darkwolf8 Δημοσ. Σάββατο στις 10:44 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 10:44 μμ 10 ώρες πριν, Jim1235 είπε η υπηρεσια τα σπαει δεν χρειαζεται να εχεις pc 1300+ ευρω ποσο μαλλον ps5 pro κτλπ παιζω απο το 2020 ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σαν να εχω τοπικα ενα υπερτουμπανο pc παιζω τα παντα σε 1440p (2k) ολα ultra (dlss ray tracing vrr) με μια μικρη συνδρομη οι 100 ωρες τον μηνα ειναι 3.2 ωρες την ημερα οποτε ειναι πολυ για εμενα ( αν και ειμαι founder στην υπηρεσια) Φιλε επειδη δεν γνωριζω πολλα για την υπηρεσια.Ειμαι με 2070 super και 100αρα γραμμη.Θα εχω θεμα γενικα? Πρεπει να ειμαι στην δευτερη βαθμιδα και ισχυει οτι εχει να παιξεις 2000 παιχνιδια δηλαδη στα δινει η πρεπει να τα εχεις και απλα παιζεις cloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 10:46 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 10:46 μμ Μόλις τώρα, darkwolf8 είπε Φιλε επειδη δεν γνωριζω πολλα για την υπηρεσια.Ειμαι με 2070 super και 100αρα γραμμη.Θα εχω θεμα γενικα? Πρεπει να ειμαι στην δευτερη βαθμιδα και ισχυει οτι εχει να παιξεις 2000 παιχνιδια δηλαδη στα δινει η πρεπει να τα εχεις και απλα παιζεις cloud. Δεν χρειαζεται καρτα γραφικων και να μην ειχες καν δηλαδη δεν υπαρχει θεμα. Χαμηλο latency θες καλη ταχυτητα και παιχνιδια αγορασμενα. Δεν δινει κανενα η υπηρεσια. Μπαινεις με τα στοιχεια σου steam uplay κτλ και παιζεις με το συστημα που σε δινει η nvidia. Αν δεν εχεις αγορασει παιχνιδι τοτε απλα δεν παιζεις τιποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkwolf8 Δημοσ. Σάββατο στις 10:50 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 10:50 μμ 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν χρειαζεται καρτα γραφικων και να μην ειχες καν δηλαδη δεν υπαρχει θεμα. Χαμηλο latency θες καλη ταχυτητα και παιχνιδια αγορασμενα. Δεν δινει κανενα η υπηρεσια. Μπαινεις με τα στοιχεια σου steam uplay κτλ και παιζεις με το συστημα που σε δινει η nvidia. Αν δεν εχεις αγορασει παιχνιδι τοτε απλα δεν παιζεις τιποτα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakis_eo Δημοσ. Σάββατο στις 11:16 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:16 μμ 11 ώρες πριν, pontios είπε Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για όριο 3.3 ώρες την ημέρα για επταήμερο, έτσι? Και εάν το κάνουμε 5 μέρες, πάει στις 5 ώρες την ημέρα. Πόσοι έχουν τόσο χρόνο να παίξουν, που πραγματικά θα είναι πρόβλημα? Όσο για παιδιά, εάν επιτρέπουμε τόσες ώρες την ημέρα, υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Πολύ καλά κάνει η Nvidia και ας είναι για άλλους λόγους που το κάνει. Υπάρχει ζωή και έξω από την οθόνη, τουλάχιστον για μερικούς. Μημ είσαι Πόντιος. Εγώ δεν θέλω ούτε την nvidia ούτε κανένα άλλο σωτήρα να μου πει τι θα κάνω με τον χρόνο μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UnderZer0 Δημοσ. Σάββατο στις 11:36 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:36 μμ Αυτο με τις συνδρομες πρεπει να κοπει με καποιο τροπο εχει καταντησει αηδια στο επακρο. Πρεπει καπως να οργανωθουμε σαν καταναλωτες σοβαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 11:39 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:39 μμ Μόλις τώρα, UnderZer0 είπε Αυτο με τις συνδρομες πρεπει να κοπει με καποιο τροπο εχει καταντησει αηδια στο επακρο. Πρεπει καπως να οργανωθουμε σαν καταναλωτες σοβαρα. Τι εννοεις να οργανωθουμε? Μια εταιρια βγαζει μια συνδρομη ειτε για μουσικη ταινιες βιντεο cloud gaming. Αν θελεις την αγοραζεις αν οχι την προσπερνας. Για μενα ειναι καλο να υπαρχουν. Δεν εχουν ολοι 1000 ευρω να παρουν καρτα γραφικων. Οποτε το geforce now ειναι εξαιρετικο. Δεν θελουν ολοι να αγοραζουν παιχνιδια. Οποτε το game pass ειναι εξαιρετικο. Δεν θελουν ολοι να εχουν τα τραγουδια τους στο κινητο. Οποτε το spotify ειναι εξαιρετικο. Δεν θελουν ολοι να βλεπουν διαφημισεις στο youtube. Εδω βαζεις revanced ενταξει δεν αξιζει η συνδρομη με τιποτα. 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. Σάββατο στις 11:46 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:46 μμ 11 hours ago, pontios said: Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για όριο 3.3 ώρες την ημέρα για επταήμερο, έτσι? Και εάν το κάνουμε 5 μέρες, πάει στις 5 ώρες την ημέρα. Πόσοι έχουν τόσο χρόνο να παίξουν, που πραγματικά θα είναι πρόβλημα? Όσο για παιδιά, εάν επιτρέπουμε τόσες ώρες την ημέρα, υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Πολύ καλά κάνει η Nvidia και ας είναι για άλλους λόγους που το κάνει. Υπάρχει ζωή και έξω από την οθόνη, τουλάχιστον για μερικούς. Φίλε τι λες? Δουλεύω 8ωρο, συντηρώ σπίτι, δουλειες μαγείρεμα και παίζω 3-4 ώρες ανετα την ημέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios Δημοσ. Κυριακή στις 12:47 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:47 πμ 58 minutes ago, jack124 said: Φίλε τι λες? Δουλεύω 8ωρο, συντηρώ σπίτι, δουλειες μαγείρεμα και παίζω 3-4 ώρες ανετα την ημέρα Δεν είπαμε κανένας. Είπαμε πόσοι. Εσύ λοιπόν τυχαίνεις ένας από τους πόσους. Και πάλι, μέσα στο 100ωρο πέφτεις πάνω κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. Κυριακή στις 01:02 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:02 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gregory83 είπε Δοκίμασε το free και μετα αν μπορείς βάλε ultimate θα δεις τεράστια διαφορά. To δοκίμασα. Παίζει να έχω σε όλους τους λογαριασμούς εκατοντάδες παιχνίδια. Τo gn δείχνει μόλις τα 23. Τι παίζει; Και το έβαλα και public το steam. Έχω βάλει και τον λογαριασμό Epic και δεν κάνει sync. Επεξ/σία Κυριακή στις 01:06 πμ από Federacion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. Κυριακή στις 12:37 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:37 μμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Federacion είπε To δοκίμασα. Παίζει να έχω σε όλους τους λογαριασμούς εκατοντάδες παιχνίδια. Τo gn δείχνει μόλις τα 23. Τι παίζει; Και το έβαλα και public το steam. Έχω βάλει και τον λογαριασμό Epic και δεν κάνει sync. Ο epic δεν κάνει αυτόματο sync.Κάνε αναζήτηση εσύ στα παιχνίδια πού θες γιατί δεν υποστηριζονται όλα από το gfn. Εδώ είναι μια λίστα με τα παιχνίδια που υποστηρίζονται https://cloudbase.gg/geforce-now-games/ Επεξ/σία Κυριακή στις 12:42 μμ από gregory83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. Κυριακή στις 01:01 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:01 μμ (επεξεργασμένο) Να δείτε που θα επιστρέψει ο κόσμος στ internet cafe με lan party "like its 1999". Τι ωραίες εποχές. Εγώ βέβαια έχω 4 pc στο σπίτι πλέον (3 σχετικά τουμπανάκια και ένα πιο παλιό του 2017) Θα μπορούσαν να έχουν ένα οικονομικό subscription για 1080p. Επεξ/σία Κυριακή στις 01:23 μμ από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα