Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία κατά Κωτσόβολου: Ζημιά σε ολοκαίνουργια τηλεόραση και παραβίαση καταναλωτικών δικαιωμάτων

divxmania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλά δέξου όσο είναι νωρίς την επισκευή και κλείνει εκεί η όλη υπόθεση γιατί με τά μπορεί να γυρίσει ο Κοτσο και να πει να στην αρχή λέγαμε εκείνο αλλά μετά από έρευνα απο το αρμόδιο τμήμα η ζημιά δεν μπορεί να έχει γίνει από τον τεχνικό μας καθώς και στο χαρτί πχ της επίσκεψης δεν αναφέρετε κάτι στα σχόλια. Πες ναι ελάτε πάρτε την τηλεόραση φτιάχτε το πάνελ δώστε μου χαρτί ότ έγινε και δεν θα έχω μελλοντικό πρόβλημα με την εγγύηση και ξέχνα το όλο σκινικό 27 σελίδες για μια γρατσουνιά που έχουν πει έλα να στη φτιάξουμε

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και εγώ θα σου πρότεινα αυτά που ειπαν οι περισσότεροι προλαλήσαντες (αλλαγή πανελ). Ειναι κρίμα να έχεις την καλύτερη τηλεόραση της αγοράς (εδώ και τώρα) και να μην μπορείς να την χαρείς

Επειδή διαβασα αποσπασματικά κάποια,

Σπασιμο μεν η οποια πλέον ατέλεια, όμως δεν μπορει να αποδειχθεί πότε έγινε. Απο τα σκεπάσματα δύσκολο κατ'εμε.

Να τη δωσεις για αλλαγή πάνελ εγω προσωπικά θα το φοβόμουν πολύ.

Τα πάνελ κανουν μικρογρατζουνιές με την αναπνοή. Ειναι σαν τα piano black.

Να μείνεις με αυτή την ατέλεια όσο δεν παραμορφώνει την εικόνα. Και δακτυλιά να κάνεις δεν θα ειναι το πανελ οπως ήταν πριν. Να χαρεις την TV και συνεχίζεις.

Πάντως όλοι λέμε το ίδιο με άλλα λόγια ρε ξα δώσε την ριμάδα την τηλεόραση να σου αλλάξουν το ριμαδοπάνελ πάρε και ένα χαρτί ότι η τηλεόραση ανοίχτηκε αποκλειστικά από τη  Sony για τον τάδε ριμαδολόγο και μετά δεν θα μπορεί να πει η αντιπροσωπεία τίποτα μην κάνεις τόσο δύσκο΄λη τη ζωή σου.

• Like 1

7 ώρες πριν, tzotzo είπε

τι έπρεπε να κάνει; να του βαλει το μαχαιρι στον λαιμο;

Επρεπε να τον διωξει και να πει ελατε δυο. το μοναδικο του λαθος

Αυτό ακριβώς.  

Έχω εκφραστεί και πριν και θεωρώ ότι το δίκιο όπως βλέπω τα γεγονότα είναι με το μέρος του νηματοθέτη.

Το θέμα από εκεί και πέρα είναι τι γίνεται τώρα. Βάζεις δικηγόρο και πας δικαστήριο ώστε είτε να σου φέρουν καινούρια τηλεόραση και να πάρουν την παλιά, είτε να σου δώσουν όσα λεφτά κόστισε η τηλεόραση και να πάρουν την παλιά να την κάνουν ό,τι θέλουν, και πας επι τόπου και αγοράζεις την ίδια.

Αυτά τα δύο σενάρια είναι ουσιαστικά το ίδιο για σένα, αλλά είναι αρκετά δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα και ο δικαστικός αγώνας θα είναι κοστοβόρος και θα πάρει ας πούμε δυο χρόνια. Ακόμα και θετική να είναι η έκβαση θα κάτσεις δυο χρόνια με μια τηλεόραση που δεν την ευχαριστιέσαι?

Η πιο ρεαλιστική λύση που βλέπω (και αρκετοί άλλοι εδώ πέρα) είναι να δεχτείς την αλλαγή πάνελ (που όπως είπαν κάποιοι θα γίνει από την sony και όχι από αλλοδαπό εργάτη πάνω σε ένα πεζοδρόμιο) που έχει κάποιους κινδύνους βέβαια για το τι μεταχείριση μπορεί να γίνει αλλά είναι ό,τι πιο κοντινό σε επίσημη και σωστή λύση. Όταν η οθόνη γυρίσει την εξετάζεις για να μην έχει καμιά χαρακιά αλλά μην ψυχαναγκαστείς να την κοιτάς με μεγεθυντικό φακό μέχρι να βρεις ατέλεια που δεν θα ήταν ποτέ ορατή κατά την θέαση.

Από ένα σημείο και ύστερα είναι πιο πολύ ψυχολογικό το θέμα. Αυτά από μένα. Μακάρι να έχεις μια καλή έκβαση αλλά πρέπει να τα ζυγίσεις λίγο και να δεις τι σε συμφέρει με τα τώρα δεδομένα, και όταν λέω τι σε συμφέρει εννοώ και ψυχολογικά

• Like 4

αυτο το τοπικ εχει περισσοτερο ψωμι απο το κανονι του Jmc & του Perishop μαζι

Εγω παντως σε οτι χρειαστηκα τον κωτσο σε aftersales ηταν αριστος

2 φορές για οθόνη , μία φορα για τηλεόραση και μια για ακουστικά

Επεξ/σία από Lewnidas1995
  • Like 1
  • Haha 2

Αγαπημένο μου ημερολόγιο!!!! 

Μετά από 27 σελίδες ο Πινόκιο εεεε βαρόνος μινχαουζεν εεεεε νηματοθετης, μας έδειξε ένα κομμάτι εικόνας που αν το δεις μπορείς να πας ότι είναι και αι φον 6 με γρατζουνιτζα στην οθόνη 

Συλλογίζομαι και αναλογιζομαι γιατί δεν δείχνει όλη την φώτο πανοραμικά 

Είναι παπατζα? 

Είναι ο μαχητής του πληκτρολόγιου που θα βγάλει το μανιφέστο του κατά του κοτσου? 

Πλοτ θικενς

• Sad 1
  • Haha 3

7 minutes ago, Malthador said:

Ξαναρωτάω: η μεταφορική του Sony Center γιατί αποσυσκεύασε την τηλεόραση; Τους το ζήτησες εσύ;

αναφερθηκε καπου πως ειναι πολιτικη της SONY να ερθουν να σου κανουν επίδειξη

• Moderators
1 minute ago, tzotzo said:

αναφερθηκε καπου πως ειναι πολιτικη της SONY να ερθουν να σου κανουν επίδειξη

Είναι υποχρεωτικό αυτό το πράγμα;

Όπως π.χ. υπάρχουν skroutzομάγαζα που σου ανοίγουν με το ζόρι την συσκευασία του κινητού, αφού εξοφλήσεις;

Ειλικρινής απορία.

Αγοράζω ένα Porsche Cayenne του κουτιού €200.000 και με το που βγαίνω από την αντιπροσωπεία κάνω 500 μέτρα και ένας παραβιάζει το STOP και μου χτυπάει το φτερό. Βαθούλωμα και τα σχετικά. Κάνουμε δήλωση και η ασφαλιστική του άλλου (ή η δική μου αν έχω μεικτή) μου λέει, οκ, αποζημιώνουμε αντικατάσταση φτερού με νέο. Εγώ μουλαρώνω και λέω , όχι θέλω καινούργιο αυτοκίνητο ή €200.000 μετρητά γιατί αν επισκευαστεί χάνει την αξία του.

Ίδιο σενάριο, έχω το καινούργιο μου Porsche Cayenne των €200.000 και καθώς το βγάζω από την αντιπροσωπεία, επειδή είμαι ψείρας το πάω ας πούμε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων να μου το καθαρίσουν και να περάσουν κερί. Επειδή ο υπάλληλος εκεί είναι απρόσεκτος ή δεν έχει το πρέπον προσωπικό το μαγαζί, μου ρίχνει μια κατα λάθος και βαθουλώνει την πόρτα. Το μαγαζί μου προτείνει να το πάμε αντιπροσωπεία και να γίνει επισκευή με δικά τους έξοδα. Εγώ πεισμώνω και λέω, όχι θέλω καινούργιο αυτοκίνητο ή €200.000 μετρητά γιατί χάνει την αξία του.

Ερώτηση ειλικρινής προς όποιον ενδιαφέρεται. Η προτεινόμενη αποζημίωση είναι δίκαιη ή πρέπει να μου αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο; Εάν πάω στο δικαστήριο τι πιθανότητες έχω να "κερδίσω" καινούργιο αυτοκίνητο;

6 hours ago, Dark_Nightfall said:

Έμπαινα Alissa White-Gluz.

Ο Πραγματικός λόγος που έγραψα σε αυτό το ποστ, να απαντήσω στο παραπάνω χωρίς να είμαι απολύτως off-topic.

+1000, κι εγώ με τα χίλια έμπαινα :) :) :)

Επεξ/σία από panostza
  • Like 1
  • Haha 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...