ceausescu247 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Λαδι ελιας απο ελαιοτριβειο χρωμα: μαυρο (coca cola) γευση: πλουσια κανονικη οσμη: φρουτωδες, πολυ ευχαριστη υφη: παχυρευστη Υπαρχει κινδυνος υγειας? Τι ειναι αυτο? Μουργα εχω ακουσει αλλα μονο για οτι καθεται στο πατο. Υπαρχει τροπος να επανελθει σε χρυσο χρωμα? Μαλλον ειναι πολυ πυκνη μουργα και γιαυτο ειναι παχυρευστο.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ceausescu247 είπε Λαδι ελιας απο ελαιοτριβειο χρωμα: μαυρο (coca cola) γευση: πλουσια κανονικη οσμη: φρουτωδες, πολυ ευχαριστη υφη: παχυρευστη Υπαρχει κινδυνος υγειας? Τι ειναι αυτο? Μουργα εχω ακουσει αλλα μονο για οτι καθεται στο πατο. Υπαρχει τροπος να επανελθει σε χρυσο χρωμα? Μαλλον ειναι πολυ πυκνη μουργα και γιαυτο ειναι παχυρευστο. Αυτό ειναι μετα απο 50.000 χιλιομετρα, εχει ξεχάσει να αλλάξει λάδια κινητήρα. Εγω θα το πέταγα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2024 από NikosKallithea 25
korakios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 39 λεπτά πριν, ceausescu247 είπε Μαλλον ειναι πολυ πυκνη μουργα και γιαυτο ειναι παχυρευστο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χρώμα σε κανένα ελαιοτριβείο . Ακόμα και ο πολτος στο μαλακτήρα πιο ανοιχτό χρώμα έχει . Τουλάχιστον άστο να κάτσει κάνα μήνα , προσωπικά δε θα το έπινα , αλλά αφήνω πιθανότητα να είναι ποικιλία ελιάς που δεν παίζει στην περιοχή που είμαι 1
Arkin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Βρε παιδιά είναι από καλαμων ελιά μαύρη. Εμείς βγάζουμε και extra παρθένο με το πλούσιο πράσινο χρώμα από ελιές Χαλκιδικής και καλαμων το οποίο είναι προς το μαύρο κόκκινο χρώμα. Μην ανησυχείτε η καλαμων ελιά βγάζει από τα καλύτερα λάδια ψηλό και νόστιμο με χαμηλή οξύτητα. 2
Dinos1973 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 29 minutes ago, Arkin said: Βρε παιδιά είναι από καλαμων ελιά μαύρη. Εμείς βγάζουμε και extra παρθένο με το πλούσιο πράσινο χρώμα από ελιές Χαλκιδικής και καλαμων το οποίο είναι προς το μαύρο κόκκινο χρώμα. Μην ανησυχείτε η καλαμων ελιά βγάζει από τα καλύτερα λάδια ψηλό και νόστιμο με χαμηλή οξύτητα. Καλά καμία σχέση με ελιές και λάδι! Η Καλαμών καλό λάδι δεν βγάζει τον κωλο σου να βαράς! Εάν τις έχεις αφήσει και πάνω από εξάμηνο μόνο βιομηχανικο! Ήμαρτον! 2
andreas1gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Βρε παιδιά είναι από καλαμων ελιά μαύρη. Εμείς βγάζουμε και extra παρθένο με το πλούσιο πράσινο χρώμα από ελιές Χαλκιδικής και καλαμων το οποίο είναι προς το μαύρο κόκκινο χρώμα. Μην ανησυχείτε η καλαμων ελιά βγάζει από τα καλύτερα λάδια ψηλό και νόστιμο με χαμηλή οξύτητα. Αγαπητέ πρεπει να εχεις να δεις πολυ καιρό λάδι από ώριμη ελιά καλαμών ή μπερδεύτηκες; Οι φωτογραφίες πριν 10 ημέρες που έβγαλα το 2ο για φέτος λάδι... Το πρώτο ήταν με Μαυρολιά Μεσσηνίας (αν θέλεις να σου ανεβάζω κ από αυτό φωτογραφία) Σε 15 μέρες έχει σειρά η Κορωνέικη... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2024 από andreas1gr 1
kage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) τρολαρει το ελαιοτριβειο ή εσυ Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2024 από kage 15
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, ceausescu247 είπε Λαδι ελιας απο ελαιοτριβειο χρωμα: μαυρο (coca cola) γευση: πλουσια κανονικη οσμη: φρουτωδες, πολυ ευχαριστη υφη: παχυρευστη Υπαρχει κινδυνος υγειας? Τι ειναι αυτο? Μουργα εχω ακουσει αλλα μονο για οτι καθεται στο πατο. Υπαρχει τροπος να επανελθει σε χρυσο χρωμα? Μαλλον ειναι πολυ πυκνη μουργα και γιαυτο ειναι παχυρευστο. Φίλε αυτό δεν είναι ελαιόλαδο.Ακόμα και μουργα δεν είναι έτσι μαυρο. Είναι φετινό;Περσινό;Απο εκείνο που έτρωγε ο απόστολος Πέτρος; 2
alefther Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, georgiouu είπε μηπως ειναι πυρηνελαιο; castrol 10-30 ειναι 5
greekfragma Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Ακόμα και το πυρηνέλαιο μπορεί να γίνει αρκετά σκούρο προς το καφετί αλλά υπάρχει διαύγεια. π.χ. αυτό του TS είναι βιομηχανικό 20-50 σε κινεζόπαπο με λιφαν κινητήρα από ντελιβερι 2
georgiouu Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 1)το αγορασες σιγουρα απο ελαιοτριβειο; 2)τι φιαλη ειναι αυτη;στενη κατω φαρδαινει πανω μοιαζει λιγο με αυτο 1
NiKoSmile Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το κυπριακό μαυρόλαδο! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2024 από NiKoSmile
liopyr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Αν δεν τρολάρεις, νομίζω σε κοροϊδεύει το μπουκάλι. Αν ρίξεις λίγο σε ένα ποτήρι εξακολουθεί να έχει αυτό το χρώμα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα