Προς το περιεχόμενο

Η Nvidia εισάγει όριο 100 ωρών στο GeForce Now από το 2025

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, Federacion είπε

Eγω παιδιά δεν κατάλαβα. Τα παιχνίδια παρέχονται στην υπηρεσία; Δλδ δεν τα πληρώνεις;

Πρέπει να τα έχεις αγορασμένα όλα δεν σε παρέχουν κανένα παιχνίδι. Μπαίνεις ανοίγεις Steam uplay epic κτλ με τα στοιχεία σου και παίζεις τα παιχνίδια που έχεις αγοράσει. 

Το όριο 100 ωρών δεν είναι μικρό αλλά όπως αναφέρουν εφόσον θες κάποιο μήνα να παίξεις παραπάνω με 3 ευρώ περνεις 15 ώρες ακόμα. Συν ότι μεταφέρονται 15 ώρες από προηγούμενο μήνα εφόσον παίξεις μεχρι 85 ώρες. Έχει μήνες που θα παίξουμε και 200 ώρες το μήνα έχει μήνες και με 10 ώρες το μήνα. Οποιος θέλει απόλυτη ευελιξία περνει κάρτα γραφικών και παίζει και 500 ώρες αν θέλει χωρίς την απαίτηση του geforce now. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Μου θυμίζει όταν ήμουν στο δημοτικό  που μαζευόμασταν σε internet cafe στην πλατείακαι πληρώναμε 2€ την ώρα για να παίξουμε Lineage, CoD και Counter Strike.

Και όταν γινόταν χαμός στο deathmatch τελείωνε η ώρα και τρέχαμε να βρούμε 2ευρω απο γονείς, παππούδες που καθόντουσαν στη πλατεία να συνεχίσουμε.

• Like 2

21 minutes ago, Silverage said:

Μου θυμίζει όταν ήμουν στο δημοτικό  που μαζευόμασταν σε internet cafe στην πλατείακαι πληρώναμε 2€ την ώρα για να παίξουμε Lineage, CoD και Counter Strike.

Και όταν γινόταν χαμός στο deathmatch τελείωνε η ώρα και τρέχαμε να βρούμε 2ευρω απο γονείς, παππούδες που καθόντουσαν στη πλατεία να συνεχίσουμε.

Άλλες εποχές, το είχα ζήσει εγώ με το World of Warcraft, παρόλο που είχα το pc στο σπίτι και έπαιζα εκεί, 1 φορά την εβδομάδα όταν θέλαμε να ρίξουμε Onyxia (τότε ήταν κάτι σπουδαίο) και έπρεπε να είμασταν 40 άτομα, γύρω στους 15-20 μαζευόμασταν σε ένα internet καφέ κάθε Τετάρτη υποτίθεται για να έχουμε καλύτερη οργάνωση! Και το υποτίθεται το λέω γιατί είμασταν όλοι με ακουστικά, οπότε εκ των πραγμάτων καμία διαφορά! :D

Όταν τρώγαμε wipes όμως είχε πλάκα που βγάζαμε ακουστικά και φεύγανε κάτι καντίλια.. και μετά μερικοί από εμάς πηγαίναμε δίπλα σε ένα σουβλατζίδικο για να συζητήσουμε το τί έγινε! 

Άλλες εποχές!!! Ανέμελες!!! 

• Like 3

Βρε δεν γ… λέω ‘γώ. Τον χρησιμοποίησα ένα μήνα αλλά όχι να πληρώνεις και να σου βάζουν και καπέλο για να πληρώσεις και παραπάνω. Νισάφι πια. Δεν είναι και φτηνή η συνδρομή.

Λοιπόν , η εξέλιξη θα είναι , ότι επανέρχεται ο απεριόριστος χρόνος gaming αλλά με προσαύξηση 50% τουλάχιστον στο μηνιαίο κόστος . Θα με θυμηθείτε . Α ρε Πέτσινε , όλα τα έχεις υπολογίσει.

Τώρα , για να είμαι ειλικρινής, τι ακριβώς είναι το Geforce now, θα σας γελάσω. Από οικονομικής πλευράς το βλέπω μόνο.

Επεξ/σία από evkar

1 ώρα πριν, Federacion είπε

Άμα είναι να αγοράζεις ΚΑΙ τα παιχνίδια οκ υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι, κι άλλοι ωκεανοί... 

Αυτοί οι "ωκεανοί" προϋποθέτουν την ύπαρξη ικανού hardware. Το gfn χρησιμεύει για όσους έχουν "γερασμένα"/αδύναμα μηχανήματα. Είναι ένα απομακρισμένο, σχετικά ισχυρό, virtual pc.

• Like 2

Και να φανταστώ εντελώς τυχαία θα ανακοινώσουν πακέτο για περισσότερες ώρες. Gaming θα πληρώνουμε  με την ώρα λοιπόν. Αυτή είναι η εξέλιξη 

• Like 1

Μια χαρά είναι το Geforce Now για τους casual gamers. Ακόμα και το τελείως free πακέτο του έχει αξιοπρεπή ποιότητα.

Και συνεργάζεται και με συνδρομητικές υπηρεσίες Xbox Pc Game Pass, EA , Ubisoft  κτλ. |

7 ώρες πριν, Teddy77 είπε

Ηλίθια, για την ώρα.

Κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν η τεχνολογία θα έχει ωριμάσει (βασικά να μειωθεί πολύ το network latency), δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε hardware στα σπίτια μας παρά μόνο οθόνες, ηχεία και inputs.

και θα περνουμε λοκαλ απο τον σερβερ.... πρως πισω στο 1950 ... 

Έχει ενδιαφέρον πώς αρκετοί όχι μόνο σχολιάζουν, αλλά κράζουν κιόλας κάτι που παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν τι είναι.

Παρότι δεν είμαι gamer, προσωπικά την έχω χρησιμοποιήσει σε free version και έχει εξαιρετικές προοπτικές. Παλιό μηχάνημα, laptop, on the move, casual gaming, αφραγκιαση για επένδυση σε gaming pc, πιτσιρικάς που δεν του δίνουν οι γονείς για αναβάθμιση... αποτελεί εξαιρετική και οικονομική συγκριτικά λύση για πάρα πολλούς. Με τις απαιτήσεις των games σε συνάρτηση με τις τιμές των καρτών νομίζω ότι θα αποκτήσει μελλοντικά μεγάλο κοινό όσο προστίθενται τίτλοι. Γενικά το cloud δεν είναι να το υποτιμάς. Στενάχωρο βέβαια ότι βάζουν περιορισμούς αντί να αυξάνουν τις υπηρεσίες στην ίδια τιμή όσο αποκτούν δημοφιλία. Όμως εδώ που τα λέμε όλα αυτά τα services δυστυχώς αυτό κάνουν για να ρεφαρουν ή να κερδοφορισουν μετά τις οικονομικές τιμές γνωριμίας που βάζουν αρχικά για να μπουν στην αγορά.

• Like 3

2 ώρες πριν, Federacion είπε

Θα το δοκιμάσω το free.

Παλιο το μηνχσνηματης υπογραφής κάποια παιχνίδια ζορίζεται. Για να δούμε 

Δοκίμασε το free και μετα αν μπορείς βάλε ultimate θα δεις τεράστια διαφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...