Goat619 Δημοσ. Κυριακή στις 08:23 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:23 μμ Στις 9/11/2024 στις 6:38 ΜΜ, jack_ryan είπε έχω το προηγούμενο μοντέλο και φυσάει...ερώτηση προς την σχεδιαστική ομάδα της apple... πέραν του ssd για ποιο λόγο το κουμπί ενεργοποίησης στο m4 είναι από κάτω και για να τον ανάψω να πρέπει να σηκώνω τον υπολογιστή ; 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeaLion Δημοσ. Δευτέρα στις 02:50 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 02:50 πμ Η στιχομυθία με τα στικάκια είναι από τα πιο lame πράγματα που έχω διαβάσει στα σχόλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iYannis Δημοσ. Δευτέρα στις 08:27 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:27 πμ (επεξεργασμένο) Στις 9/11/2024 στις 6:38 ΜΜ, jack_ryan είπε έχω το προηγούμενο μοντέλο και φυσάει...ερώτηση προς την σχεδιαστική ομάδα της apple... πέραν του ssd για ποιο λόγο το κουμπί ενεργοποίησης στο m4 είναι από κάτω και για να τον ανάψω να πρέπει να σηκώνω τον υπολογιστή ; Προφανώς για αυτό τον λόγο..... Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:33 πμ από iYannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 09:42 πμ Super Moderators Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:42 πμ 1 hour ago, iYannis said: Προφανώς για αυτό τον λόγο..... Το κουμπί power στο mac θα το πατήσεις μόνο αν χρειαστεί να φύγεις διακοπές ή αν κάτι κολλήσει πραγματικά άσχημα. Το ύψος του είναι αρκετό για να σπρώξεις ένα από τα μικρά σου δαχτυλάκια (ξέρω, ακούγομαι πρόστυχος) από τη γωνίτσα και να πατήσεις το κουμπάκι. Και να χρειαστεί να το ανασηκώσεις κιόλας λίγο, μιλάμε για ένα κουτάκι που θα βρίσκεται πάνω στο γραφείο σου και όχι για κάποιο μπαούλο... 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:50 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:50 πμ Το κουμπι απο κατω σας πειραξε, οτι πιο VFM ειναι το μικρο και αρχες χρονου μου το φερνουν σε εξωφρενικη τιμη απο Γερμανια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru80 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:52 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:52 πμ βούτηρο στο ψωμί του insomnia τα θέματα με την μηλοεταιρία. τόσα views και σχόλια ποτέ κανένα θέμα εδω μέσα. Μήπως να αλλάξουμε την ονομασία; Στο θέμα μας, εκπληκτικό το μικρό της Apple Και σε πολύ καλή τιμή. να θυμίσω πως δεν πάει να ανταγωνιστεί "κανονικά" PC. όποιος δοκίμασε να φτιάξει μικρό ITX PC (είτε για media είτε για οποιοδήποτε αλλο λόγο) καταλαβαίνει τα προβλήματα. Και στην τελική για τον ssd θα βγάλει η OWC μην αγχώνεστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. Δευτέρα στις 09:57 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:57 πμ (επεξεργασμένο) Κάποιοι-ες το προτιμούν από πάνω και θα γκρινιάζουν συνέχεια, αλλά εν τέλει ο maker ξέρει πάντα καλύτερα... 😁 Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:15 πμ από Ne0n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Digital-Entity Δημοσ. Δευτέρα στις 11:17 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:17 πμ Ασχολούμαστε με το κουμπάκι και την θέση του αλλά το ότι είναι τόσο μικρό και βάζει κάτω και dedicated gpus με το m4 pro και m4 max μοντέλο περνάει απαρατήρητο. Για cpu perfomance δεν το συζητάμε καν εφόσον είναι το γρηγορότερο cpu στον κόσμο σήμερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 μμ 1 ώρα πριν, Digital-Entity είπε Ασχολούμαστε με το κουμπάκι και την θέση του αλλά το ότι είναι τόσο μικρό και βάζει κάτω και dedicated gpus με το m4 pro και m4 max μοντέλο περνάει απαρατήρητο. Για cpu perfomance δεν το συζητάμε καν εφόσον είναι το γρηγορότερο cpu στον κόσμο σήμερα. Δεν νομίζω ότι φοράει το συγκεκριμένο M4 max. Έχουν φτιάξει το απόλυτο vfm μηχάνημα για πολλές επιχειρήσεις κλπ αν υποστηρίζει το software σου Mac os. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. Δευτέρα στις 01:52 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 01:52 μμ Στις 9/11/2024 στις 6:00 ΜΜ, Lefteris Sorogos είπε Ειναι δυνατον να αφησει η Apple , να βαλεις εναν γαματο δισκο 1 ΤΒ με 90$ ενω μπορει να σου παρει για το ιδιο 400+ Μην έχεις καμία αμφιβολία πως και να μπορεί να αντικατασταθεί ο εργοστασιακός SSD, υπάρχουν και αυτοί που θα πλήρωναν ευχαρίστως 400 ευρώ για να είναι genuine Apple και όχι ένας Samsung Pro της... σειράς 😁. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Digital-Entity Δημοσ. Δευτέρα στις 03:18 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 03:18 μμ 2 hours ago, fylatos said: Δεν νομίζω ότι φοράει το συγκεκριμένο M4 max. Έχουν φτιάξει το απόλυτο vfm μηχάνημα για πολλές επιχειρήσεις κλπ αν υποστηρίζει το software σου Mac os. Έχεις δίκιο, το mac mini βγαίνει με M4 και M4 Pro και όχι με M4 Max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. Δευτέρα στις 04:14 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 04:14 μμ πάντως έχουν βγει video που κάνουν reball άλλο nand chip πάνω στον ίδιο ssd και λειτουργεί. Δε το λες και εύκολο βέβαια και δε διαφέρει κάπως που είναι αποσπώμενος (ίσως τους βολεύει λίγο στην εργασία επί του chip). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα