Phoenix7 Δημοσ. Σάββατο στις 11:27 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:27 πμ Καλησπέρα, καταρχήν αν είναι δυνατόν για το τυπικό ποιο μοντέλο αγόρασες, υπάρχουν πιο μακρινές φωτογραφίες ανοιχτής και κλειστής τηλεόρασης (να έχουμε μια σφαιρική εικόνα) Αυτό που σου πρότεινε ο Κωτσόβολος με αντικατάσταση πάνελ και άρνησή σου, σημαίνει ζητάς παραπάνω, που πιστεύω δεν θα το πάρεις, γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις ότι φταίνε αυτοί και όχι εσύ. Φταις που τον άφησες να κάνει μόνο του την εγκατάσταση Αλλά Φταίνε γιατί πουλάνε μια υπηρεσία χωρίς καθόλου εγγυήσεις - κοινώς αρπακόλλα και ότι πάρουμε Προσωπικά πιστεύω φταίει αυτός που την εγκατέστησε αν έφταιγες εσύ και ήσουν πονηρός να ξεκινήσεις όλη αυτή την διαδικασία, θα είχες κάνει την "κότα" στην αλλαγή του πάνελ που σου πρότειναν και δεν θα έκανες καν αυτό το post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. Σάββατο στις 11:29 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:29 πμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, definitio είπε ..και μόνο αυτός ο τρόπος που πήγε να εγκαταστήσει τη βάση ο τεχνικός, καθιστά τον Κωτσόβολο υπεύθυνο για την όποια ζημιά... φυσικα εφοσον όμως ο νηματοθετησ μπορει να αποδειξει οτι πριν τον τεχνικο η τηλεοραση δεν ειχε γρατζουνιες.Αν δεν μπορει εχασε....Να τονισω οτι οντως πιστευω τον νηματοθετη και θεωρω οτι οντοσ δεν ειναι υπαιτιος των γρατζουνιων .Απλα δεν χειρίζεται καλα το θεμα 9 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Προσωπικά πιστεύω φταίει αυτός που την εγκατέστησε αν έφταιγες εσύ και ήσουν πονηρός να ξεκινήσεις όλη αυτή την διαδικασία, θα είχες κάνει την "κότα" στην αλλαγή του πάνελ που σου πρότειναν και δεν θα έκανες καν αυτό το post η εφαγε ακυρο απο εκει που την αγορασε και τωρα κοιταει να τα ριξει αλλου.Απλα το τραβαει οσο τον παιρνει γιατι δεν μπορει να κταλαβει τα δικαιωματα του.Δικαιωμα να του δωσει λευτα πισω ο κοτσοβολοσ για μια τηλ που αγορασε απο αλλου δεν εχει παντως....... Επεξ/σία Σάββατο στις 11:38 πμ από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. Σάββατο στις 11:36 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:36 πμ (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, filipprin said: φυσικα εφοσον όμως ο νηματοθετησ μπορει να αποδειξει οτι πριν τον τεχνικο η τηλεοραση δεν ειχε γρατζουνιες.Αν δεν μπορει εχασε.... 1) Η ακατάλληχη μεταχείριση του προϊόντος η ίδια καθιστά τον Κωτσόβολο υπεύθυνο. 2) Το 1ο αρκεί, αλλά επιπροσθέτως αν την αποσυσκευασία την έκανε ο τεχνικός, σε συνδυασμό με την ακατάλληλη μεταχείριση, είναι νομικα υπεύθυνος 3) Να το γυρίσουμε κι ανάποδα, γιατί ανάποδα το βλέπεις...ο τεχνικός θα έπρεπε να ελε΄γξει την τηλεόραση και να αρνηθεί τον περαιτέρω χειρισμό της, αν διαπίστωνε προβλήματα/ατέλειες. Για καινούριο προϊόν, όμως, ο απολυτως ακατάλληλος χειρισμός του από "εξειδικευμένο" τεχνικό δεν αφήνει περιθώρια μη ανάληψης ευθύνης από τον Κωτσόβολο. Επεξ/σία Σάββατο στις 11:41 πμ από definitio 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. Σάββατο στις 11:47 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:47 πμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, definitio είπε 2) Το 1ο αρκεί, αλλά επιπροσθέτως αν την αποσυσκευασία την έκανε ο τεχνικός, σε συνδυασμό με την ακατάλληλη μεταχείριση, είναι νομικα υπεύθυνος γράφεις οτι η τηλ ελεχθηκε πριν απο εσενα και δεν ειχε προβλημα .Πως το εκανες αυτο χωρίς να ξεπακεταρεις.ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΗΛ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ Η ΟΧΙ.Ουτε εσυ ο ίδιος γνωριζεις λοιπον ........Η την ανοιξες και την εβαλες στην πριζα και ηταν ενταξει η δεν την ανοιξες καθολου και δεν γνωριζεις.Φασκεις και αντιφασκεις... Πρεπει να αποδειξεις οτι η ακαταλληλη μεταχείριση προκαλεσε το προβλημα οχι με λογια αλλα με ντοκουμεντα.ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ. Εχεις μπλεχτει ασχημα..... προστατευτικο ναυλον δεν ειχε μπροστα η τηλεοραση?? Επεξ/σία Σάββατο στις 11:51 πμ από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. Σάββατο στις 11:49 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:49 πμ 1 minute ago, filipprin said: γράφεις οτι η τηλ ελεχθηκε πριν και δεν ειχε προβλημα .Πως το εκανες αυτο χωρίς να ξεπακεταρεις.ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΗΛ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ Η ΟΧΙ.Ουτε εσυ ο ίδιος γνωριζεις τελικα λοιοπον ........Η την ανοιξες και την εβαλες στην πριζα και ηταν ενταξει η δεν την ανοιξες καθολου και δεν γνωριζεις.Φασκεις και αντιφασκεις... Πρεπει να αποδειξεις οτι η ακαταλληλη μεταχείριση προκαλεσε το προβλημα οχι με λογια αλλα με ντοκουμεντα.ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ. Εχεις μπλεχτει ασχημα..... Βρε κακόμοιρο τρόλ, δεν είμαι εγώ ο ιδιοκτήτης...πολύ ζόρε τραβάς. 1 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. Σάββατο στις 11:54 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:54 πμ (επεξεργασμένο) Δεν αλλαζει κατι αυτο ,μεταβιβασε του τα με τις ευχες μου. Και για σενα τα ιδια ισχυον με το ιδιοκτητη μιας και απο οτι καταλαβα τις ίδιες απόψεις εχετε.Δεν βλεπω καποιο προβλημα.... Αλλος τραβαει το ζορι ,οχι εγω..... Επεξ/σία Σάββατο στις 11:56 πμ από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Vagg_ Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 μμ Κουράγιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLHROPPP Δημοσ. Σάββατο στις 12:19 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 12:19 μμ (επεξεργασμένο) Από ότι μας έχει πει αυτός που ξεκίνησε το θέμα Η τηλεόραση είχε αγοραστεί από την Sony. Είχε έρθει τεχνικός απ την Sony την τοποθέτησε σε βάση την προγραμμάτισε τα κανάλια Έπειτα από λίγες μέρες ο αγοραστής αποφάσισε να την βάλει στον τοίχο αλλά αντί να φωνάξει την επίσημη Sony για λόγους που αυτός γνωρίζει επέλεξε το κατάστημα του κώτσο να στείλει τεχνικό να το κάνει Ο τεχνικός ήρθε έβαλε την τηλεόραση πάνω σε ένα κρεβάτι και έβαλε την βάση την τοποθέτησε και έφυγε Την ώρα της τοποθέτησης ο ιδιοκτήτης είχε τις επιφυλάξεις του ως προς το σημείο που γινόταν η προετοιμασία της τοποθέτησης πάνω σε ένα κρεβάτι το εξέφρασε αλλά ο τεχνικός τον καθησύχασε. Ο τεχνικός έφυγε χωρίς ο ιδιοκτήτης παρά τις επιφυλάξεις του δεν ζήτησε όσο ο τεχνικός ήταν παρόν να λειτουργήσει την τηλεόραση να δει ότι όλα ήταν καλά Κατόπιν ο ιδιοκτήτης ανακάλυψε γρατζουνιές στην οθόνη όπου ακουμπούσε στο κρεβάτι την ώρα της προετοιμασίας τοποθέτησης και σύμφωνα με αυτόν μάλλον οφείλονται στην διαδικασία τοποθέτησης πάνω στο κρεβάτι και ζητάει αποζημίωση από το κατάστημα που έστειλε τον τεχνικό να την τοποθετήσει Εκανα μια ανακεφαλαίωση από όσα διάβασα από την αρχή. Αν έχει την καλοσύνη όταν ο ts διαβάσει τα μηνύματα ας μας διευκρινίσει αν θέλει αν είναι έτσι Επεξ/σία Σάββατο στις 12:25 μμ από PLHROPPP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. Σάββατο στις 01:04 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:04 μμ Ο Κωτσοβολος προσφέρει επισκευή αλλά ο φίλος μας θέλει να βγάλει χρήματα. Κοινώς να αποσβέσει ένα μέρος της αγοράς και υστερα του φταίει η γραμματεία του καταναλωτή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 μμ Συμφουριτες!! Relax! το Σ/Κ ειναι εδω. Ας χαλαρώσουμε ολοι παίρνοντας βαθιές ανασες. Τρολλ και μη τρολλ. Και να θυμάστε, παντα υπάρχουν και χειρότερα!😅 1 1 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ponstan111 Δημοσ. Σάββατο στις 01:19 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:19 μμ 20 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε μην βιαζεσαι να κρινεις. αν δεν δω την ζημια με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα. Δηλαδη εκανε ο τεχνικος την μαλακια, εσυ μετα δεν άνοιξες τηλεοραση ενω ηταν παρον? να δειτε οτι λειτουργει και να δει την ζημια ο ιδιος? Πιστευω οτι θα μιλαμε για κατι απειροελαχιστο, και καλα κανει ο κοτσοβολος και δεν σου δινει λεφτα πισω. Παω στοιχημα οτι η πλευρα κοτσοβολου ειναι η σωστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Give-me-a-hit Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ 36 λεπτά πριν, ponstan111 είπε οπως βλεπεις ειχα δικιο. καμια ζημια δεν εχει η τβ, ο τυπος θελει να τον πληρωσει απο πανω ο κοτσοβολος... για μ@$%^κες ψαχνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. Σάββατο στις 02:22 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:22 μμ Ο κοτσοβολος πάντως κάποιους τους έχει βρει ήδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. Σάββατο στις 02:26 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:26 μμ Ο TP θα μας δώσει κάτι άλλο σε πληροφορία ή να πάμε στο επόμενο παρατράγουδο; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reason Δημοσ. Σάββατο στις 02:47 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:47 μμ Εγώ έκανα εγκατάσταση σε 65αρα τηλεόραση με τεχνικό του κωτσοβολου. Έγινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Την ξάπλωσε με την οθόνη στον καναπέ έβαλε την βάση στον τοίχο μετά την βάση στην τηλεόραση όπως ήταν ξαπλωμένη κ μετά την σηκώσαμε μαζί κ την ακουμπησαμε στην βάση του τοίχου να κουμπώσει. Δεν νομίζω ότι έγινε λάθος στην τεχνική εφαρμογης κ δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος να μπει το θηρίο αυτό στον τοίχο. Θέλει σίγουρα 2 άτομα.. Αλλά δεν είναι κ δύσκολο να πιάσει ο τεχνικός από την μία κ εσύ από την άλλη κ να την κουμπωσετε. Εμένα είναι 20 κιλά η τηλεόραση αντε να είναι 25 ΜΑΞ η δική σου. Για 2 άτομα δεν είναι σοβαρό βάρος. Τώρα αν έγινε ζημιά επειδή ξάπλωσε στο κρεβάτι νομίζω το λάθος είναι δικό σου. Έπρεπε να έχεις μεριμνήσει να είναι καθαρά. Εγώ ήμουν από πάνω συνέχεια μην γίνει καμία στραβή. Εσύ το πλήρωσες εσύ το πονάς. Ο τεχνικός κάνει απλά την εγκατάσταση παίρνει τα 50 κ φεύγει. Οι λεπτομέρειες της καθαριότητας κτλ. του χώρου για να μην γίνει ζημιά πέφτουν στον αγοραστή όχι στον τεχνικό. Γνώμη μου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις