Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η γευση και η οσμη παιζει ρολο στο λαδι οχι το χρωμα.

Δοκιμαζεις και κρινεις.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

χαχα ευχαριστω για τις απαντησεις

δεν τρολλαρω
το μπουκαλι ειναι απο νερο, το βγαζω απο τενεκε και το βαζω σε πολλα δοχεια, ΔΕΝ ηταν ολος ο τενεκες μουργα...

βλεπω σημερα δεν ειναι μαυρο, αν το βαλω στο φως ειναι πιο ανοιχτο χρωμα και κατω κατω εχει κατσει καταμαυρο sediment

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ceausescu247 είπε

χαχα ευχαριστω για τις απαντησεις

δεν τρολλαρω
το μπουκαλι ειναι απο νερο, το βγαζω απο τενεκε και το βαζω σε πολλα δοχεια, ΔΕΝ ηταν ολος ο τενεκες μουργα...

βλεπω σημερα δεν ειναι μαυρο, αν το βαλω στο φως ειναι πιο ανοιχτο χρωμα και κατω κατω εχει κατσει καταμαυρο sediment

Ανέβασε περισσότερες φώτο και πληροφορίες, πχ περιοχή, ελαιοτριβείο, ποικιλία ελιάς, έτος σοδειάς κτλ

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγρινιο, 2023

Τωρα αγορασα απο Κακοβατος, 2024, 17 litres,  EUR120. Μου ειπε οτι δεν θα εχει μουργα γιατι το πηρε απο πανω πανω στο δοχειο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, ceausescu247 είπε

Αγρινιο, 2023

Τωρα αγορασα απο Κακοβατος, 2024, 17 litres,  EUR120. Μου ειπε οτι δεν θα εχει μουργα γιατι το πηρε απο πανω πανω στο δοχειο. 

Σου έδειξε την πιστοποίηση από το χημείο ότι είναι εξαιρετικό παρθένο; Σου έκοψε απόδειξη; Αν δεν τα έκανε αυτά πλήρωσες κάτι φθηνό πανάκριβα! Για τέτοια λάδια παράνομα και χύμα δεν θα πρέπει να δίνετε πάνω από 4€ το λίτρο.

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε γνωστο μου απο Πελοποννησο μετα απο φιλονικιες του συνεβη το εξης:

συγκενικο του! προσωπο πηγε μεσα στο μεγαλο δοχειο που κραταγε το λαδι και εριξε πετρελαιο

μου εφερε λοιπον τενεκε και μυριζε πετρελαιο.

προσοχη στα λαδια

Επεξ/σία από kostas314
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα κι εγω στο εκαιοτριβειο βλεπω πολλους παραγωγους να ερχοντα με βιομηχανικα μπετονια να γεμισουν λαδι να το πουλησουν

Υπαρχουν και τεστ οξυτητας στο εμποριο να δεις το λαδι που πηρες τι ειναι 

Επεξ/σία από elgol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...