Προς το περιεχόμενο

Από τις 8 Δεκεμβρίου οι πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες upload στις FTTH συνδέσεις των Cosmote, Nova και Vodafone

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
6 minutes ago, 7nisiotis said:

Mε το καταγραμμένο σενάριο που κοντεύει να γινει ανέκδοτο του voucher τι έγινε τελικά; Το οποίο από 15 Σεπτέμβρη περιμέναμε;

Υπέγραψαν την ΚΥΑ χθες επιτέλους, πλέον περιμένουμε το site.

11 minutes ago, Painmaker said:

Εγώ θέλω 2.5GBps ,αν βγάλουν τόσο υποστηρίζει η ethernet θύρα στον υπολογιστή μου .

Χασουρα μισό giga, χαλάλι. 😛

• Like 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Να υποθεσω μονο αθηνα και θεσσαλονικη, η υπολοιπη ενδοχωρα φατε adsl αντε και στην καλυτερη vdsl εως 50, μεχρι το 2050 θα εχει και η κουτση μαρια 

Πάτρα και δυτική Ελλάδα υπάρχουν επιλογές

(Η φωτό ψεύδεται, 900/880 έχει συνήθως)

image.png

Επεξ/σία από mandos
  • Like 1

6 ώρες πριν, kinitos είπε

Φοβούνται μην χαλάσουν τους δρόμους που είναι αλφαδια.

Σκέψου ένα δρομο διαμάντι να κάνει σκαψιματα η χ εταιρεια και να τον κάνει χάλια.

Στην Ομόνοια μετά το πέρασμα των νέων πεζοδρομίων από τον πρώην δήμαρχο. Αρχίσανε πάλι τα σκαψίματα. Δεν ξέρω τι θέλουν να περάσουν αλλά εικάζω οπτικές ίνες. Μου φαίνεται πάρα πολύ άσχημο αυτό που γίνεται με τα συνεχή σκαψίματα και ξηλωματα.

5 ώρες πριν, gorge18 είπε

Ειχαν κανει 2 αναβαθμίσεις τετοιες. Εγω απο τα 256 (με το πακετο τοτε της hol) με πηγαν μετα στα 512 και μετα με πηγαν στα 1mbps! μεσα σε 1 χρονο νομιζω; Δωρεαν...

Εγώ είχα hol τότε, φοιτητικό πακέτο. Πήγε 768 πρώτη αναβάθμιση. Και 1-2 χρόνια μετά ανέβηκε κάπου στα 2-3 mbps πάλι χωρίς αύξηση κόστους. 

• Like 1

Το θέμα δεν είναι απλά η διαθεσιμότητα αλλά και οι τιμές να χαμηλώσουν έτσι ώστε ο μέσος χρήστης που χρησιμοποιεί social media, η YouTube ή netflix που δεν χρειάζεται πάνω από 50mbps το άτομο να αναβαθμίσει σε FTTH.

Επεξ/σία από Painmaker

Παιδες, εγω τηλεργαζομαι απο ενα χωριο διπλα στο Αιγιο, τα εξωτικα Νικολαιικα.

Χαλκος και 8Mbps στην καλυτερη. Στα χωρια υπαρχει σχεδιο να μπουν οπτικες ινες ή μονο στις πολεις, οπου υπαρχει και το καλυτερο business case ;

36 λεπτά πριν, endeka είπε

Παιδες, εγω τηλεργαζομαι απο ενα χωριο διπλα στο Αιγιο, τα εξωτικα Νικολαιικα.

Χαλκος και 8Mbps στην καλυτερη. Στα χωρια υπαρχει σχεδιο να μπουν οπτικες ινες ή μονο στις πολεις, οπου υπαρχει και το καλυτερο business case ;

Στα νικολεικα και στα χωριά βάλε ασύρματο και άσε το χαλκό. Μέχρι και στα τριζόνια έχει φτάσει το 1000/1000

Εγώ στο Ρίο έπιανα 1m/250k (καλά διάβασες), ο ίδιος ο οτετζης μου είπε να μη τη βάλω και να πάω σε WISP

Επεξ/σία από mandos
  • Like 2

Και Θεσσαλονίκη τα ίδια χάλια ειμαστε. Έχω αποδεχθεί οτι δεν θα έρθει οπτική ίνα ποτέ (λίγο έξω απο το κέντρο πολης) οπότε επένδυσα σε 5g και σώθηκα.

Η optiland στις Σερρες. (κατι σαν Ιnalan για τους Αθηναιους που δεν ξερουν τι εστι optiland) εχουμε 100/100  download/upload  εδω και 5 χρονια με χαμηλο παγιο,τις εχουμε γραμμενες τις 3 συστημικες τραπεζ....εεε εταιρειες ιντερνετ εννοω... 

12 ώρες πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Να υποθεσω μονο αθηνα και θεσσαλονικη, η υπολοιπη ενδοχωρα φατε adsl αντε και στην καλυτερη vdsl εως 50, μεχρι το 2050 θα εχει και η κουτση μαρια 

Εμεις στην Αχαια πληρωνουμε 25adsl και με homebooster πιανουμε 14....τα 50 μας φαινονται ονειρο!!!

9 ώρες πριν, Thresh είπε

Οι πάροχοι.

ευχαριστώ.

Δεν ξέρουμε όμως ποιος πάροχος έχει περάσει ινες στην συγκεκριμένη περιοχή;

τελη αυγούστου με μέσα σεπτεμβρίου στο απο πάνω στενό μου και κατα μήκος του δρόμου εσκαβαν και ειχα δει οτι περνούσαν. Σύμφωνα με τον χάρτη λοιπόν, το απο πάνω στενό μου έχει κοκκινες τελίτσες, αυτό σημαίνει οτι έχουν μπει οι αναμονές η οτι απλά υπάρχει διαθεσιμότητα;

13 ώρες πριν, Thresh είπε

Ώπου έχει διαθεσιμότητα ο χάρτης FTTH GOV.

Η κάλυψη βρίσκεται λίγο κάτω από το 50% του τελικού στόχου.

Οταν παταω πανω στο κτηριο μου, μου βγαζει Δεη και ΟΤΕ αλλα προς το παρον τιποτα απο αυτα δεν ειναι ακομα διαθεσιμα  εμπορικα. Μια ακομα πληροφορια που δειχνει ειναι το "καλυψη απο" 31/12/24 και 29/11/24 αντιστοιχα. Αυτο τι ειναι;  

Ηρθε και σε εμένα το μήνυμα από Cosmote.Επιτέλους 500mbps UP!

Από το διπλασιασμό του adsl έχουν να δώσουν δωρεάν αναβάθμιση στον κόσμο.

Τώρα πιστεύω ότι τα 50 ευρώ το μήνα είναι μία καλή τιμή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...