο ινσομνια, καλα περνουσαμε. Οι εποχες αλλαξανε τωρα παιρνω απαντησεις απο 20ρηδες που νομιζουν οτι κατι ξερουν. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. Κυριακή στις 11:42 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:42 πμ 11 hours ago, TRILOBYTER said: xaxaxa ε μα και εγω, δεν εχω πισι εδω και χροοονια. Καλα ηταν εδω στο ινσομνια, καλα περνουσαμε. Οι εποχες αλλαξανε τωρα παιρνω απαντησεις απο 20ρηδες που νομιζουν οτι κατι ξερουν. Ελπιζω να μην αναφερσαι σε μενα,γιατι εγω ειμαι παλιογερος πλεον. 😜 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. Κυριακή στις 11:06 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:06 μμ 11 ώρες πριν, benign είπε Ελπιζω να μην αναφερσαι σε μενα,γιατι εγω ειμαι παλιογερος πλεον. 😜 Θα θελες, εσυ εισαι γνωστος γεράκος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα