Προς το περιεχόμενο

Από τις 8 Δεκεμβρίου οι πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες upload στις FTTH συνδέσεις των Cosmote, Nova και Vodafone

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
1 minute ago, link_z said:

Πότε ξεκίνησε αυτή η δράση φίλε μου; Αν έχεις κάποιο σύνδεσμο κοινοποίησε τον. Ευχαριστώ.

Ξύνεις πληγή. 😛

Λογικά μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκινήσει, ενώ έπρεπε εδώ και κάνα 2μηνο. :(

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
2 minutes ago, Exodia The Forbidden One said:

Το voucher για την οπτική ίνα ξέρουμε πότε θα βγει?

Ακριβώς από πάνω.

Στις 8/11/2024 στις 10:23 ΜΜ, menthol1979 είπε

Για να πιάσει με WiFi όχι 1000 αλλά και πάνω από 600-700 θέλει βαρβάτο κινητό, με WiFi 6E σε κανάλι 160MHz ΤΟ ΠΟΛΥ 4-5 εκατοστά φάτσα κάρτα απέναντι από το router ΚΑΙ ΑΜΑ.

Τώρα για 10-20 παλαβούς σαν και μας που έχουμε έτσι ρωτάμε για να περνάει η ώρα :)

Πάντως σε 1Gbps Cosmote και εναν Κινέζο AP της σειράς, το iphone τελικιάζει σε πάνω απο 900 κάθε φορά και όχι φάτσα στο AP, ούτε σε 5 εκατοστά απόσταση (μερικά μέτρα και όχι σε ευθεία επαφή με το AP)! Δεν το λες και άσχημο!!!

2 ώρες πριν, apanos-gr είπε

Πάντως σε 1Gbps Cosmote και εναν Κινέζο AP της σειράς, το iphone τελικιάζει σε πάνω απο 900 κάθε φορά και όχι φάτσα στο AP, ούτε σε 5 εκατοστά απόσταση (μερικά μέτρα και όχι σε ευθεία επαφή με το AP)! Δεν το λες και άσχημο!!!

iPhone 15άρι φαντάζομαι η νεότερο;

1 ώρα πριν, apanos-gr είπε

Ναι ισχύει, 16pro

Το έγραψα, από το 15 και μετά που έχουν 6Ε άρα και 6αρα μπάντα θα δεις τέτοιες ταχύτητες. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα να γίνουν όλα, σίγουρα για τους παρόχους θα έχει αρκετό πονοκέφαλο από χρήστες που θα γκρινιάζουν με κινητά του 200αρικου που δεν πιάνουν 1000…

• Like 1

• Super Moderators
1 minute ago, menthol1979 said:

Το έγραψα, από το 15 και μετά που έχουν 6Ε άρα και 6αρα μπάντα θα δεις τέτοιες ταχύτητες. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα να γίνουν όλα, σίγουρα για τους παρόχους θα έχει αρκετό πονοκέφαλο από χρήστες που θα γκρινιάζουν με κινητά του 200αρικου που δεν πιάνουν 1000…

Πάντως με το Realme GT Neo 2 που είναι απλά με WiFi 6 των 5Ghz σχεδόν τερματίζει την 1Gbps στα 920Mbps. Ubiquiti access point όμως, αλλά έχω ακούσει αντίστοιχες επιδόσεις ακόμα και στο Speedport Plus 2.

4 ώρες πριν, Thresh είπε

Πάντως με το Realme GT Neo 2 που είναι απλά με WiFi 6 των 5Ghz σχεδόν τερματίζει την 1Gbps στα 920Mbps. Ubiquiti access point όμως, αλλά έχω ακούσει αντίστοιχες επιδόσεις ακόμα και στο Speedport Plus 2.

Αυτό γίνεται γιατί κατά μεγάλη πιθανότητα υποστηρίζει εύρος 160MHz στα 5GHz. Το iPhone 14 Pro Max μου, σε Ubiquiti AP 6άρι μετα βίας 600-650 καθ' ότι υποστηρίζει μέχρι 80MHz εύρος.

• Super Moderators
2 minutes ago, menthol1979 said:

Αυτό γίνεται γιατί κατά μεγάλη πιθανότητα υποστηρίζει εύρος 160MHz στα 5GHz. Το iPhone 14 Pro Max μου, σε Ubiquiti AP 6άρι μετα βίας 600-650 καθ' ότι υποστηρίζει μέχρι 80MHz εύρος.

Nope, έχω ρυθμισμένα τα U6-Pro μου στα 80mhz channel width.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Nope, έχω ρυθμισμένα τα U6-Pro μου στα 80mhz channel width.

Χμ. Και μένα τα U6 Mesh μου στα 80MHz. Άρα το 14 pro max είναι χρέπι. Ωραία.

Έχω 100αρα εδώ και 2 χρόνια από την cosmote με την προσφορά των €30, η οποία ανανεώθηκε με την ίδια χρεώση. Η σύνδεση είναι πολύ πιο σταθεση από τον χαλκό, παρόλο που η ταχύτητα παραμένει η ίδια. Απλά αναρωτιέμαι για τους οικιακούς χρήστες, τι ακριβώς (θέλουν να) κάνουν με συνδέσεις 200, 300, 500 ή 1000Mbps?

• Super Moderators
7 hours ago, cp5120 said:

Έχω 100αρα εδώ και 2 χρόνια από την cosmote με την προσφορά των €30, η οποία ανανεώθηκε με την ίδια χρεώση. Η σύνδεση είναι πολύ πιο σταθεση από τον χαλκό, παρόλο που η ταχύτητα παραμένει η ίδια. Απλά αναρωτιέμαι για τους οικιακούς χρήστες, τι ακριβώς (θέλουν να) κάνουν με συνδέσεις 200, 300, 500 ή 1000Mbps?

Ό,τι κάνουν και στο εξωτερικό.

Πως νομίζεις ότι βγαίνουν οι χώρες ψηλά στις κατατάξεις ταχυτήτων internet, επιλέγοντας 50 και 100Mbps? Θα μου πεις και τι με νοιάζει δεν "τις" μετράμε, παρόλα αυτά όμως μια χαρά κράξιμο ρίχνουμε κάθε φορά που βλέπουμε τέτοιο γράφημα. 😛

16 ώρες πριν, menthol1979 είπε

Ναι ισχύει επίσης. Το προηγούμενο κινητό μου ήταν iphone 14 pro max και έχω δει μετα βιας εως 700

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...