Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κάσας σε Casio 1200 (casioak)

CoffeeDrink10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, έχω το ρολόι του τίτλου , μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά το συγκεκριμένο που έχω είναι με γυαλιστερό μαύρο λουράκι και κάσα.

Το αποτέλεσμα είναι, το μάυρο να είναι βαψιμο-βερνίκι και σε κάποια σημεία να έχει ξυστεί και να φαίνεται από μέσα το άσπρο πλαστικό και να είναι άσχημο. εχω βρεί σε διαφορα σάιτ να πουλάνε κάσες σε διαφορα στυλ και χρώματα. Πήγα στον αντιπρόσωπο της πόλης μου και μου είπε δεν αναλαμβάνει να αλλάξει την κάσα όμως. Πού μπορώ να απευθυνθώ εντός Ελλάδας για τέτοια εργασία, το έχει κάνει κανένας;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, CoffeeDrink10 είπε

Καλησπέρα σε όλους, έχω το ρολόι του τίτλου , μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά το συγκεκριμένο που έχω είναι με γυαλιστερό μαύρο λουράκι και κάσα.

Το αποτέλεσμα είναι, το μάυρο να είναι βαψιμο-βερνίκι και σε κάποια σημεία να έχει ξυστεί και να φαίνεται από μέσα το άσπρο πλαστικό και να είναι άσχημο. εχω βρεί σε διαφορα σάιτ να πουλάνε κάσες σε διαφορα στυλ και χρώματα. Πήγα στον αντιπρόσωπο της πόλης μου και μου είπε δεν αναλαμβάνει να αλλάξει την κάσα όμως. Πού μπορώ να απευθυνθώ εντός Ελλάδας για τέτοια εργασία, το έχει κάνει κανένας;

Ευχαριστώ

https://elmisystems.gr/en/  ?

• Like 1

Οι τιμες στα casiooak εχουν πεσει αρκετα, ισως αξιζει απλα να παρεις αλλο ενα.. ή αλλιως παραγγελια απο κινα και youtube γιατι πιστευω αλλιως θα σε "γδαρουν"...

• Like 1

3 hours ago, Georgebek2 said:

Οι τιμες στα casiooak εχουν πεσει αρκετα, ισως αξιζει απλα να παρεις αλλο ενα.. ή αλλιως παραγγελια απο κινα και youtube γιατι πιστευω αλλιως θα σε "γδαρουν"...

Το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά το θέμα είναι οτι μου αρέσει ο συνδυασμός χρωματων που έχει η πλάκα, και δεν την έχει άλλο μοντέλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...