safridia Δημοσ. Παρασκευή στις 10:15 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:15 μμ (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, menthol1979 είπε Χμ, με τι ONT θα κατέβουν για την 3Gbps άραγε 🤔 Εμενα μου κανει εντυπωση ποιος πελατης εχει εξοπλισμο για 3Gbps σημερα. Εχω βαλει πολλες 1Gbps, και περα οτι δεν εχω φορητο οργανο να τις μετρησω σωστα (το οργανο βγαζει 1Gbps, και με το overhead βγαζει 920-940) σχεδον κανεις πελατης δεν εχει τον σχετικο εξοπλισμο να του δουμε πραγματικα 1000. Βασικα μονο ενας πελατης ειχε καλυτερη καρτα δικτυου και ενας αλλος το Samsung Galaxy 24. Αυτοι οι δυο ειναι οι μοναδικοι που ειδαν καθαρο 1000αρι. Οι αλλοι τερματιζαν στα 930 και κλαιγονταν γιατι δεν πιανει τοσο το wifi του mid range κινητο τους Μην πειτε οτι οποιος θα το ζητησει θα ξερει και τι να το κανει. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Τους πουλανε οτι με την καλυτερη ταχυτητα θα πιανει και το wifi και στα μεσα δωματια του σπιτιου Εχει γινει εγκατασταση 1000 σε ηλικιωμενη κυρια που δεν χρησιμοποιει καν ιντερνετ περα απο iptv Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:17 μμ από safridia 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 10:22 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:22 μμ 5 minutes ago, safridia said: Εμενα μου κανει εντυπωση ποιος πελατης εχει εξοπλισμο για 3Gbps σημερα. Κάμποσοι, μερακλήδες. Αν μιλάμε για 1 PC δεν είναι και τρομερό το κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ 5 λεπτά πριν, safridia είπε Εμενα μου κανει εντυπωση ποιος πελατης εχει εξοπλισμο για 3Gbps σημερα. Εχω βαλει πολλες 1Gbps, και περα οτι δεν εχω φορητο οργανο να τις μετρησω σωστα (το οργανο βγαζει 1Gbps, και με το overhead βγαζει 920-940) σχεδον κανεις πελατης δεν εχει τον σχετικο εξοπλισμο να του δουμε πραγματικα 1000. Βασικα μονο ενας πελατης ειχε καλυτερη καρτα δικτυου και ενας αλλος το Samsung Galaxy 24. Αυτοι οι δυο ειναι οι μοναδικοι που ειδαν καθαρο 1000αρι. Οι αλλοι τερματιζαν στα 930 και κλαιγονταν γιατι δεν πιανει τοσο το wifi του mid range κινητο τους Μην πειτε οτι οποιος θα το ζητησει θα ξερει και τι να το κανει. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Τους πουλανε οτι με την καλυτερη ταχυτητα θα πιανει και το wifi και στα μεσα δωματια του σπιτιου Εχει γινει εγκατασταση 1000 σε ηλικιωμενη κυρια που δεν χρησιμοποιει καν ιντερνετ περα απο iptv Για να πιάσει με WiFi όχι 1000 αλλά και πάνω από 600-700 θέλει βαρβάτο κινητό, με WiFi 6E σε κανάλι 160MHz ΤΟ ΠΟΛΥ 4-5 εκατοστά φάτσα κάρτα απέναντι από το router ΚΑΙ ΑΜΑ. Τώρα για 10-20 παλαβούς σαν και μας που έχουμε έτσι ρωτάμε για να περνάει η ώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uniquegr Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ 1 ώρα πριν, oletiras είπε Αν ο Δημος μολις εστρωσε δρόμους ή αν οι πάροχοι θελουν να κλεισουν τα αυλακια που ανοιγουν με πασαλείματα, καλα κάνει ο Δημος απο την μεριά του. Το 2021 είχε στρώσει οπτικές ίνες η Wind στη περιοχή μου, μαζί πέρασαν και νέους αγωγούς της αποχέτευσης και μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, έγινε ασφαλτόστρωση. Ήμουν μικρό παιδί όταν είχε γίνει η προηγούμενη ασφαλτόστρωση. Λίγο καιρό μετά, άρχισαν να τρυπάνε για εργασίες της ΕΥΔΑΠ και να'σου πάλι τα γνωστά μπαλώματα. Μέχρι το Πάσχα που μας πέρασε όπου ήρθε το φυσικό αέριο, έκανε κόσκινο πάλι τους δρόμους και έκλεισε τα αυλάκια με τα γνωστά μπαλώματα. Χάλια πάλι ο δρόμος, μέσα σε δύο χρόνια απο την ασφαλτόστρωσή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanourisfz6 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:30 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:30 μμ η οπτικη ινα που ξεκινησε ο χοντρος απο το 2008 στην οδο ριγηλης πρωτα τωρα φτασαμε 2024 σε λιγο το 2025 ελεος οι βουλγαροι εχουν αυτες τις ταχυτητες απο το 2014 με μισα λεφτα κοστος..μονο να τρωνε τα κονδυλια της ευρωπης τα λαμογια τιποτα αλλο...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. Παρασκευή στις 10:44 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:44 μμ 28 λεπτά πριν, safridia είπε Εμενα μου κανει εντυπωση ποιος πελατης εχει εξοπλισμο για 3Gbps σημερα. Εχω βαλει πολλες 1Gbps, και περα οτι δεν εχω φορητο οργανο να τις μετρησω σωστα (το οργανο βγαζει 1Gbps, και με το overhead βγαζει 920-940) σχεδον κανεις πελατης δεν εχει τον σχετικο εξοπλισμο να του δουμε πραγματικα 1000. Βασικα μονο ενας πελατης ειχε καλυτερη καρτα δικτυου και ενας αλλος το Samsung Galaxy 24. Αυτοι οι δυο ειναι οι μοναδικοι που ειδαν καθαρο 1000αρι. Οι αλλοι τερματιζαν στα 930 και κλαιγονταν γιατι δεν πιανει τοσο το wifi του mid range κινητο τους Μην πειτε οτι οποιος θα το ζητησει θα ξερει και τι να το κανει. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Τους πουλανε οτι με την καλυτερη ταχυτητα θα πιανει και το wifi και στα μεσα δωματια του σπιτιου Εχει γινει εγκατασταση 1000 σε ηλικιωμενη κυρια που δεν χρησιμοποιει καν ιντερνετ περα απο iptv Το iptv καίει αρκετά και ρίχνει το bandwidth, τώρα το γιατί 🤷 αλλά γενικά είναι θέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:56 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:56 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ενω εχουν αφήσει αναμονη εδω και 2 χρονια ειναι η μόνη πολυκατοικία που δεν υπαρχει διαθέσιμη μπορω να κάνω καπού αίτηση για το τι γίνεται ? Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:56 μμ από lelos1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:14 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:14 μμ 2 ώρες πριν, Thresh είπε Ώπου έχει διαθεσιμότητα ο χάρτης FTTH GOV. Η κάλυψη βρίσκεται λίγο κάτω από το 50% του τελικού στόχου. τον χάρτη αυτον ποιος τον ενημερώνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 μμ Γνωρίζει κανείς για τα Ιωάννινα τι προβλέπεται ? έχει ακούσει / δει κάποιες ανακοινώσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
earthdog Δημοσ. Παρασκευή στις 11:34 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:34 μμ 2 ώρες πριν, kirileman είπε Άρα για Nova η προσφορά αφορά μόνο όσους βρίσκονται στο ιδιόκτητο δίκτυό της. Εκτός αν δίνουν πλέον και τα μεγάλα πακέτα σε όλους και δεν το πήρα χαμπάρι... Είμαι NOVA σε δίκτυο ΟΤΕ και ανέβηκα από 200 - >500, δίνουν μέχρι 1G 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:43 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:43 μμ 8 λεπτά πριν, earthdog είπε Είμαι NOVA σε δίκτυο ΟΤΕ και ανέβηκα από 200 - >500, δίνουν μέχρι 1G Αυτόματα έγινε; Κι εγώ 200ρα έχω στη nova και βλέπω ότι ο οτε δίνει έως και 1gbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
earthdog Δημοσ. Παρασκευή στις 11:47 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:47 μμ 3 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Αυτόματα έγινε; Κι εγώ 200ρα έχω στη nova και βλέπω ότι ο οτε δίνει έως και 1gbps. Οχι τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα αν δίνουν παραπάνω. Εκαναν τον έλεγχο και μου είπαν οκ. Συμβόλαια και αναβάθμιση σε 5 μέρες συνολικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 11:53 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:53 μμ 38 minutes ago, Xristaras12 said: τον χάρτη αυτον ποιος τον ενημερώνει; Οι πάροχοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. Σάββατο στις 12:13 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 12:13 πμ 3 hours ago, Thresh said: Και καθυστέρησαν και μερικές βδομάδες μετά την 16/11 που ήταν το νωρίτερο που θα μπορούσαν. Spoiler: Τότε θα βγει και το πακέτο των 3Gbps. Mε το καταγραμμένο σενάριο που κοντεύει να γινει ανέκδοτο του voucher τι έγινε τελικά; Το οποίο από 15 Σεπτέμβρη περιμέναμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Painmaker Δημοσ. Σάββατο στις 12:14 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 12:14 πμ 3 ώρες πριν, Thresh είπε Και καθυστέρησαν και μερικές βδομάδες μετά την 16/11 που ήταν το νωρίτερο που θα μπορούσαν. Spoiler: Τότε θα βγει και το πακέτο των 3Gbps. Εγώ θέλω 2.5GBps ,αν βγάλουν τόσο υποστηρίζει η ethernet θύρα στον υπολογιστή μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα