Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 29 minutes ago, kirileman said: Κάτσε, είμαι στην αναμονή όσο το ελέγχουν το θέμα οι αρμόδιοι, είμαι σε καλά χέρια. 😁 Don't worry, δεν το αλλάζουν ένα ένα, θα γίνει και το δικό σου μαζί με πολλών άλλων. Btw επίσημα και στο Cosmote app από σήμερα.
kirileman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 8 minutes ago, Thresh said: Don't worry, δεν το αλλάζουν ένα ένα, θα γίνει και το δικό σου μαζί με πολλών άλλων. Btw επίσημα και στο Cosmote app από σήμερα. Καλά, στο app και σε μένα 500/250 γράφει, αλλά... Κάποια μλκία έκαναν. Πρόταση της τεχνικού, κάνε reset. Ήξερα ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει αυτό, αλλά έκανα. Αποτέλεσμα αυτού να μην έχω τώρα ούτε τηλεφωνία! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, kirileman said: Καλά, στο app και σε μένα 500/250 γράφει, αλλά... Κάποια μλκία έκαναν. Πρόταση της τεχνικού, κάνε reset. Ήξερα ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει αυτό, αλλά έκανα. Αποτέλεσμα αυτού να μην έχω τώρα ούτε τηλεφωνία! Βιάστηκες, έπρεπε να περιμένεις προς το βραδυ και για το restart και για το reset.
kirileman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, Thresh said: Βιάστηκες, έπρεπε να περιμένεις προς το βραδυ και για το restart και για το reset. Για να το λες, κάτι θα ξέρεις. Που σημαίνει ότι το βράδυ θα φτιάξει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, kirileman said: Για να το λες, κάτι θα ξέρεις. Που σημαίνει ότι το βράδυ θα φτιάξει. Μπα απλά υποθέτω ότι όλο και κάτι θα έλουσαν και τους παίρνει παραπάνω χρόνο για να ξεμπερδέψουν. 😛
kirileman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, Thresh said: Μπα απλά υποθέτω ότι όλο και κάτι θα έλουσαν και τους παίρνει παραπάνω χρόνο για να ξεμπερδέψουν. 😛 Θα τους δώσω λίγο χρόνο (δηλαδή ένα 24ώρο), αλλιώς σπάσιμο συμβολαίου και Κοτέ, κι ας μου βγαίνει 20 ευρώ παραπάνω όλο το πακέτο σταθερής-κινητής. I am too old for this shit.
loran Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, kirileman είπε Καλά, στο app και σε μένα 500/250 γράφει, αλλά... Κάποια μλκία έκαναν. Πρόταση της τεχνικού, κάνε reset. Ήξερα ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει αυτό, αλλά έκανα. Αποτέλεσμα αυτού να μην έχω τώρα ούτε τηλεφωνία! Πλέον έχω μάθει πως δεν κάνεις reset όταν ξέρεις ότι δεν θα φτιάξει κάτι. Το πιο πιθανό είναι να μην έχουν ενημέρωση από την πρώτη βαθμίδα τεχνικής υποστήριξης και λένε αυτά που λένε σε όλους. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, kirileman said: Θα τους δώσω λίγο χρόνο (δηλαδή ένα 24ώρο), αλλιώς σπάσιμο συμβολαίου και Κοτέ, κι ας μου βγαίνει 20 ευρώ παραπάνω όλο το πακέτο σταθερής-κινητής. I am too old for this shit. Υπερβολές, λίγη υπομονή... 2
kirileman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, loran said: Πλέον έχω μάθει πως δεν κάνεις reset όταν ξέρεις ότι δεν θα φτιάξει κάτι. Το πιο πιθανό είναι να μην έχουν ενημέρωση από την πρώτη βαθμίδα τεχνικής υποστήριξης και λένε αυτά που λένε σε όλους. Πρέπει να άλλαξε και το firmware, γιατί δεν μπαίνω πια με κωδικούς Nova admin... 6 minutes ago, Thresh said: Υπερβολές, λίγη υπομονή... Λες και δεν ξέρεις τη Nova/Tellas κλπ, τι γίνεται όταν κάτι χαλάσει. Τα έχουμε ζήσει πολλάκις (όχι του Σύριζα). Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από kirileman 2
iolakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, kirileman είπε Έφτιαξε.... Αντί για 500/250 πήγε 500/25! Πώς κάνω και εγώ έτσι για 1 μηδενικό; μη νιώθεις μόνος. εγώ σε 1000/100 έχω πάει σε 1000/80. Το γελοίο είναι οτι αν αλλάξω username σε [email protected] ξαφνικά ισιώνει η ταχύτητα, αλλά δεν δουλεύει τίποτε άλλο σωστά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 5 minutes ago, iolakos said: εγώ σε 1000/100 έχω πάει σε 1000/80. Nova υποδομή?
iolakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Nova υποδομή? μάγος είσαι; Να ετοιμάσω φανουρόπιτα μπας και στρώσει; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, iolakos said: μάγος είσαι; Να ετοιμάσω φανουρόπιτα μπας και στρώσει; Ουσιαστικά περιμένεις κι εσύ τη Nova για να αναβαθμίσει, όχι την Cosmote
iolakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Thresh είπε Ουσιαστικά περιμένεις κι εσύ τη Nova για να αναβαθμίσει, όχι την Cosmote Απλα μου κανει εντύπωση γιατί πιάνω full ταχύτητα με username [email protected] και χάλια με τa σωστά credentials
kirileman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, iolakos said: Απλα μου κανει εντύπωση γιατί πιάνω full ταχύτητα με username [email protected] και χάλια με τa σωστά credentials Λίγη υπομονή και θα εκτιναχθεί το ελατήριο της ταχύτητας... και της οικονομίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα