avacan23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 https://www.praktiker.gr/m/product-grid/bf_deals?SortMode=2&gid=1624&CurrentPage=5 Λευκές συσκευές 30% τώρα για έπιπλα και εργαλεία υπάρχουν διάφορες προσφορές. Πολύ σύντομα ξεκινάνε και οι άλλες αλυσίδες. Λέγεται ότι θα υπάρχουν και συνδυαστικές προσφορές με προγράμματα επιστροφής σε payzy και άλλες τράπεζες. 3
Δημοφιλής ανάρτηση VagTz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά η ενότητα είναι για προσφορές όχι διαφήμιση να ανεβάζουμε τα newsletter των εταιριών. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο προϊόν που είναι σε προσφορά και αξίζει ? Ένα γενικό 30% σε μια κατηγορία προϊόντων δεν λέει τίποτα . Γνώμη μου πάντα και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2024 από VagTz 67 4 1 1
froyd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Ευχαριστώ, ενδιαφερόμουν για τη σόμπα Στις 9/11/2024 στις 2:03 ΜΜ, VagTz είπε Ρε παιδιά η ενότητα είναι για προσφορές όχι διαφήμιση να ανεβάζουμε τα newsletter των εταιριών. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο προϊόν που είναι σε προσφορά και αξίζει ? Ένα γενικό 30% σε μια κατηγορία προϊόντων δεν λέει τίποτα . Γνώμη μου πάντα και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν Δεν είναι newsletter απλά, είναι οι black friday προσφορές
avacan23 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Να σαι καλά φίλε! Την πήρε κι ο κουμπάρος μου αυτή της φωτο και μου πε ότι ήταν καλή προσφορά! Εύχομαι να βγει καλή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα