giodoul Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Τελικα δεν υπαρχουν μονο intel fanboys!Αλλα και AMD!!! 1
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 αμερικανς ειναι θα στηθουν σε ουρες απο τη προηγουμενη τα μεσανυχτα για να αγορασουν οτιδηποτε 1
Mythoplasths Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Στις 8/11/2024 στις 10:11 ΜΜ, Tlykog είπε Απορώ πώς ζούσαν τόσο καιρό όσοι δεν τον είχαν... Πραγματικά, τί νόημα έχει η ζωή χωρίς τον 9800... τον X3D;... Μην το λες ...ένας φίλος μου από το χωριό .δεν τον ξέρεις . Λέει , με το που τον αγόρασε άλλαξε η ζωή του , μέχρι και το Μαράκι που τον έφτυνε 40 χρόνια , τώρα λέει τον παρακαλάει ..η πεθερά του τελικά πέθανε, πήρε 346,53% αύξηση στον μισθό, ο σκύλος 🐕 του έμαθε μαντολίνο, και από ότι λένε οι χωριανοί, άρχισαν να γεννάνε και τα κοκόρια του . Γι'αυτό φίλος μην κοροϊδεύεις νταξ!!?αν δεν ξες. Καλημέρα 1
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 569,00 € μετα απο αναμονη παραγγελιας και εδω γιατι με αυτον θα γμσεις εγγυημενα . Το πορτοφολι σου A ειναι και εκδοση tray ...Ψυχτρα και λοιπα sextoys πουλουνται χωριστα extra Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2024 από Mhlogiatros 1
Ntinaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Στις 9/11/2024 στις 3:24 ΠΜ, MikeGR7 είπε Τρομαξα να τον εχω σημερα το πρωι αλλα αξιζει! Στο μεταξυ την πατησα γιατι μου βγηκε μικρο το waterblock για τις μνημες και ετσι παλι σημερα δε υο εστησα 🤦 Direct die? Θα κανεις delid ρε θηριο? Στις 9/11/2024 στις 9:47 ΠΜ, tsf είπε Δεν υπάρχει πλέον "gaming" CPU εκτός και αν παίζεις σε 1080p Υπαρχει, αν σε νοιαζουν τα 1% lows.
thn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μάλλον ο αδμιν δεν με κατάλαβε. Αφού δεν ξέρω που να του απαντήσω γράφω εδώ. Είχα σε παραγγελία από 2 διαφορετικά καταστήματα τον εν λόγω επεξεργαστή. Αύριο θα παραλάβω τον έναν για εμένα. Και λόγω του ότι η προπαραγγελια από πλαίσιο είναι 1,5 μηνα, ήταν να παραλάβω αρχές Γενάρη. Που δεν το χρειάζομαι. Οπότε απλά ήθελα να δώσω απλόχερα την θέση μου χωρίς κανένα όφελος σε καποιον άλλο. Δεν ήθελα να πουλήσω. Προς Θεού δηλαδή. Απλά θα ακυρωθεί η παραγγελία, πας να κάνεις και καλό και στην λένε 1
andreww2211 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν το παιζω εξυπνος, εχω μεινει στον 5900x και σε μια 3080ti. Παιζω σε αναλυση 2k. Οταν σταματησα να ασχολουμαι με benchmarks, επιδοσεις, με αναβαθμισεις επομενης γενιας, με fps απλα απολαμβανω τον υπολογιστη μου. Δεν λεω οτι ειναι ασχημη φαση η αναβαθμιση ισα ισα που κανουμε σαν μικρα παιδια. Προσωπικα ειχα φτασει σε σημειο αρρωστιας να θελω αναβαθμιση μονο για να πιασω τα fps και εβγαζα με το μυαλο μου 'προβληματα ' ωστε να την κανω. Εχω δει απειρα benchmarks amd vs intel, εχω δωσει πολλα λεφτα με βαση τις δικες μου δυνατοτητες για να αποκτησω το καινουριο, το καλυτερο. Κατεληξα να μην το ευχαριστιεμαι, εκει θελω να καταληξω. Εν τω μεταξυ απλος gamer ειμαι, ουτε developer ουτε streamer, ουτε τιποτα. Ουτε καν διαδικτυακο παιχνιδι, μονο campaigns. Καλες γιορτες σε ολους μας, να εχουμε υγεια και να χαιρομαστε τα εργαλεια μας. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από andreww2211
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα