Systemfreak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου https://www.oneplus.com/gr/buy-oneplus-watch-2 Απίθανη προσφορά για το OnePlus Watch 2 σε 239€ από 341€ που είναι η χαμηλότερη στο Skroutz https://www.skroutz.gr/s/54612305/OnePlus-Watch-2-Stainless-Steel-47mm-Adiavrocho-me-Palmografo-Nordic-Blue-Edition.html. Επίσης κάνουν δώρο τα OnePlus Buds 3 που κανονικά κάνουν περίπου 100€ + έξτρα λουράκι + βάση φόρτισης και δωρεάν απλά μεταφορικά. Προσωπικά τσίμπησα ένα γιατί το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ, έχει προσφορές και στα υπόλοιπα προϊόντα. 3
Rattlehead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Τα υπόλοιπα προιοντα: OnePlus Buds Pro 3 + OnePlus Nord Buds 3 Pro με 159€ με τον κωδικό BLACKFRIDAY2024 στο checkout https://www.oneplus.com/gr/product/oneplus-buds-pro-3 ///// OnePlus Pad Go + OnePlus Nord Buds 3 Pro + OnePlus Go Folio Case: 249€ https://www.oneplus.com/gr/buy-oneplus-pad-go /////// OnePlus Watch 2R + OnePlus Nord Buds 3 Pro + βάση φόρτισης + λουράκι: 199€ https://www.oneplus.com/gr/buy-oneplus-watch-2r ///////// OnePlus SUPERVOOC 80W GaN Type-C Power Adapter 24.99€ https://www.oneplus.com/gr/product/oneplus-supervooc-80w-gan-type-c-power-adapter Όλα τα bundle έχουν χαμηλότερη τιμή από σκρουτζ Μέσω της εφαρμογής ,κάποια από τα bundle τα παίρνει κανείς με κουπόνι-10€ Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από Rattlehead 2
Witcher1st Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 1 hour ago, Systemfreak said: https://www.oneplus.com/gr/buy-oneplus-watch-2 Απίθανη προσφορά για το OnePlus Watch 2 σε 239€ από 341€ που είναι η χαμηλότερη στο Skroutz https://www.skroutz.gr/s/54612305/OnePlus-Watch-2-Stainless-Steel-47mm-Adiavrocho-me-Palmografo-Nordic-Blue-Edition.html. Επίσης κάνουν δώρο τα OnePlus Buds 3 που κανονικά κάνουν περίπου 100€ + έξτρα λουράκι + βάση φόρτισης και δωρεάν απλά μεταφορικά. Προσωπικά τσίμπησα ένα γιατί το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ, έχει προσφορές και στα υπόλοιπα προϊόντα. Στο κουτι δεν υπαρχει ηδη φορτιστης; Και γιατι σου δινει fixed χακι λουρακι; Δωρο αδωρο.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 11 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Στο κουτι δεν υπαρχει ηδη φορτιστης; Και γιατι σου δινει fixed χακι λουρακι; Δωρο αδωρο. υπάρχει κανονικά φορτιστής αλλά όσο να πεις δεν είναι κάποιος συμβατικός, οπότε μια στραβή να γίνει και να τον χάσεις πχ η χαλάσει άντε να βρεις άλλον σε λογική τιμή. Για το λουράκι ναι χαζομάρα αλλά αυτό δίνει
kakofonixx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου το τσίμπησα σε μαύρο! Ευχαριστώ τον ts για τα έξοδα που με έβαλε 😅 p.s. οποίος θέλει τα buds (σε μαύρο τα πήρα) ας στείλει ένα πμ, καθώς δεν τα χρειάζομαι (την τιμή θα τη βρούμε) 1
agnostos13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Το συγκεκριμένο ρολόι είναι συμβατό με samsung και ios ή μόνο με one plus?
ostvarivanje Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Rattlehead είπε με τον κωδικό BLACKFRIDAY2024 στο checkout Να πω ότι το app έχει φθηνότερες τιμές, που βάζοντας στη σελίδα της oneplus το παραπάνω κουπόνι γίνονται ίδιες οι τιμές με αυτές του app. Και μιας και μιλάμε για τιμές από Oneplus, πιστεύετε ότι στη δεύτερη φάση του Black Friday θα προκύψουν μήπως καλύτερες τιμές; Βασικά το OnePlus 12 θέλω να αγοράσω και μέσα από το app το βρίσκω στα 849€ και θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου που ξεκινάει η δεύτερη φάση από την OnePlus και αν δεν αλλάξει η τιμή θα το παραγγείλω με αυτή την τιμή. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από ostvarivanje
biovaggoulas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 16 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Να πω ότι το app έχει φθηνότερες τιμές, που βάζοντας στη σελίδα της oneplus το παραπάνω κουπόνι γίνονται ίδιες οι τιμές με αυτές του app. Και μιας και μιλάμε για τιμές από Oneplus, πιστεύετε ότι στη δεύτερη φάση του Black Friday θα προκύψουν μήπως καλύτερες τιμές; Βασικά το OnePlus 12 θέλω να αγοράσω και μέσα από το app το βρίσκω στα 849€ και θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου που ξεκινάει η δεύτερη φάση από την OnePlus και αν δεν αλλάξει η τιμή θα το παραγγείλω με αυτή την τιμή. το 12 θέλεις συγκεκριμένα να το αγοράσεις από τη σελίδα της OP??? Γιατί από αλλού μπορείς να το βρεις ακόμα και τώρα 200ε κάτω...
ostvarivanje Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 8 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε το 12 θέλεις συγκεκριμένα να το αγοράσεις από τη σελίδα της OP??? Γιατί από αλλού μπορείς να το βρεις ακόμα και τώρα 200ε κάτω... Ναι κάτι λιγότερο από 200 ευρώ αλλά τι κάνεις αν σου πάθει κάτι; Το στέλνεις στην Κίνα;
Rattlehead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 16 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Ναι κάτι λιγότερο από 200 ευρώ αλλά τι κάνεις αν σου πάθει κάτι; Το στέλνεις στην Κίνα; Ναι. Το γράφει και στο description τους
biovaggoulas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 11 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Ναι κάτι λιγότερο από 200 ευρώ αλλά τι κάνεις αν σου πάθει κάτι; Το στέλνεις στην Κίνα; Να σου πω την αλήθεια το ΟΡ8 pro μου που είχα πάρει από Κίνα πριν 4 χρόνια δεν εχει πάθει το παραμικρό (Τώρα αρχισε η μπαταρία να πέφτει). Οπότε δε χρειάστηκε να ασχοληθώ με εγγυήσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν αγοράζεις Doogee. OP παίρνεις. Μικρή πιθανότητα για προβλήματα. Και τα 200ε τεράστια διαφορά. Βέβαια ο καθένας ζυγίζει τις προτεραιότητες του και πράττει ανάλογα. Πιο πολύ απάντησα για την περίπτωση που δεν γνώριζες για την χαμηλότερη τιμή.
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 17 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Ναι κάτι λιγότερο από 200 ευρώ αλλά τι κάνεις αν σου πάθει κάτι; Το στέλνεις στην Κίνα; Και με Κίνα έχεις πάρε δώσε και αντί για 2 χρόνια εγγύηση έχεις μόνο 1(παλιότερα η Oneplus έλεγε 1χρόνος εγγύηση για αγορές απο Κίνα, δεν ξέρω αν αλλαξε κατι).
ostvarivanje Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 36 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε Να σου πω την αλήθεια το ΟΡ8 pro μου που είχα πάρει από Κίνα πριν 4 χρόνια δεν εχει πάθει το παραμικρό (Τώρα αρχισε η μπαταρία να πέφτει). Οπότε δε χρειάστηκε να ασχοληθώ με εγγυήσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν αγοράζεις Doogee. OP παίρνεις. Μικρή πιθανότητα για προβλήματα. Και τα 200ε τεράστια διαφορά. Βέβαια ο καθένας ζυγίζει τις προτεραιότητες του και πράττει ανάλογα. Πιο πολύ απάντησα για την περίπτωση που δεν γνώριζες για την χαμηλότερη τιμή. OnePlus 8Pro ε; Αυτό έχω και εγώ και σαν δεύτερο το OnePlus 7Pro που μετά την αγορά θα "πιάσει" θέση στο συρτάρι. Ναι τις τιμές τις ξέρω, απλά λίγο φοβάμαι να το επιχειρήσω μήπως και - μια στραβή να σου γίνει - μπλέκεις. Από την άλλη, όπως λες, είναι μεγάλη η διαφορά (687€ το βλέπω από trading, βέβαια από κατάστημα στην Ευρώπη στα 717). Ξέρεις δεν είναι μόνο η εγγύηση αλλά για παράδειγμα όπως μου έτυχε στο 8προ, αν σου πέσει και σπάσει η οθόνη που το στέλνεις; 39 λεπτά πριν, Fulgore είπε Και με Κίνα έχεις πάρε δώσε και αντί για 2 χρόνια εγγύηση έχεις μόνο 1(παλιότερα η Oneplus έλεγε 1χρόνος εγγύηση για αγορές απο Κίνα, δεν ξέρω αν αλλαξε κατι). Ναι αυτό το ήξερα, αλλά αυτό ήταν εποχές πριν γίνουν ένα η Oppo με την OnePlus. Λες να ρωτήσω στο live chat να δούμε; 1
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 47 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε OnePlus 8Pro ε; Αυτό έχω και εγώ και σαν δεύτερο το OnePlus 7Pro που μετά την αγορά θα "πιάσει" θέση στο συρτάρι. Ναι τις τιμές τις ξέρω, απλά λίγο φοβάμαι να το επιχειρήσω μήπως και - μια στραβή να σου γίνει - μπλέκεις. Από την άλλη, όπως λες, είναι μεγάλη η διαφορά (687€ το βλέπω από trading, βέβαια από κατάστημα στην Ευρώπη στα 717). Ξέρεις δεν είναι μόνο η εγγύηση αλλά για παράδειγμα όπως μου έτυχε στο 8προ, αν σου πέσει και σπάσει η οθόνη που το στέλνεις; Ναι αυτό το ήξερα, αλλά αυτό ήταν εποχές πριν γίνουν ένα η Oppo με την OnePlus. Λες να ρωτήσω στο live chat να δούμε; Παιδιά, για αυτό το λόγο είναι οι τιμές τόσο χαμηλές. Γιατί στην ουσία ψιλό ξεχνάς το κομμάτι εγγύηση. Και τα εδώ επίσημα service(νομίζω είχε αναφερθεί ότι η Smartec αναλαμβάνει τα Oneplus) γενικά δεν ασχολούνται με κινητά από Κίνα. Οποιος σκέφτεται να κρατήσει μια συσκευή για καιρό, και ειδικά σε αυτά τα χρήματα, αποφεύγει δια ροπάλου αγορά από Κίνα. Ασε που Black Friday/γιορτές πλησιάζουν. Τόσες προτάσεις θα υπάρξουν στα 700 και 800ευρώ. 1
Tetix Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Είστε εκτός θέματος. @Systemfreak Υπάρχει έξτρα έκπτωση -10% για φοιτητές. Αρκεί να βρει κάποιος ένα ιδρυματικό e-mail (εγώ έχω NTUA οπότε πέρασε χωρίς κάποιο επιπλέον έλεγχο). Τελική τιμή: 215,10ε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα