kotsoz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 43 minutes ago, Give-me-a-hit said: γιατι υπαρχουν πολλοι (ναι, πολλοι), που για μια γρατζουνιτσα τοσο δα, κανουν ολοκληρο θεμα και ζητανε λεφτα πισω και βαζουν δικηγορους και κανουν μυνησεις. Το λάθος είναι ότι δεν το κάνουν όλοι.... Τι πάει να πει μια γρατζουνίτσα τόσο δα ? αν τους είχε πληρώσει με μετρητά πλαστά (όχι πολύ πλαστά όμως, λίγο ... τόσο δα) αυτοί θα το είχαν δεχθεί ? 11 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 17 λεπτά πριν, divxmania είπε ΟΛΑ ειναι καταγεγραμμένα απο την κάμερα του σπιτιού Δεν ειναι απαραίτητα καλο αυτο το επιχείρημα να ξερεις. Και καλο θα ηταν να μην το αναφέρεις πουθενά. Μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανκ 1 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divxmania Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, gorge18 είπε Δεν ειναι απαραίτητα καλο αυτο το επιχείρημα να ξερεις. Και καλο θα ηταν να μην το αναφέρεις πουθενά. Μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανκ Το περιστατικό συνέβη εντός της οικίας μου. Γενικά επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί τέτοιο υλικό, ιδίως αν αφορά νομικές διαδικασίες ή ζητήματα προσωπικής ασφάλειας. Επίσης έχω τεράστιο αυτοκόλλητο στην είσοδο του σπιτιού οπου ενημερώνει πως ο χώρος παρακολουθείται. 2 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvet Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Η αποζημίωση που αρχικά υποσχέθηκε ο Κωτσόβολος τι ακριβώς σημαίνει; Οτι σου επιστρέφει την αξία της τηλεόρασης ή μέρος αυτής ( πόσο άραγε??) και εσύ κρατάς την τηλεόραση; Αν είναι έτσι θα....το σκεφτώ! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από giorgosvet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b-boy_steve Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 12 minutes ago, solid21 said: και εγω αυτο καταλαβαινω , wtf Αν δουλέψει πάντως να το κάνω και γω! Να παρω 5κ τηλεόραση, να καλέσω συνεργείο να την κρεμάσουν, να κάνω μια παρόμοια γρατσουνιά έτσι όπως την καθαρίζω και να μην με νοιάζει η επισκευή αλλά να θέλω τα 5κ πίσω!!! (Για να μείνει και η τηλεόραση στην κατοχή μου τζαμπα!) Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτατο! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Αν σου αλλάζουν πάνελ δωρεάν που είναι το πρόβλημα; Μετάνιωσες για την αγορά και δεν θέλεις πλέον την τηλεόραση; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 6 λεπτά πριν, divxmania είπε Το περιστατικό συνέβη εντός της οικίας μου. Γενικά επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί τέτοιο υλικό, ιδίως αν αφορά νομικές διαδικασίες ή ζητήματα προσωπικής ασφάλειας. Επίσης έχω τεράστιο αυτοκόλλητο στην είσοδο του σπιτιού οπου ενημερώνει πως ο χώρος παρακολουθείται. Δεν ειμαι σίγουρος αν θα κάτσει να δεχτεί η να ασχοληθεί δικαστήριο με υλικό κάμερας για τέτοια περιπτωση. Καλώς υπάρχει το αυτοκόλλητο. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι η άλλη πλευρά μπορεί να επικαλεστει ότι έπρεπε ο ίδιος να είχες αναφέρει στον τεχνικό περί της κάμερας, η να πουν ότι δεν υπήρχε η ειδοποίηση όταν πήγανε αυτοί εκεί και την έβαλες εσύ μεταγενεστερα. Ορθώς σου είπε κάποιος πιο πριν, πρόσεχε πολύ με αυτό το επιχείρημα, ρώτησε τον δικηγόρο σου πρώτα. Εύχομαι να ξεμπερδέψεις όσο πιο αναίμακτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου H συσκευή είχε ελεχθεί με την παραλαβή ότι δεν είχε πρόβλημα; Το κρεβάτι είναι σπίτι σου ,δεν ξέρεις αν είχε κάτι που θα μπορούσε να κάνει ζημιά; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsol46 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, divxmania είπε Προφανώς και αρνήθηκα να πάρουν την τηλεόραση οταν η προηγούμενη επικοινωνια που είχαμε ηταν πως θα έρθουν να επιβεβαιώσουν την ζημιά, ΟΧΙ να παρουν την οθόνη. Επίσης σε ολοκαίνουργια τηλεόραση που μόλις αγοράστηκε δεν είναι αποδεκτή λύση η επιδιόρθωση. Πριν απο όλα αυτά, ο Κωτσόβολος είχε εξ αρχής δεσμευτεί για αποζημίωση. Οσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, είναι ολα καταγεγραμένα απο την κάμερα του σπιτιού. Επίσης θα ηταν χρήσιμο να διαβάσεις ολόκληρη την λάθος διαχείριση του εγκαταστάτη. Αναιρώ και παίρνω πίσω οτι έγραψα. Η γρατσουνιά είναι κάτι που όντως μπορεί να μην την πάρεις χαμπάρι στην εγκατάσταση και οταν ο τεχνικός είναι ακόμα στον χώρο. Τι να πω, δύσκολη κατάσταση, μακάρι να ξεμπερδέψεις ανώδυνα. (την κάμερα μην την αναφέρεις ΚΑΝ, είναι παράνομη καταγραφή χωρίς την συγκατάθεση του άλλου, ακόμα και μέσα στο σπίτι σου) Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από tsol46 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divxmania Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 5 λεπτά πριν, giorgosvet είπε Η αποζημίωση που αρχικά υποσχέθηκε ο Κωτσόβολος τι ακριβώς σημαίνει; Οτι σου επιστρέφει την αξία της τηλεόρασης ή μέρος αυτής ( πόσο άραγε??) και εσύ κρατάς την τηλεόραση; Δεν το γνωρίζω αυτό καθώς δεν μου είπανε λεπτομέρειες. Αναφέρω ακριβώς τις επικοινωνιές που έιχαμε. 5 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Αν δουλέψει πάντως να το κάνω και γω! Να παρω 5κ τηλεόραση, να καλέσω συνεργείο να την κρεμάσουν, να κάνω μια παρόμοια γρατσουνιά έτσι όπως την καθαρίζω και να μην με νοιάζει η επισκευή αλλά να θέλω τα 5κ πίσω!!! (Για να μείνει και η τηλεόραση στην κατοχή μου τζαμπα!) Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτατο! Εσύ έβγαλες ενα συμπέρασμα μόνος σου υπερασπιζόμενος ένα κατάστημα που μόνο νόμιμα δεν ενεργεί. Καταρχάς δεν έχω ενημερωθεί εαν η τηλεόραση θα παρέμενε στην κατοχή μου ή οχι. Εγω εστιάζω στην ζημιά που προκλήθηκε - που ο,τι και να λέει ο κάθε κακοπροαίρετος έιναι και καταγεγραμμένη και αποδεδειγμένη- και στην ανακοίνωση/δέσμευση της Κωτσοβολος πως θα προχωρήσει σε αποζημίωση. 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Αν σου αλλάζουν πάνελ δωρεάν που είναι το πρόβλημα; Μετάνιωσες για την αγορά και δεν θέλεις πλέον την τηλεόραση; Το πρόβλημα είναι πως μόλις είχε αγοραστεί η τηλεόραση και είναι λογικό να μην θέλω να την στείλουν για επιδιόρθωση! Νομίζω οποισδήποτε παρόμοια θα έπραττε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keleystis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 27 λεπτά πριν, divxmania είπε Η γρατζουνιά πιθανόν έγινε διοτι ξάπλωσε την τηλεόραση με την οθόνη προς τα κάτω, πάνω σε ενα κρεβάτι το οποιο δεν έλεγξε καν για σκουπιδάκια και μετέπειτα άσκησε επιπλέον πίεση εφαρμόζοντας την βάση τοίχου πάνω της. Η τηλεόραση αυτή είναι αρκετά βαριά, και άλλο τόσο η μεταλική βάση τοίχου. Το "πιθανόν" όπως καταλαβαίνεις δεν υποδηλώνει σιγουριά. Με λίγα λόγια εαν πας δικαστικώς πώς θα το αποδείξεις το "πιθανόν" ; Διότι το βάρος του να αποδείξεις την κατηγορία βαρύνει εσένα και όχι τον Κωτσόβολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Ακόμα και αν δεν έγινε λάθος χειρισμός (που είναι αμφιλεγόμενο όσον αφορά το πάνελ), αν ο πελάτης ανοίξει την ολοκαίνουργια τηλεόραση και δει κάποιες φθορές στο πάνελ, τότε τι πρέπει να γίνει; Αντικατάσταση ή επισκευή; DOA δεν είναι. Δεν ξέρω , ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Και που ξερει ο Κωτσοβολος οτι η ζημια δεν προυπυρχε. Λες ηρθε η Sony και την εγκατεστησε, και μετα ξαναηρθε ο Κωτσσοβολος να την κρεμασει στον τοιχο. Οποτε η οθονη ηταν εκτεθειμενη για καποιο διαστημα. Πουυ ξερει ο Κωτσοβολος, και πως μπορει ο Κωτσοβολος, να σου δωσει μετρητα για προιον που αγορασες απο αλλον, και ηταν εν λειτουυργια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keleystis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Ακόμα και αν δεν έγινε λάθος χειρισμός (που είναι αμφιλεγόμενο όσον αφορά το πάνελ), αν ο πελάτης ανοίξει την ολοκαίνουργια τηλεόραση και δει κάποιες φθορές στο πάνελ, τότε τι πρέπει να γίνει; Αντικατάσταση ή επισκευή; DOA δεν είναι. Δεν ξέρω , ρωτάω. Πρέπει να μιλήσει με το κατάστημα που την αγόρασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 5 λεπτά πριν, divxmania είπε Δεν το γνωρίζω αυτό καθώς δεν μου είπανε λεπτομέρειες. Αναφέρω ακριβώς τις επικοινωνιές που έιχαμε. Εσύ έβγαλες ενα συμπέρασμα μόνος σου υπερασπιζόμενος ένα κατάστημα που μόνο νόμιμα δεν ενεργεί. Καταρχάς δεν έχω ενημερωθεί εαν η τηλεόραση θα παρέμενε στην κατοχή μου ή οχι. Εγω εστιάζω στην ζημιά που προκλήθηκε - που ο,τι και να λέει ο κάθε κακοπροαίρετος έιναι και καταγεγραμμένη και αποδεδειγμένη- και στην ανακοίνωση/δέσμευση της Κωτσοβολος πως θα προχωρήσει σε αποζημίωση. Το πρόβλημα είναι πως μόλις είχε αγοραστεί η τηλεόραση και είναι λογικό να μην θέλω να την στείλουν για επιδιόρθωση! Νομίζω οποισδήποτε παρόμοια θα έπραττε. Οποιοσδήποτε δεν ξέρω, εγώ πχ αν μου έλεγαν ότι μου αλλάζουν το πάνελ σε επίσημο σέρβις με εγγύηση κτλ μια χαρά ικανοποιημένος θα ήμουν. Η ζημιά θα μπορούσε να γίνει και από σένα πχ και τότε αν σε κάλυπτε κάποια έξτρα εγγύηση για δωρεάν επισκευή νομίζω θα σε ικανοποιούσε. Δεν ξέρω αν αξίζει να ξοδέψεις τόσο χρόνο και να χαλαστείς τόσο για μια τηλεόραση και να μη την χαίρεσαι κιόλας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις