Super Moderators Thresh Δημοσ. Κυριακή στις 11:37 πμ Super Moderators Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:37 πμ 1 minute ago, link_z said: Πότε ξεκίνησε αυτή η δράση φίλε μου; Αν έχεις κάποιο σύνδεσμο κοινοποίησε τον. Ευχαριστώ. Ξύνεις πληγή. 😛 Λογικά μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκινήσει, ενώ έπρεπε εδώ και κάνα 2μηνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. Κυριακή στις 03:28 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 03:28 μμ Το voucher για την οπτική ίνα ξέρουμε πότε θα βγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Κυριακή στις 03:30 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Κυριακή στις 03:30 μμ 2 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: Το voucher για την οπτική ίνα ξέρουμε πότε θα βγει? Ακριβώς από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apanos-gr Δημοσ. Δευτέρα στις 02:09 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 02:09 μμ Στις 8/11/2024 στις 10:23 ΜΜ, menthol1979 είπε Για να πιάσει με WiFi όχι 1000 αλλά και πάνω από 600-700 θέλει βαρβάτο κινητό, με WiFi 6E σε κανάλι 160MHz ΤΟ ΠΟΛΥ 4-5 εκατοστά φάτσα κάρτα απέναντι από το router ΚΑΙ ΑΜΑ. Τώρα για 10-20 παλαβούς σαν και μας που έχουμε έτσι ρωτάμε για να περνάει η ώρα Πάντως σε 1Gbps Cosmote και εναν Κινέζο AP της σειράς, το iphone τελικιάζει σε πάνω απο 900 κάθε φορά και όχι φάτσα στο AP, ούτε σε 5 εκατοστά απόσταση (μερικά μέτρα και όχι σε ευθεία επαφή με το AP)! Δεν το λες και άσχημο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. Δευτέρα στις 03:57 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 03:57 μμ On 08/11/2024 at 21:41, Thresh said: Όλους Έφυγε η αίτηση για 500ρα. Ευτυχώς που υπάρχει το insomnia και ενημερωνόμαστε. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:34 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 04:34 μμ 2 ώρες πριν, apanos-gr είπε Πάντως σε 1Gbps Cosmote και εναν Κινέζο AP της σειράς, το iphone τελικιάζει σε πάνω απο 900 κάθε φορά και όχι φάτσα στο AP, ούτε σε 5 εκατοστά απόσταση (μερικά μέτρα και όχι σε ευθεία επαφή με το AP)! Δεν το λες και άσχημο!!! iPhone 15άρι φαντάζομαι η νεότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apanos-gr Δημοσ. Δευτέρα στις 04:36 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 04:36 μμ 1 λεπτό πριν, menthol1979 είπε iPhone 15άρι φαντάζομαι η νεότερο; Ναι ισχύει, 16pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:01 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 06:01 μμ 1 ώρα πριν, apanos-gr είπε Ναι ισχύει, 16pro Το έγραψα, από το 15 και μετά που έχουν 6Ε άρα και 6αρα μπάντα θα δεις τέτοιες ταχύτητες. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα να γίνουν όλα, σίγουρα για τους παρόχους θα έχει αρκετό πονοκέφαλο από χρήστες που θα γκρινιάζουν με κινητά του 200αρικου που δεν πιάνουν 1000… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 06:03 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Δευτέρα στις 06:03 μμ 1 minute ago, menthol1979 said: Το έγραψα, από το 15 και μετά που έχουν 6Ε άρα και 6αρα μπάντα θα δεις τέτοιες ταχύτητες. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα να γίνουν όλα, σίγουρα για τους παρόχους θα έχει αρκετό πονοκέφαλο από χρήστες που θα γκρινιάζουν με κινητά του 200αρικου που δεν πιάνουν 1000… Πάντως με το Realme GT Neo 2 που είναι απλά με WiFi 6 των 5Ghz σχεδόν τερματίζει την 1Gbps στα 920Mbps. Ubiquiti access point όμως, αλλά έχω ακούσει αντίστοιχες επιδόσεις ακόμα και στο Speedport Plus 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:11 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:11 μμ 4 ώρες πριν, Thresh είπε Πάντως με το Realme GT Neo 2 που είναι απλά με WiFi 6 των 5Ghz σχεδόν τερματίζει την 1Gbps στα 920Mbps. Ubiquiti access point όμως, αλλά έχω ακούσει αντίστοιχες επιδόσεις ακόμα και στο Speedport Plus 2. Αυτό γίνεται γιατί κατά μεγάλη πιθανότητα υποστηρίζει εύρος 160MHz στα 5GHz. Το iPhone 14 Pro Max μου, σε Ubiquiti AP 6άρι μετα βίας 600-650 καθ' ότι υποστηρίζει μέχρι 80MHz εύρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 10:14 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:14 μμ 2 minutes ago, menthol1979 said: Αυτό γίνεται γιατί κατά μεγάλη πιθανότητα υποστηρίζει εύρος 160MHz στα 5GHz. Το iPhone 14 Pro Max μου, σε Ubiquiti AP 6άρι μετα βίας 600-650 καθ' ότι υποστηρίζει μέχρι 80MHz εύρος. Nope, έχω ρυθμισμένα τα U6-Pro μου στα 80mhz channel width. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:16 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:16 μμ 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Nope, έχω ρυθμισμένα τα U6-Pro μου στα 80mhz channel width. Χμ. Και μένα τα U6 Mesh μου στα 80MHz. Άρα το 14 pro max είναι χρέπι. Ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cp5120 Δημοσ. Τρίτη στις 01:51 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 01:51 πμ Έχω 100αρα εδώ και 2 χρόνια από την cosmote με την προσφορά των €30, η οποία ανανεώθηκε με την ίδια χρεώση. Η σύνδεση είναι πολύ πιο σταθεση από τον χαλκό, παρόλο που η ταχύτητα παραμένει η ίδια. Απλά αναρωτιέμαι για τους οικιακούς χρήστες, τι ακριβώς (θέλουν να) κάνουν με συνδέσεις 200, 300, 500 ή 1000Mbps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 πμ Super Moderators Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 πμ 7 hours ago, cp5120 said: Έχω 100αρα εδώ και 2 χρόνια από την cosmote με την προσφορά των €30, η οποία ανανεώθηκε με την ίδια χρεώση. Η σύνδεση είναι πολύ πιο σταθεση από τον χαλκό, παρόλο που η ταχύτητα παραμένει η ίδια. Απλά αναρωτιέμαι για τους οικιακούς χρήστες, τι ακριβώς (θέλουν να) κάνουν με συνδέσεις 200, 300, 500 ή 1000Mbps? Ό,τι κάνουν και στο εξωτερικό. Πως νομίζεις ότι βγαίνουν οι χώρες ψηλά στις κατατάξεις ταχυτήτων internet, επιλέγοντας 50 και 100Mbps? Θα μου πεις και τι με νοιάζει δεν "τις" μετράμε, παρόλα αυτά όμως μια χαρά κράξιμο ρίχνουμε κάθε φορά που βλέπουμε τέτοιο γράφημα. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apanos-gr Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ 16 ώρες πριν, menthol1979 είπε Αυτό γίνεται γιατί κατά μεγάλη πιθανότητα υποστηρίζει εύρος 160MHz στα 5GHz. Το iPhone 14 Pro Max μου, σε Ubiquiti AP 6άρι μετα βίας 600-650 καθ' ότι υποστηρίζει μέχρι 80MHz εύρος. Ναι ισχύει επίσης. Το προηγούμενο κινητό μου ήταν iphone 14 pro max και έχω δει μετα βιας εως 700 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα