Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.260a94b131abb99e9db8c4e82811c9df.png
Καλησπερα. Αυτα εινα τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου. Προσφατα αρχισε να μου κανει κατι περιεργα και οταν παιζω και αρκετη ωρα καποιο παιχνιδι (lol,apex legends κυριως) ξαφνικα μου βαζει διαφορα χρωματα η οθονη(1 την φορα) και το μονο που μπορω να κανω ειναι επανεκκινηση.Δεν μου το εκανε για 1 εβδομαδα και αρχισε παλι χθες και μου βγαζει και blue screen. Απο ενα καταστημα υπολογιστων που το πηγα μου ειπαν πως ηθελε σιγουρα καθαρισμα και συντηρηση και πως αμα συνεχισει να το κανει θα πρεπει να αλλαξω καρτα γραφικων. Ενας φιλος μου μου προτεινε την MSI GeForce RTX 3050 6GB GDDR6 Ventus 2X OC Κάρτα Γραφικών. Ειναι καλη; Και αμα ναι θα κουμπωνει πανω στην μητρικη; Ευχαριστω για οσους απαντησουν.

Επεξ/σία από tasospap123
Δημοσ.

εαν η κάρτα δεν έχει ανοιχτεί ποτέ για αλλαγή πάστας σίγουρα χρειάζεται όπως και γενικότερο ξεσκόνισμα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος αγοράς της πάναργης και άθλιας 3050 όταν στα ίδια χρήματα παίρνεις την RX6600 (η ακομα καλύτερα την 7600) και καθαρίζεις για καιρό με τα παιχνίδια που παίζεις. Είναι υπερ-αρκετές κάρτες για τον επεξεργαστή που έχεις.

Καλό θα ήταν να γράψεις και ποιο είναι το τροφοδοτικό ΑΛΛΑ εφοσον σηκώνει την 970 δεν θα έχεις θέμα, οι κάρτες που αναφέρουμε τραβάνε αρκετά λιγότερο απο την 970

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...