ssns Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Καλησπερα στην παρεα. Θα μετακομισω με την συντροφο μου σε καινουργιο σπιτι οπου θα μπει συνδεση vdsl μιας και η περιοχη δεν υποστηριζει οπτικη ινα. Επιλεξαμε ενα φοιτητικο προγραμμα το οποιο μας παρεχει μονο ιντερνετ χωρις τηλεφωνικη γραμμη. Το θεμα μας ειναι οτι θα μπει στο σαλονι το ρουτερ και πρεπει να συνδεθουν 3 υπολογιστες μεσω ethernet λογω της εργασιας μας. ψαχνω να βρω μια λυση για να αποφυγω τα καλωδια ethernet απο το ρουτερ μεσα σε ολο το σπιτι για την συνδεση 3 υπολογιστων. Οποιος μπορει να προτινει λυσεις θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω πολυ
pp6210 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) αναλογα το budget σου και καποια χαρακτηριστικα του διαμερισματος υπαρχουν διαφορες λυσεις, αν ψαξεις εδω θα βρεις τουλαχιστον 3-4 αντιστοιχα threads https://www.insomnia.gr/forums/topic/831772-επέκταση-ιντερνετ/page/3/#comment-60489937 Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από pp6210
ssns Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, pp6210 είπε αναλογα το budget σου και καποια χαρακτηριστικα του διαμερισματος υπαρχουν διαφορες λυσεις, αν ψαξεις εδω θα βρεις τουλαχιστον 3-4 αντιστοιχα threads Το budget μπορει να κυμανθει αρκει να γινει η δουλεια που θελω σωστα! Αν μπορεις να με κατατοπησεις που να κοιταξω θα το εκτιμησω γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μπερδευτω με τα διαφορα threads που υπαρχουν μιας και ειναι πολυ συγκεκριμενο αυτο που θελω να κανω
pp6210 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) σου εβαλα συγκεκριμενο thread πιο πανω, εγω εβαλα tp link deco κ σε συνδυασμο με λεπτο (πλακε) καλωδιο δικτυου που περνα κατω απο τις πορτες, εχω lan απο τη μια ακρη του σπιτιου στην αλλη-περιπου 10-12 μετρα, με περιπου 100 ευρω. απο το ρουτερ στο 1ο deco πας με καλωδιο κ εχεις 99.99% της ταχυτητας σου, το 2ο deco συνδεεται ασυρματα στο πρωτο (καλο να εχουν εστω κ λιγη οπτικη επαφη), και φτανεις στο 2ο deco με σχεδον 90% της ταχυτητας. απο εκει, βγαζεις καλωδιο λαν να δωσεις σε απλο switch κ να δωσεις ιντερνετ μεσω λαν σε 3-4 χρηστες. στο 2ο deco συνδεεις και 3ο αν χρειαζεσαι, ειτε παλι ασυρματα η ακομα καλυτερα παλι με λαν, για να μην εχεις αλλη απωλεια ταχυτητας. 2 deco wifi5 εχουν κανενα 80αρι, με wifi6 μπορει κ 120, εχω καιρο να δω τιμες Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από pp6210
ssns Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, pp6210 είπε σου εβαλα συγκεκριμενο thread πιο πανω, εγω εβαλα tp link deco κ σε συνδυασμο με λεπτο (πλακε) καλωδιο δικτυου που περνα κατω απο τις πορτες, εχω lan απο τη μια ακρη του σπιτιου στην αλλη-περιπου 10-12 μετρα, με περιπου 100 ευρω. απο το ρουτερ στο 1ο deco πας με καλωδιο κ εχεις 99.99% της ταχυτητας σου, το 2ο deco συνδεεται ασυρματα στο πρωτο (καλο να εχουν εστω κ λιγη οπτικη επαφη), και φτανεις στο 2ο deco με σχεδον 90% της ταχυτητας. απο εκει, βγαζεις καλωδιο λαν να δωσεις σε απλο switch κ να δωσεις ιντερνετ μεσω λαν σε 3-4 χρηστες. στο 2ο deco συνδεεις και 3ο αν χρειαζεσαι, ειτε παλι ασυρματα η ακομα καλυτερα παλι με λαν, για να μην εχεις αλλη απωλεια ταχυτητας. 2 deco wifi5 εχουν κανενα 80αρι, με wifi6 μπορει κ 120, εχω καιρο να δω τιμες καποιο απλο switch προταση;
pp6210 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου https://search.app?link=https%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F313517%2FTP-LINK-TL-SF1005D-v12-Unmanaged-L2-Switch-me-5-THyres-Ethernet.html&utm_campaign=aga&utm_source=agsadl1%2Csh%2Fx%2Fgs%2Fm2%2F4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα